bugün

/636
en sık rastlanılan amnezi çeşididir. malesef ki; bir kadının dünya üzerinde yaşayan, sevgilisinden başka 1,2 milyar erkeği unutmasına neden olur.
aşk mı ?
birşey değil.
iki elle bir kalbi doğrultamamak.
adını bile bilmediğim bir insana aşık oldum bu gece..aşk dedikleri şey bu mudur daha önce yaşamıştım oysaki bu olmalıydı ama bu olduğundan bile emin değilim..ama neden özlüyorum ki ilk kez gördüğüm bir insanı ve belki bir daha hiç göremiyeceğim..çok dua etmiştim aşık olmak sevilmek sevmek için ama böyle mi olucaktı hiç tanımadığım adını bile bilmediğim bir insana mı olucaktı bu.. acaba görürmüyüm başka bir yerde yine aynı şekilde belki de can damarım dı o..belki de yıllardır beklediğim aşktı o..kim bilebilir ki..belki de ömrümün sonuna kadar bir daha hiç görmeyeceğim onu..ama öyle de olsa neden içimde bir umut var ki..belki de sadece kendimi kandırıyorumdur..ey aşk seni bunca zaman bekledikten sonra neden şimdi çıktın karşıma ve bu şekilde..
adı dillerde bir tanınmaz güzel...
özneldir. bir duygu mu dürtü mü tam olarak karar veremedim ama var böyle bir şey. biyolojik ya da psiklojik de olabilir bu "şey" ama sonuç olarak vardır. belli bir kalıbı yoktur, tamamen kişilere bağlıdır. vezir de yapar rezil de.
ne aşk iki kez yaşanacak kadar değersiz ne de ben tekrar aşık olacak kadar aptalım.
-a, ş, ve k harflerinin biraraya gelmesiyle oluşan sözcüktür.
-aşk; bazen karşılıklı sevgidir.
-aşk; bazen paylaşmaktır.
-aşk; bazen uğrunda ölümü bile göze almaktır.
-aşk; bazen insanın içindeki duyguları paylaşabilmeleri için duydukları ihtiyaçtır.
-aşk; bazen bir çıkmazdır ama içinde olduğun çıkmazdan çıkmak istemediğin bir çıkmazdır.
-aşk; bazen yaşamın nedeni, insanın nefesi ve acı çekmenin en güzel yoludur.
-aşk; bazen acı çekeceğini bildiğin halde vazgeçemediğin bir duygudur.
-aşk; bazen ...
-aşk; bazen ...
-aşk; bazen ...

aşk aslında anlatılmaz,yaşanır. kısacası aşk herşeydir.
o'nun ellerinden gelen derman
sadakat,düven,dokunmak,anlayış,sevgi,saygı,huzur bulduğun insana hissettiğin duygudur.y*rragı yedin.
Aşk; bi travestinin içmiş olma ihtimalinin olduğunu bile bile belki sevgilinin dudakları değmiştir ihtimaliyle depozitolu şişeden bira içmektir.
Bir türlü anlayamadığım, saçmasapan, kendini bulmaya çalışma dürtüsüdür.
rüyalarda ve yahatta daimen etkisi süren lanet!
yalnızken bile aslında yalnız olmamaktır.
çok önceleri gitti benden bir daha sesi çıkmaz umarım
ve ben gömüldüğü yeri arada sularım
işte giderim kurumuş çiçekleri toplarım
aşk mı?
aşk ne ki?
mezarındaki çiçeği zehirleyen adi bir şey aşk aynı insan gibi.
en ince ve en kalıcı yaralar bırakan savaş sanatı...
aşk çoğunlukla acıyla sonuçlanır ama tatması en güzel duygudur.
=fos'tur. anlamıyla uyumlu rumca karşılığıdır. şurdan dinlenebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=C32nlzSmh_4
iki çirkin arasında olur. güzel kızlar ve yakışıklı erkekler egolarını tatmin etmekten vakit bulamadıkları için aşk yaşayamazlar.
kavuşamamaktır. kavuşulursa bitermiş. öyle diyorlar. ben onların yalancısıyım.
aşk bazen aşık olduğunu söyleyememektir.
hakkında bu kadar entry girilince öldü sandım.
bi dakka lan ?
içinde entry'si bulunan acaba kaç yazar gerçekten aşık olmuştur diye merak ettiren başlık.
Aşk kimine göre tutkulu bir çiftleşme dürtüsü; kimine göre vereme, kansere taş çıkartan o eski hastalık. Bu tanımlara kısmen katılıyorum bendeniz de. Benim bildiğim aşk her ne olursa olsun tek kişilik bir şey. dolayısıyla aşık maşuğa bir şekilde kavuştu mu atomun çekirdeğinin parçalanmasına eşdeğer sonuçlar doğabilir. ama bu da acaba hiç tam anlamıyla bir kavuşma gerçekleşebilir mi diye düşündürtür. zira gerçek aşkta her daim fazlasını istersin. sevgine biraz olsun karşılık aldığını bilsen bile her geçen gün daha fazla sevilmeyi arzularsın. hep daha fazla. ona olan sevgin sonsuzdur, o yüzden onun sevgisinin de seninkine yakınsamasını dilersin. gün gelir arzularına ulaşamayacağın gerçeği kafana dank eder. çaresizlikten kahrolursun. En nihayet yüzünü, sesini unuttuğunu zannedersin, sadece zihninde pek belirgin olmayan iz, sakladığın eşyalarda da ona dair anılar kalır. Beklenmedik zamanlarda o en karmaşık kilitlerle, en kalın duvarlarla hapsettiğin yerden kaçar o günkü can sıkıntısı mide bulantısı kalp sızısı olarak bünyeye yansır; hayat devam etmektedir.
ve o'na baktım ve ruhum titredi;
çok güzeldi.
bedeni tekildi
ve sanki her bir uzvu,
diğerini seviyordu.
çaya batırılmış büskevit gibidir. yarı yolda kopup kaçar. sonra öyle sik gibi ağzın açıkta kalır işte.
© copyright 2005 - 2026