bugün

/400
denizı yoktur ama dümen çoktur ankarada .
Kimi çok beğenirken kiminin köy gibi bulduğu, hic beğenmediği bir şehrimiz.ankara hakkında neden bu kadar zıt kavramlar bir arada gerçekten merak ediyorum bir istanbulu bir izmiri çok kişi beğeniyor veya en azından yaşanmaz veya iğrenç bir şehir denmiyor fakat ankara için bunu söyleyende çok tam tersini söyleyende
21 eylül cumartesi günü geleneksel gri sehir zirvesine ev sahipliği yapacak şehirdir. *
en çok izmir'e dönüşünü sevdiğim şehir.
yarı açık ceza evi.
pazar günü ayak basacağım şehir.
kendini özleten şehir.
bi süre yaşadıktan sonra bağımlılık yaratan, ayrıldığınızda özlediğiniz şehir. kızılay'daki kalabalığında bile yalnız hissedebileceğiniz yer.
çok garip havasından mıdır suyundan mıdır nereye gitsem özleyip biran önce dönmeyi istediğim güzide şehrim.
Güzel anılarıma tanıklık eden şehir, senden ayrılınca ne yapacaksam, çok özlerim lan heralde.
soğuk ama özlenecek şehirdir.
(bkz: when I m gone)
Ögrencilik yıllarımı egolarda çürüttüğüm şehir, iki gün kaldı havanı solumama.
en güzel hatunların bulunduğu şehir.
vega nın aynı ismi taşıyan şarkısını bu şehirde yaşayan anlar, bilir, hisseder.
bu gece izmir'e gitmek suretiyle terkedeceğim şehir.

özlenmeyeceksin, ayrı kaldığım 2 gün içinde.. neden mi yazıyorum bunu? sadece bil istedim.

küfredeceğim sana döndüğümde, acısıyla ayrılığın sevgiliden..

--spoiler--

sadece bil istedim ankara:
uzaklığı hatırlatıyorsun bana..

--spoiler--
soğuk yer. sabahı hiç çekilmez.
tüm sakinlerinin farkında olmadığı bir depresyonda olduğu şehir.
not: 3 nesildir angaralıyım çok şükür.
yine heyecanlandıran, sabırsızlandıran, yeni anılara kucak açmış şehir. dünya yansa umursanmayacak anların şehri.
Ankara bahtin kara.
Bir kez daha anladım ki, en güzel yanı (istanbul'a değil) izmir'e dönüş yoludur.
özledim. sadece özledim. terk etmeden önce kurtulmak istediğim şehirdi. ama özledim ulan amına koyum. öyle böyle değil. 20 gün sonra asfaltını öpeceğim güzel gri şehir.
ayazında asi...
kalleş bir dost gibi
arkamdan vuruyorsun beni
kadem kendiliğinden gider,
kendiliğinden bulur yolunu
sanma ki sevgim sana ankara
ıhlamur kokusunu özlediğim.
behzat ç siz artik hiç cekilmeyecek olan şehir.
güzel şehir. haftasonu boşum gençler var mı planınız. eheh.
© copyright 2005 - 2026