bugün
- okulda felsefe dersinin kaldırılması4
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yks'ye 30 saniye geç kalan öğrenci2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı2
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- yuzırların süper güçleri11
- telegram vs whatsapp3
- ona bir cümle bırak2
- arkadaşlar bakar mısınız4
- didem soydan2
- enteresan beddualar9
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- seni hayata bağlayan şey8
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- türkiye a milli futbol takımı15
- dövmesi olan yazarlar6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- nervio'nun kedi kumu5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- ankara mı istanbul mu9
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- köyde gece tuvalete gitmek5
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- erkeklerin akılsızlıkları9
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- berberlere zam gelmesi7
- treni kaçırmak5
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- platonik aşk5
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- almanya2
- nasılsınız2
- 13 seçim kaybetmedim7
- siz yazın ben yatıyorum3
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- sevgilisini paylaşan adam3
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- vurduran erkek davranışları3
- gavat bir insan olmak3
- kendini beğendirmek2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
Havada güneş varken çükünüzün bir anda donmasına yol açan şehir. Bu nasıl bi Ayaz diye insan düşünüyor.
gömlek, süveter, hırka, palto.. bunlara rağmen donuyorum. tamam senin ayazını seviyoruz ama bu ne yavrum ya. ayıptır vallahi ayıp.
20 küsür senedir bu şehirde yaşamaktayım. ilk defa bu kadar ayaz gördüm sabah sabah.
Güzeldir, hoştur da bide şu soğugu olmasa tadından yenmez.
nefes alırken burnumu acıtan, burnum düştü herhalde diye düşündüren soğuk şehir. daha doğrusu buzzz gibi şehir.
her gün yaptığım gibi bu günde evden çıktım ve yaklaşık 15 dakika durağa yürüdüm. sabahın yedi buçuğu. sanki ilk 1 dakikadan sonra birleri kulağımı kerpetenler ile aynı anda sıkıyor, suratıma iğne batırıyordu. ellerimi yemin ederim hissetmedim sanki biri çekiçle vursa cam gibi kırılacak o kadar kötü bir soğuk vardı. birde eskişehir yolunda otobüs bekleyince geçen arabaların rüzgarı zaten yeterince ızdıraplı olan rüzgara eklenince adeta kasap gibi kesti. bu arada hava sabah -7 idi. bir dükkanın tabelasında gördüm.
(bkz: 4 aralık 2013 ankara soğuğu)
"aşaaaları" soğuk, "yokarları"nda hayat olmayan şehir.
dondurmaya başlamış olan gri şehir.
Bugun golbasinda bizleri sogugunun mogana yansimasiyla buyuleyen, egodan indikten sonra kulaklarimizin dusmesine neden olacak kadar soguk olan guzel sehir.
yine ellerimizin kulaklarımızın soğuktan çatlayacak gibi olduğu sonra da uyuşmaktan çeşitli küfürlere maruz kalmış şehir. bu nasıl bir kuru ayazdır böyle.
başkentimiz olan şehir. türkiyemdeki tek sevmediğim şehir diyebilirim. ısınamıyorum abi elimde değil. insanları ayrı alem zaten. neyseki yolum oraya hiç düşmüyor.*
sivasın soğuğu askerde görüldükten sonra havaalanında iç hatlar çıkışında asfaltı bile öpülen şehir.
ben bu soğuğa razıyım arkadaş. hem ne hoş o soğukta biz kızılaydan tunalıya falan yürürdük çok da güzel olurdu hafif çakırken.
ben bu soğuğa razıyım arkadaş. hem ne hoş o soğukta biz kızılaydan tunalıya falan yürürdük çok da güzel olurdu hafif çakırken.
soğuğu vurdumu tam vurur.
istanbulda otururken asla gitmem yerleşmem dediğim yer . Büyük konuşmayacaksın.
an itibariyle sulu karı görmüş şehir. akşama doğruda karı görür bizde rahatlarız.
kar yağdığını duyunca şuanda özlem duyduğum, şuanda kocatepe kahve evinde kahvemi yudumlarken dışarıyı seyretme hayalini kurduğum çocukluğumun geçtiği şehir.
Zamanında beytepe de okumuş biri olarak ankara yı iyi bilirim. Rüzgarı soğuk soğuk çarpar adamın suratına valla. Hele beytepe ninki aman aman.
"şimdi ve sonra, ne zaman Ankara'ya kar yağsa elim, gönlüm, çocukluğum buz tutar."
Şuan yağmuruyla bizi ıslatan bir an önce karın yağmasını istediğim güzel memleketim.
şu an yüksek bölümlerine yoğun kar yağan güzide ilimiz.
başkent.
her sene istisnasız "ankara'ya öyle yakışırdı ki kar" yazmayanın başına bir şey geliyor galiba.
her sene istisnasız "ankara'ya öyle yakışırdı ki kar" yazmayanın başına bir şey geliyor galiba.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar