/400
belki varoşuz belki bir istanbul beyefendisi/hanımefendisi gibi konuşamıyoruz belki griyiz belki her yerimiz taştan belki sokaklarımız denize çıkmıyor belki insanlarımız asık suratlı ama dünyanın en yaşanılası şehri burası. çünkü dünyanın en samimi cana yakın insanları bu şehirde yaşıyor. çünkü burda her şey doğal. kimse yapmacık hareket etmiyor. çünkü burda sınıf farkı yok. çok zengin biri ile sadece cebinde iki bira parası olan kişi aynı mekanda oturabiliyor. çünkü bu şehrin kadınları gerçek annelerdir. çünkü biz hayatımızın sonuna kadar kankaya gardaş diyeceğiz.

ve son olarak sen karşına atamı alıp hiç rakı içtin mi ha?

(bkz: anıtkabire karşı rakı içmek)
Bir daha yolumun düşmesini istemediğim ve bir türlü ısınamadığım denizsiz şehir.
Ömür törpüsü.
Eymir gölünde bisiklet sürmek istediğim şehir. ankara'da yapabileceğiniz en güzel şey bu olsa gerek.
Özlenendir be.
sanki bir metropolün varoşuymuş ama metropolü eksik kalmış gibi.
metropol yok.
2 yildir yasadigim ve etimle kemigimle nefret ettigim sehir. En buyuk eksigi ise saygi ve nezaket. Orta buyuklukte bir ic anadolu sehrinden sosyolojik olarak farki yoktur.
Gri denilen ve behzat ç. sayesinde biraz olsun sevilen şehir. Bana sorarsan koca bir köy.
En güzel aşklarının sonbaharda yaşandığı gri başkent. Aşti'nin bile bir anlamı oluyor bu şehirdeysen ve aşıksan.
Doğduğum şehir olmasına rağmen bir türlü sevemediğim yer.ama insanlarını severim şiveleri,eğlence kültürü falan değişiktir.yine de en güzel tarafı istanbul'a dönüşüdür.
Pazar, pazartesi günleri kış gibi dondururken son iki gündür yaz havası yaşanan şehir.
Şu an kar yağan şehirdir. Yeter artık.
ankara'nın sıcaklığını seven yazarları artık deniz kenarlarına bekliyoruz dedirtmiş şehirdir.
sardunyaların açtığı şehir.

leylaklar dökülüp güller ağlasın.
Hep kasvetli bi havası vardır. Kışın ayazı yazın güneşi yakar. Ama elinde olmadığı için bi türlü kopamazsın.
son entrylerde de görüldüğü gibi bir tane mutlu insanın olmadığı şehirdir.
Butun ankara mi huzunden geberiyor amk bu ne?

Pkp haric o yurumek icin yapiyor.
yüzümü karalamışsın... selam vereydin ya, nomıssız...

yine boktan bir güne merhaba dedirten şehir. ruhsuz.
Seviyorum ama arkadaş olarak.
Bir kaç ay sonra vuslata ereceğim şehir.

Özlendi.
çomar şehridir.
kızılay gibi yerlerde gezmeyin derim.
Bir istanbul veya izmir değildir. Off bir denize gideyim bari. Kıllık değil mi. Napcan. Yunanistan a geçecem lan.
Pazar günü kar yağan bugün ise yazı aratmayan havasıyla gördüğüm en enteresan şehir. Bir de su torekent güzergahında metrodan inenler olimpiyat şampiyonu gibi kosmasalar iyi olacak.
Bugün de cayır cayır yanan şehirdir. Dikimevi yokuşunu çıkarken sıcaklık hissedilir derece yüksektir.
bana benzeyen memleketim. dakkası dakkasını tutmuyor. ayarsız amına koyayım.
© copyright 2005 - 2026