bugün
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz6
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum13
- işkembe çorbası seven kız6
- pul biberli pilav6
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- şeker hastalığı9
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak6
- cahit berkay3
- söğüşçü aco7
- en ılık burç5
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- özel sektör de çalışmak11
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi10
- cihangir solcusu3
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- celayir emmi beynim zaten zongliiii2
- kızlar buraya bakar mısınız7
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız2
- aç kalınca fare yemek3
- ruh hastası aktiviteleri6
- ellerim bos gonlum hos14
- muslettin amca5
- mini etek topuklu ayakkabı fileli çorap üçlüsü2
- arapçayı kutsal sanan gerzek4
- işkence çorbası2
- yazarların anlık durumları3
- galatasaray büyüklüğü14
- şanlıurfa şehir hastanesi6
- tekerlek toplayan cocuk3
- arkadaşlar bakar mısınız14
- genelevim4
- gece vakti sokakta saksafon çalmak2
- sözlüğün en dandik en tırto yazarı2
- küçük park2
- lukaku vs abdülkerim6
- ermenice6
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- pasifler apartmanı2
- vincenzo montella8
- aklınıza gelen şarkı sözü7
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- ben geldim naneler6
- yaşlılık2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak2
- beyaz yaka yazilimci3
- rainmaker2
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı3
- spk başkanı ve üyelerinin görevden alınması2
- bahçeli den fon krizi açıklaması2
entry'ler (3349)
cesaretsiz bir insan.
"aşksız geçen ömrüme yazıklar olsun" demiş bir bilge.
aşk duası ile ağlaya ağlaya bir yandan telefondaki mesajlarla kalbin kırılarak izlendiği filmdir. felsefi paradokslara göndermeler vardır ve mevlana'nın beraber uçan sakat kuşlarını getirmiştir akla. ardından da sayısız "kırık kalpler durağında inecek var" dinlenmiştir. izlenmesi gereken bir filmdir.
kinyas ve kayra- hakan günday.
laylaylom geçen bir de üstüne facebookta paylaşılan bir yazdan sonra gönderdiği mail ile hizaya girilen insan. "tez bite tez" var bir de, danışman demişken...
ayaz tiplemesinin romantikliklerine hayran olup, şu öykü karakterinin saflığına kızıp kör gözüne parmak halleriyle izleyip, şeyma'ya gıcık olduğum... noluyo ya? evet evet izlerken de aynen böyle tepkiler verdirten, bu yaşımızda, işi gücü tezi falan bıraktırıp ergene çevirten dizi.
ünlü bir kore dizisinin taklidi diyenler de var da, hiç katlanamıyorum koreceye, artık bununla idare edeceğiz, deyip devam şu hiçbir şeyin büyütemediği içimizin hayalperest kızın izinde..
ünlü bir kore dizisinin taklidi diyenler de var da, hiç katlanamıyorum koreceye, artık bununla idare edeceğiz, deyip devam şu hiçbir şeyin büyütemediği içimizin hayalperest kızın izinde..
anneden babadan dededen facebooktan derken bekarlara dört bir yandan uygulanan baskıdır.
iş verimliliğini düşüren durumdur. oysa her gün karşılaşılsa ne aşk ile çalışılır.
"o arasın" deyu beklerken verem olan, telefonu elinden düşmeyip "son görülme" saati kontrolünü aşındırarak dengesini kaybeden bir insandır. Allah yardımcısı olsundur.
hozan beşir - minnet eylemem!
gereksiz efordur. eski ise intikam gibi ciddi bir mesaiye değer mi ki? o enerji ile yeni aşklara yelken açılmalıdır, bu en büyük intikam değil midir zaten?
"çok aşığım lan!"
vakit öldürmek - paul faeyerabend (otobiyografi).
bıkıp bunalma, yalnız ölmeye kani olma, aşka falan inancı kaybetme, bahtsiz bedeviliğe emin olma, kabz hali.
olumsuz bir durumunuzu olmadık anda dezavantaj olarak sunan modelleri vardır ki; durumunuza değil de vatandaşı arkadaş olarak seçmenize yanarsınız.
10 yıldır zam almayan araştırma görevlisi ve yardımcı doçentler tarafından twitter'da günlerdir yürütülen ve destek bekleyen, malesef hala yetkililerin hiç bir tepki göstermediği cevap vermediği kampanya, mesaisi bitmeyen bir meslek dalı olarak araştırma görevlilerinin 2.250 tl maaş alması ayıp olarak bu ülkeye yeter.
#akademikzam sahip çıkalım.
#akademikzam sahip çıkalım.
ahlak'ın da dinen takvanın da kriteri çarşaf-baş örtüsü olmadığından şaşılmayan ama üzen durum. tutarlılık deyu bir şey var hayatta da, neyse.
nasıl gidilir? metrobüs yahut metro ile gidilir; şirinevler durağında inilir, en fazla 50 m. sola yüründüğünde sağda kalır. (yazar burada yol göstermeyi amaçlamıştır)
hayata katılan anlam.
tutarsızlık barındıran tespit. gizem nire "hep" katılığı nire?