/400
22 nisan'da zirve düzenlenecek şehir imiş.
yine geldi ankara sevmeyiciler. bok var amk gelin he bok var.

malların bok attığı şehir.
Kuğulu park şu an çozel.
O atakuleye bir çıkaydım iyiydi. Acaba nasıl bir yer turkiyede 3 yeri merak ediyorum. Bir Mardin kalesinin içi iki Sümela manastırı adamlar dağın eteğinde yapı yapmış üçüncü olarak Ankara da ki atakule valla.
Esat'ta horoz ötüyor anasını satayım. Bu kadar büyük bir köyde yaşamak kolay değil a dostlar.
Ara yollar ve anayollardan ibaret bir şehir.
güneşin gözüme gözüme vurduğu şehir. garipsiyor insan.
Hayirlisiyla kurtulup istanbula gitmek istedigim yer. Bakın arkadaslar ankara abaza ve kültürsüz insanlarla doludur. Bunun aksini iddia eden kisiler aynen o kişilerdir. Istanbul ve izmirin adı cikmistir sadece en ahlaksiz sehir ankara. Yerlerde travesti ve orospularin kartvizitleri geziyo. Resmen köyün avmli hali. Uşak gibi kücük bi sehirden geldim fakat bizim memleketin halki bin basar buraya.
90'lı yılların başına kadar belkide türkiyedeki en düzenli ve temiz şehirdi.belki hiçbir halt yoktu yine ama yaşanıyordu zira insanı düzgün ve alanı düzenli idi.sonra 94'ten filan sonra ne olduysa şehrin bildiğin boku çıktı ve barzo cennetine döndü.hem birşeye yaramaz hemde yaşanmaz bir şehir ankara şu an.
beni yanıltmamış iki günlük güneş serüveninden sonra özüne dönmüş şehir. fırtına boran göt donması ne ararsan var.
Özledim Ankara'yı. Kimseye görünmeden bi ziyaret etmek gerek.
Çok ama çok sevdiğim şehirdir.Şehrin en güzel olduğu zamanlar kış ve sonbahardır.Ayrıca artık 2019da melih gökçeğin kalacağını zannetmiyorum.
Otogarı sahaftan geçilmediği halde Melih in yönettiği başkentimiz.her akşam bir küçük yuvarladığı halde bir kez olsun ağız dolusu sövmemiş memurlarımıza benzer.
güne güneşli başlayıp havanın kapamasıyla devam etti.
yine bir zirveye ev sahipliği yapacak olan gri şehir.

(bkz: 22 nisan 2017 ankara zirvesi)
Kar yağan şehir. Şaka gibi ama kar yağıyor.
Alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayın sayın yazarlar, yaşayanların acilen camdan bakması gereken şehir, biraz hüzünlendirebilir. (gizli not: baya duygusallaştım şu an) ya da bakmayın yatın uyuyun.
Olm nasıl bir şehir lan. Nisan ayında kar yağıyor. Bir gun kışlıklari giyinip ertesi gün yazlıkları giyiyoruz.
Kar......
ben kar yağıyor deyince kimsenin inanmadığı şehir. alın da geberin şimdi.
Türkiyenin başkenti.
Bir pazar sabahıydı Ankara kar altında.
Paraya tapan kızların epey fazla olduğu şehir.
Sabah trafikte cinnet geçirten şehir.
Sevmiyoruz efenim.
Acemi birliğimin olduğu yer sabahları ve gece yarısı ayazı çok pistir eğitimlerde donuyorduk.
© copyright 2005 - 2026