/400
Cayır cayır yanıyor şuan.
heavy metal şehridir.
1 hafta önce iki günlüğüne bulunduğum, tadına doyamadığım şehir.
iyi sıcak bu aralar.
Ankara'yı şehir sanan sincan bebelerini ortaya dökmüştür.
izmir dururken başkent olmayı haketmeyen şehir.
güzel şehirdir ama istanbul'la kıyaslanamaz.
Çocukken güzeldi şimdiyse karşılıklı bir soğukluk var aramızda. Bir süre ayrı kalsak iyi olacak ama bakalım.
En güzel Ankara’nın çocukları sever dedik; en çok Ankara’nın çocuklarını üzdünüz.
Deniz olaydı iyiydi. Deniz yok usta. Bak izmirime vapurla geçmenin bir havası var burda. Bari bir göl olaydı yav. Van gölü gibi büyük havası değişirdi o zaman.
Kaza bela olmazsa 2 saate içerisinde olacağım şehir.
Sağanak yağış başlamıştır hayırlı olsun.

Güzel kızları çaresizce koştururken görmek gerçekten üzücü.
istanbul'dan yola çıkıp sıkılarak gittiğim şehir. Şu an yoldayım ve adım adım yaklaşıyorum.

Ankara ile ilgili tanımlayamadığım problemlerim var. Oradayken bazen mutlu bazen mutsuz oluyorum ama istanbul'u, arkadaşlarımı, kardeşimi burada bırakıp tekrar Ankara'ya dönmek her seferinde zor geliyor. Bunun için Ankara'yı mı suçlamalıyım, bilemiyorum.

Neyse, umuyorum ki bir gün alışırım.
pek de kavuşulmak için gün sayılacak havalarında olmayan şehir. bir şehir regl olabilir mi? oluyor. başka türlü böyle tutarsız olamaz.
şimdiki gibi, sadece toprak kokulu halini sevdiğim şehir.
Taşına toprağına kurban olunacak Memkeket, memleketim. 81 ilin 81 inide gezmiş biri olarak bunu rahatlıkla söylüyorum.
(bkz: ankara yı sevmeyen japon teyze)
Bu şehirde o kadar çirkin insan var ki sokağa cıktıgımda insanları utandırmamak için göz teması kurmuyorum.
Ulus bölgesi başta olmak üzere nasıl bir araya toplanabildiler?
nereden geldiler de boyle bi populasyon yarattilar?
yazları hiç çekilmeyen şehir. ama yine de memleketim.
Bu ay sonu kavuşacağım canım memleketim.
bir ara birisi bu şehir için 'her yere kızılay'dan gidersiniz' demişti de inanmamıştım.

uzun zaman oldu bu şehre gelmeyeli, ankamol daydım ve aştiye gitmem gerekiyordu. 10 kişiye sordum , hatta ankaralı bir arkadaşı bile aradım.cevaplar aynıydı:

-metroyla kızılay'a git, oradan ankaray ile dönersin geri.

gerçekten de ankara'da nereye gidecekseneniz gidin kızılay'a çıkıyor yolunuz.

ülke olsa başkenti kızılay olacak şehirdir.

Edit: tabii ki dolmuşla gittim Aştiye. Metroyla uğraşmak uzun iş.
Ankara'ya yeni taşındım. Şehir gerçekten sıkıcı geliyor, özellikle sarhoşken. Şehirdeki yazarlar pm gelsin, beraber sıkılalım.*
18 19 20 mayıs da havasının güzel olmasını istediğim şehir.

inşallah günlük güneşlik sıcacık bir şehir olur.
görsel
özlenen başkent. zaman geçirmeyi özlediğim ender yerlerden.
© copyright 2005 - 2026