bugün

/636
''beni ne kadar seviyorsun?'' diye sormamaktır.
sadece acı çektiren meret.
bir turlu bulunmayan ve varolmayan, insani benliginden kavramis his. aşk'ın genelde hayatin size verdigi en buyuk hediye oldugunu dusunursunuz, ama oyle degildir. oyle dusundugunuz zaman aldanirsiniz benim gibi. hani heryerde buyuk iddialarla kolay aldanmam diye konusuruz ya, aslinda sonradan lafimizi hep yutariz. esas konu aşkın ele gecirdigi benligimizin ne zaman ortaya ciktigidir. bu gece oldugu gibi gecenin bi korunde cikar, sonra başlarız nerede mavi gozlum, kizil saclim diye.. ben cikip bagiriyorum pencereden, neredesin.
bir duygu yoğunlaşması, tutarsızlıklar zinciri, en büyük mutlulukların ve en büyük acıların yegane sebebi, beynin inhibitörü.
25 yıllık tecrübemle şunu anladımki aşk; hayatın bug'ıdır ve eninde sonunda ya fatal error ya da mavi ekranla biter. siz ne kadar reboot yaparsanız yapın, bir yerlerde tekrar karşınıza çıkar. herkese iyi formatlar dilemekten başka seçenek bırakmayan duygu.

(bkz: bol şans)
90 sayfa, 449 entrye sığmayan.
iranlı şair der ki;
aşka uçma kanatların yanar..!
mevlana der ki: aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar...
Aşk kelimesi şekerli bir sakız artık: çok çiğnenen, bol salya üreten, şekeri bittiğinde yere tükürülen ve birinin ayakkabısına yapışıveren.
kahrolasıca duygudur.
Aşk bir zamanlar aşktı şimdi değil artık.
abi kısaca; aşk bir sudur, iç iç kudur...
üç harflik bir efsanedir.
uzun zamana yayılmış bir intihar şeklidir. *
girişide de çıkışında mutlaka düşülen kaygan zemin...
A-cıya Ş-ikayetsiz K-atlanmak.
Ayrıca da hiç önerilmez.
herşeye aşık olunabilinir.
doğaya
kadınlara
ağaçlara
çiçeklere
kapıya
dolaba bile aşık olunur.çok geniş kavramı olan ve mutluluktan öte bir duygudur.
şüphesiz reklamcılığın anahtarlarındandır. bunu aşk temalı reklam filmlerinin çokluğundan anlayabiliriz. üstelik belirli gün haftalarda değil* her zaman görürüz bunları. bu da ister istemez ticari bir değer ortaya koyuyor.
kısaltılmışı; seni severdim, sana rağmen.
spor araba gibidir, iki kişiliktir.
hak hukuk meselesidir aslında da, adaletin terazisi her zaman doğru tartmayabilir.
arayıpta bulamadığım bulupta kıymetini bilemediğim birşey.
karşındaki kişiyi olduğu gibi kabül etmektir aşk.
nasıl bir ana çocuğunu olduğu gibi kabül ediyorsa aşıkda diğerini olduğu gibi kabül eder sever.
aşkın gözü kördür derler hayır aşk insanı kör eder ve ayrıldıktan sonra o gözler açılır.kendine gelirsin.farkına varırsın.

aslında çok kusuru var.
yaşarken bile insanın ne olduğunu tanımlayamadığı; kimine çikolata, kimine ufak süs biber tadı veren duygu.
--spoiler--
Kalır bir durakta
Yırtık bir afişte
Buruk bir gülüşte
Dağılmış yürüyüşte
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026