bugün
- airfryer isteyen kıza verilecek cevap19
- gecenin şiiri9
- bir insanda en sevdiğiniz özellik15
- flörtün sana başka isimle seslenmesi8
- son yapılan yemek8
- araba kullanırken yapılan en keyifli şey20
- sözlüğün en abaza erkeği16
- dsol9
- gecenin şarkısı10
- domuz avı8
- kuresel16
- klarnet calan sarapci koala 611
- sözlüğün en güzel bacakları yarışması13
- köfteci yusuf57
- yazarların en sevdiği türküler29
- yara izi8
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum9
- sevgiliniz başkasına kalp atsa tepkiniz ne olur15
- anın görüntüsü25
- eksi ruyalar12
- aranıp da bulunamayan şeyler19
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri15
- müzisyen olmak8
- sevgilim beni aldatsa da vazgeçmem diyen erkek12
- muhtemelen canabar12
- güne soğuk bir espri bırak10
- türklerin küfürbaz bir millet olması19
- damsız girilmezdeki akıl almaz mantık hatası10
- zafer partisi8
- sevgilinin yüzüne son damlasına kadar işemek8
- aldatmayan kadın var mıdır sorunsalı13
- pidesiyle ünlü ilçe neresidir sorunsalı16
- köfteci yusuf'a tazminat davası açmak14
- 10 milyon paranız olsaydı13
- islamın olduğu yerde huzurun olmaması21
- 9 ekim 2024 queen ravenna'nın sözlüğe dönüşü26
- dubai çikolatası8
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi13
- ulunun en güzel kızları tam liste22
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı29
- çamaşır asmak9
- cildiyeye neden randevu alınamıyor8
- manyak olmaya karar verdim'in boyu12
- çomar9
- sözlük yazarlarını rahatlatan şeyler11
- günaydın true ben bir kızım12
- mutlu olmak önemli mi9
- mersin kız kyk yurdundaki korkunç olay8
- dünya da en sevdiğiniz şehir10
- işe gidiyorum çalışıyorum eve gidiyorum döngüsü17
entry'ler (1239)
kışların çok soğuk geçtiği bir yerde yaşıyorsanız olmayan sebeplerdir.
neredeyse mart ayını yarıladık ama hala hava eksilerden kurtulamadı. azıcık güneş yüzünü gösterince herkes hemen dışarıya parklara atıyor kendini. ama yaz öyle mi, heryer cıvıl cıvıl. balkon pencere açık, mis gibi hava. tek eksisi gecelerin kısalması, ama artılarının yanında o da kendini hissettirmiyor.
neredeyse mart ayını yarıladık ama hala hava eksilerden kurtulamadı. azıcık güneş yüzünü gösterince herkes hemen dışarıya parklara atıyor kendini. ama yaz öyle mi, heryer cıvıl cıvıl. balkon pencere açık, mis gibi hava. tek eksisi gecelerin kısalması, ama artılarının yanında o da kendini hissettirmiyor.
ne kadar praktize edilse de hiçbir zaman anadilmiş gibi konuşulmayacak dil, yazık.
sana söz yine baharlar gelecek
aşmış bir şarkı.
aşmış bir şarkı.
kazakların beşparmak diye bir yemeği vardır ki elle yendiği için beşparmak denir, at etiyle hazırlanır. bütün kazaklar milli yemek olarak bunu sever.
2 gündür WhatsApp bildirimleri gelmiyor. uygulamayı açınca bütün mesajlar o an gelmiş gibi gözüküyor. en kötü iOS güncellemesi, bravo apple.
iPhone 6s'de şarj sorunu dışında bir gerileme yok.
iPad mini 2'de ise tam bir pişmanlık yaratan güncelleme. şarjın çabuk bitmesi bir tarafa, cihaz saatlerce dolmuyor. eskiye göre en az 2 kat daha uzun süre şarj oluyor. klavye hem kullanışlı hem kullanışsız. eski iPad cihazlar için vasat bir güncelleme. hala güncellemeyen varsa, ki vardır, güncellemesin.
iPad mini 2'de ise tam bir pişmanlık yaratan güncelleme. şarjın çabuk bitmesi bir tarafa, cihaz saatlerce dolmuyor. eskiye göre en az 2 kat daha uzun süre şarj oluyor. klavye hem kullanışlı hem kullanışsız. eski iPad cihazlar için vasat bir güncelleme. hala güncellemeyen varsa, ki vardır, güncellemesin.
bugün orijinal dilinde satın aldığım kitap. türkçe'ye çevrilen bazı romanlarını okudum gogol'ın, anlatımı çok hoşuma gidiyor. bu kez de rusça denemek istedim. henüz başlayamadım, biraz gözümü korkutuyor ama bu güzel bir heyecan.
"bu iş bu kadar!"
2 haftadır hayvan gibi çalıştığım, dönemin en ağır dersinin sınavını bugün geçtim. bu derste iki tane hocamız var. birisi sevecen ve bol puan veriyor, diğeriyse geçirmemek için uğraşıyor. neyse, bir önceki sınavda geçirmeyen denk gelmişti ve kalmıştım. bu sefer işimi şansa bırakamazdım. bu kadar sıkı çalıştığım başka bir ders olmadı. ama sınav sabahı kendimden emin bir şekilde sıfır endişe ile gittim sınava. iyi olan hoca denk geldi bu sefer, hoş, öbürü denk gelseydi yine çok rahat geçeceğimden eminim. vizesinden kaldığım dersi finalinde güzel bir köşe vuruşuyla alt ettim. bir üst sınıf oldum artık. 2 gün sonrasına biletim de var. işte bu iş bu kadar.
2 haftadır hayvan gibi çalıştığım, dönemin en ağır dersinin sınavını bugün geçtim. bu derste iki tane hocamız var. birisi sevecen ve bol puan veriyor, diğeriyse geçirmemek için uğraşıyor. neyse, bir önceki sınavda geçirmeyen denk gelmişti ve kalmıştım. bu sefer işimi şansa bırakamazdım. bu kadar sıkı çalıştığım başka bir ders olmadı. ama sınav sabahı kendimden emin bir şekilde sıfır endişe ile gittim sınava. iyi olan hoca denk geldi bu sefer, hoş, öbürü denk gelseydi yine çok rahat geçeceğimden eminim. vizesinden kaldığım dersi finalinde güzel bir köşe vuruşuyla alt ettim. bir üst sınıf oldum artık. 2 gün sonrasına biletim de var. işte bu iş bu kadar.
black mirror
13 reasons why
the big bang theory.
13 reasons why
the big bang theory.
youtube üzerinden ilk kez dinlediğimde göksel'in sesi sanki bozuk gibi geldi. hemen itunes'den ve spotify'dan kontrol ettim, her iki platformda da ses cızırtılı geliyor. müzikte sorun yok ama göksel'in sesi hafif cızırdıyor.
şarkıya gelecek olursak, taze kan gibi geliverdi. 17 yıllık göksel hayranı olarak, yine hayal kırıklığına uğramadım.
işte tam da tam da şu an.
şarkıya gelecek olursak, taze kan gibi geliverdi. 17 yıllık göksel hayranı olarak, yine hayal kırıklığına uğramadım.
işte tam da tam da şu an.
Portekiz'de olacaktır.
finali başlayan yarışma.
https://www.youtube.com/watch?v=ehH0_UXtQlY
https://www.youtube.com/watch?v=ehH0_UXtQlY
ve geldi çattı grand final gecesi. gerçi şuan hala juri şovu devam etmekte ama canlı yayınlanmadığı için konuşulacak bir konu değil.
ülkelerin sahneye çıkış sıraları şu şekilde olacak;
1. Israel
2. Poland
3. Belarus
4. Austria
5. Armenia
6. The Netherlands
7. Moldova
8. Hungary
9. Italy
10. Denmark
11. Portugal
12. Azerbaijan
13. Croatia
14. Australia
15. Greece
16. Spain
17. Norway
18. United Kingdom
19. Cyprus
20. Romania
21. Germany
22. Ukraine
23. Belgium
24. Sweden
25. Bulgaria
26. France
ülkelerin sahneye çıkış sıraları şu şekilde olacak;
1. Israel
2. Poland
3. Belarus
4. Austria
5. Armenia
6. The Netherlands
7. Moldova
8. Hungary
9. Italy
10. Denmark
11. Portugal
12. Azerbaijan
13. Croatia
14. Australia
15. Greece
16. Spain
17. Norway
18. United Kingdom
19. Cyprus
20. Romania
21. Germany
22. Ukraine
23. Belgium
24. Sweden
25. Bulgaria
26. France
adaylığı açıklandığından beri 1. gösterilen italya ilk defa iddaa sitelerinde ikinci sıraya geriledi. 3. sırada da bulgaristan var. ilk 3 şimdiden şekillendi, değişme olasılığı çok çok zor.
gözlerim kanadı şuanki dans şovunu izlerken. ne bir uyum, ne senkron hiçbir şey yok. müzik berbat gerici birşey. apaçi gençler saçma sapan hareketlerle koşuşturup duruyorlar.
seyircilerin arasında 2-3 tane türk bayrağı da dikkatimden kaçmadı.
irlanda helyum gazını alıp gelmiş.