bugün
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- manifest dinleyen erkek7
- aşk acısı çekiyorum sözlük18
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- 7 ağustos 20012
- yaz yemekleri5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- scooter'a 6 kişi binmek5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- taksici muhabbeti5
- gocu bay bey birader3
- spiderman mi döver batman mi5
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- can kolukısa4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- petrol4
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- solcu dövmek2
- elalem ne der4
- gram altın3
- türkiye5
- stres yönetimi6
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- stres3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- gulmekicinyaratilmis11
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- taksim delisi cenk2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- tai lung9
- fenerbahçe7
- yeni parti tüzüğü2
- rüşvet5
- kuran ı kerim meali6
- 26000 entry2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- mekke ortak savunma anlaşması2
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- almanya4
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- bilgesu erenus2
gömlek, süveter, hırka, palto.. bunlara rağmen donuyorum. tamam senin ayazını seviyoruz ama bu ne yavrum ya. ayıptır vallahi ayıp.
20 küsür senedir bu şehirde yaşamaktayım. ilk defa bu kadar ayaz gördüm sabah sabah.
Güzeldir, hoştur da bide şu soğugu olmasa tadından yenmez.
nefes alırken burnumu acıtan, burnum düştü herhalde diye düşündüren soğuk şehir. daha doğrusu buzzz gibi şehir.
her gün yaptığım gibi bu günde evden çıktım ve yaklaşık 15 dakika durağa yürüdüm. sabahın yedi buçuğu. sanki ilk 1 dakikadan sonra birleri kulağımı kerpetenler ile aynı anda sıkıyor, suratıma iğne batırıyordu. ellerimi yemin ederim hissetmedim sanki biri çekiçle vursa cam gibi kırılacak o kadar kötü bir soğuk vardı. birde eskişehir yolunda otobüs bekleyince geçen arabaların rüzgarı zaten yeterince ızdıraplı olan rüzgara eklenince adeta kasap gibi kesti. bu arada hava sabah -7 idi. bir dükkanın tabelasında gördüm.
(bkz: 4 aralık 2013 ankara soğuğu)
"aşaaaları" soğuk, "yokarları"nda hayat olmayan şehir.
dondurmaya başlamış olan gri şehir.
Bugun golbasinda bizleri sogugunun mogana yansimasiyla buyuleyen, egodan indikten sonra kulaklarimizin dusmesine neden olacak kadar soguk olan guzel sehir.
yine ellerimizin kulaklarımızın soğuktan çatlayacak gibi olduğu sonra da uyuşmaktan çeşitli küfürlere maruz kalmış şehir. bu nasıl bir kuru ayazdır böyle.
başkentimiz olan şehir. türkiyemdeki tek sevmediğim şehir diyebilirim. ısınamıyorum abi elimde değil. insanları ayrı alem zaten. neyseki yolum oraya hiç düşmüyor.*
sivasın soğuğu askerde görüldükten sonra havaalanında iç hatlar çıkışında asfaltı bile öpülen şehir.
ben bu soğuğa razıyım arkadaş. hem ne hoş o soğukta biz kızılaydan tunalıya falan yürürdük çok da güzel olurdu hafif çakırken.
ben bu soğuğa razıyım arkadaş. hem ne hoş o soğukta biz kızılaydan tunalıya falan yürürdük çok da güzel olurdu hafif çakırken.
soğuğu vurdumu tam vurur.
istanbulda otururken asla gitmem yerleşmem dediğim yer . Büyük konuşmayacaksın.
an itibariyle sulu karı görmüş şehir. akşama doğruda karı görür bizde rahatlarız.
kar yağdığını duyunca şuanda özlem duyduğum, şuanda kocatepe kahve evinde kahvemi yudumlarken dışarıyı seyretme hayalini kurduğum çocukluğumun geçtiği şehir.
Zamanında beytepe de okumuş biri olarak ankara yı iyi bilirim. Rüzgarı soğuk soğuk çarpar adamın suratına valla. Hele beytepe ninki aman aman.
"şimdi ve sonra, ne zaman Ankara'ya kar yağsa elim, gönlüm, çocukluğum buz tutar."
Şuan yağmuruyla bizi ıslatan bir an önce karın yağmasını istediğim güzel memleketim.
şu an yüksek bölümlerine yoğun kar yağan güzide ilimiz.
başkent.
her sene istisnasız "ankara'ya öyle yakışırdı ki kar" yazmayanın başına bir şey geliyor galiba.
her sene istisnasız "ankara'ya öyle yakışırdı ki kar" yazmayanın başına bir şey geliyor galiba.
Haymana ilçesinde sisten gözün gözü gormedigi şehir.
Ne kadar gri olursa olsun çok çok seviyorum. Bu grilikte max fm dinleyin sevgili dostlar.
Ne kadar gri olursa olsun çok çok seviyorum. Bu grilikte max fm dinleyin sevgili dostlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar