bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- herkes yatmış görünüyor4
- manifest dinleyen erkek11
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- borsa4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- gulmekicinyaratilmis11
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- sudekiray3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- berrak tüzünataç3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- eğitimde sınav sistemi2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- kardeş2
- spiderman mi döver batman mi5
- stres yönetimi6
- komik olmayan komedyen2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- insan zamandan ibarettir3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- doğuda yaşayan yazarlar5
- trabzonspor7
- mauro icardi3
- gocu4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
Kışları ayaz olan şehir.
soğuğu hissettirmeye başlayan şehir.
başkent ünvanından başka hiç birşeye sahip olmayan şehir. Yolu yol değil, trafiği trafik değil.
ilk haftadan canım sıkılmaya başladı ne yapacağım ben burada nasıl geçecek 2 sene daha bilmiyorum ki...
şuan havası çok tatlı.
buz gibi buz. ya da benim bulunduğum semtten kaynaklanıyor. sabah da cıvıl cıvıldı gençler. seviyorum seni.
buz gibi buz. ya da benim bulunduğum semtten kaynaklanıyor. sabah da cıvıl cıvıldı gençler. seviyorum seni.
şu mevsimde bu kadar sıcak havasıyla bizi şaşırtan şehir. antalya'dan dönüşte beni kar yağışı ile karşılayan şehirsin sen yapma bunu.
görücü usulü evlenip mutlu olmak gibi bir şeydir ankara. asla bir aşk değildir.
en son bu yaz uğradığım bağları ile ün salmış şehir.
Gaziosmanpaşa'nın yokuşlu yollarından aşağıya, Kuğulu park'a doğru yardırması keyifli şehir. Hele bir de sonbaharın son sıcak günlerine denk gelmişseniz kendi başınıza bile olsa romantik bir yürüyüş yapabilirsiniz.
gün itibariyle sonbaharı üzerinden ani şekilde söküp atmış kışa bürünmüş şehirdir. bildiğiniz soğuk. hastalığa davetiye çıkaracak bir hava hakim.
çok iyi mazilerimin olduğu şehir, bir sabah trafiğini sevmiyorum.
An itibariyle havanin berbat olduğu şehir. Nasil bunaldim lan...
Bugün kar yağdığını söyleyenler var bu şehirde doğru mudur yanlış mıdır bilinmez. her ihtimal olabiliyor bu şehirde çünkü hani yağsa şaşmam.
kaleye çıkıp soba dumanıyla beraber bütün ankarayı içine çekme mevsimi gelmiştir. tabi başka şeylerle de beraber. eheh.
rezalet soğuk olan şehirdir.
misafirim geldi dışarı çıkaramıyorum adam donar diye.
misafirim geldi dışarı çıkaramıyorum adam donar diye.
bugün kar yağmamıştır. yağsa bu kadar üşümezdik amk.
hani bir film izlersin yavandır, sıkılırsın ne bok varda millet beğeniyor diye düşünürsün ya iş öyle bir şehir.
ankara film olsa sanat filmi olurdu gibime geliyor.
ankara film olsa sanat filmi olurdu gibime geliyor.
havasına güven olmayan, her daim sıkıcı olabilen ve sabah trafiğiyle insanı çileden çıkaran şehirdir. en yakın arkadaşlar başka şehirlere gittiğinde daha da anlamsızlaşır.
Ara mevsimlerin olmadığı şehir. Yine sonbahar yok. Kar yağsa şaşırmam. Ankaranın soğuğu rüzgarı bir başkadır.
kar yağmış kadar buza çalmış şehir. allah açıkta kalan her canlıya yardım etsin. erzurum'un soğuğu halt etmiş.(gerçi yeniden ısınacakmış hava)
bir de doğru mu yalan mı bilmiyorum, hafta sonu kar yağacağını duymuştum. burada ekim deyince kalın paltolar ve botlar giyilir, soba, kalorifer, kombi her türlü ısıtıcı devreye girer. geçen sene ne güzel kasıma kadar sıcaktı havası.
akşam mapushaneye nasıl erken iiniyormuşsa, kış da ankara'ya öyle iniyor. hiç bekletmiyor sağ olsun.
bir de doğru mu yalan mı bilmiyorum, hafta sonu kar yağacağını duymuştum. burada ekim deyince kalın paltolar ve botlar giyilir, soba, kalorifer, kombi her türlü ısıtıcı devreye girer. geçen sene ne güzel kasıma kadar sıcaktı havası.
akşam mapushaneye nasıl erken iiniyormuşsa, kış da ankara'ya öyle iniyor. hiç bekletmiyor sağ olsun.
Ankara'nın soğuğu serttir falan ama kar en güzel Kızılay'a yağar..
Soğuğunu sevdiğim özgürlüğümün şehri. Ağlarsanız gözyaşlarınız donar, çığlığınızı karşı apartmandaki sağır teyze duyar bir tek. Karanfilde kalabalığın içindeki yalnızlığınızı seversiniz, bir sokak müzisyeni klarnetiyle siler kulak pasınızı. Ankaradaysanız ve yalnızsanız önce ikisini de sevin sonra boş bir bankta dertleri izleyin. Akşamüzeri akın akın koşturan memur selini bir köşeye dikilip izleyin ve görün ölümün ne çok kurbanı var.
Soğuktan titreten şehir. Yapma bunu, lütfen! Ege çocuğuyum ben, kalbime indireceksin!
Sorarım sana, yoksa egeli olduğum için mi bu kadar soğuksun bana?
Sorarım sana, yoksa egeli olduğum için mi bu kadar soğuksun bana?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar