bugün
- azgın türbanlı10
- sözlüğü siliyorum dostlar16
- evlenmekten korkmak10
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- pandela38
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- nermin2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- alttaki yazara aşık ol11
- velvet ile revani yemek7
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı4
- izlenmiş en kusursuz film5
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- gerdek namazı10
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- hayat pahalılığının giderek artması3
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- amerika israil arası kızışma7
- deniz göktaş17
- canımın hamburger çekmesi3
- yerde yuvarlanarak öpüşmek3
- iskeleden atlarken pişmek2
- üstteki yazar kimle evlensin5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- sokuk yazarlar2
- normal sozluk2
- sevgiliye seni seviyorum diyememek2
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- 2026 dünya kupası34
- senegal6
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- futbol29
- yapay zeka sevgili2
- çırılçıplak uyumak4
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- anal istanbul4
- bukowski okuyup nick cave dinleyen çirkin hatun2
- dünya13
- velvet41
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- antalya2
entry'ler (379)
Yunanistan ve Bundesliga'da gol krallıkları vardır. Zamanında antrenmana pijama ile gitmisligi vardır. Bundesliga'daki abilerin Gekas'a katil lakabını taktıkları söylenir. Reyizin ingiltere görmüşlüğü bile vardır. Panathinaikos başkanı bu adamı PAOK ile yapılacak bir takasta kullanmak istemiş paok'lu oyuncuyu takıma getirmiş. Bizim reis ise gitmek istemem demiş. Başkan bunu saygısızlık olarak görünce de hiç pahasına yollamış adaya. Sonra bu adam diyar diyar gezerken yolu Türkiye'ye düşüyor. Bi yerde sabit duramayan bu abimiz Türkiye'de de huyundan vazgeçememiş. Şu sıralar Eskişehirsporla maç başına anlaşmış. Takımım Beşiktaş'a gelse sırıtmayacak ikinci lige gitse şaşırtmayacak yaşını başını almış enteresan bir golcü. Yolun açık olsun çılgın topçu. Futbolun senin gibi Higuita gibi kendi kalesine 5 gol atan Pentti gibi Sabri reis gibi Balotelli gibi oyunculara her zaman ihtiyacı var.
Akıt gelsin.
Televizyon izlememe alışkanlığıma rağmen nasıl bir işkence olduğunu tahmin edebiliyorum. Mumya ne ola ki geri idönüyor. Bence bu dizinin telif hakkını ellerinde bulunduruyorlar ve yeni bir diziye para vermek istemiyorlar.
Kaybetmeye inandığında kaybetmeyi hakeder. Birde menapoza girdiğinde.
Uçmuyorsak newtona olan saygımızdan.
Ah Darling Darling what gave a done.
Yatılı okumanın dışında pek bir hayrını görmedik. Ama bu yatılı tecrübesi insana çok şey katar o ayrı. Öyle bildiginiz paralı yurtlara benzemez. Belli bir kapasiteye sahip anadolunun garip ama kültürlü çocukları oluşturur bu kitleyi.
kapatılması kötü olacak bence. Eski köy Enstitülerini tam olarak yansıtamasa da bir şekilde onların devamı niteliğinde idiler. Eğitim sisteminin içine etme çalışmasının bir parçası da buydu tabi.
kapatılması kötü olacak bence. Eski köy Enstitülerini tam olarak yansıtamasa da bir şekilde onların devamı niteliğinde idiler. Eğitim sisteminin içine etme çalışmasının bir parçası da buydu tabi.
Tylolhot soğuk algınlığı. Bilen bilir.
en güzel günümün üzerinden 273 gün geçmiş.
Beyler bayanlar seveceğiniz bölümü seçin. Düşükmüş popüler değilmiş bunları önemsemeyin bile. Okurken hepsi aynı mutlu olmak daha önemli.
Sermaye olduğu sürece fikir adamı bulmakta pek zorluk çekilmeyecektir. Güzel işler çıkacağı da su götürmez bir gerçektir.
Midas kalesinin tutsağı adlı bir kitap aldıydım çocukken. Ama hiç fırsatım olmadı. Oldu aslında ama pek kayda değer birşey değildi galiba.
Breaking bad.
Fargo.
Fargo.
Son kaleciyim demeyi unutmayın.
Hakkari'de her 4 evden 4'ünde kürt yaşıyor.
Ekmek yememek ile çözülebilecek durum.
Bunu yazan kardeşimiz çok kültürlü olduğu için uludağ sözlükte takılmanın tadını alamamıştır bence.. Bazı sözlüklerde gördüğümüz elitist tiplerden biri olma ihtimali de yüksektir.
Acdc nin ne olduğunu bilmeyen yazarlar için pek de önemli olmayan detaydır. Hatta umurlarında bile değildir. Ve hatta ördek sesli değilde pelikan sesli olsa bile umurlarında olmayacaktır.
(bkz: gençlerbirliği) süper ligin borçsuz güzide kulübü.
kitapta bile %18 kdv olan bir ülkede yaşıyoruz.