bugün
- türklerin başarılı olduğu konular7
- kürtlerin başarılı olduğu konular6
- ispanyolların başarılı olduğu konular4
- 60 kilo üzeri kızlar sözlükten çıksın8
- israil de özelleştirilen f35 adir ler3
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yahudilerin en iyi olduğu konu teknoloji3
- tayvanın iyi olduğu konular3
- italyanların başarılı olduğu konular4
- roboski3
- hamsili cilt kremi8
- s'i l v'e r m'i s t'in mutfağına konuk olmak7
- sobayla konuşan adama dahi demek3
- yemek yapmayı bilen yazarlar bakabilir mi7
- yahudilerin en iyi olduğu konular3
- bahtı değil iştahı açık olan kız4
- arapların iyi olduğu konular2
- plaza kadınları3
- moğolların başarılı olduğu konular2
- tanrının iyi olduğu konular2
- israil lobisi neden bu kadar çok güçlü2
- akp seçmeni12
- endonezyanın başarılı olduğu konular2
- intel'in israil tesisleri2
- erkek olmasaydın seninle olurdum diyen yazar2
- akp li kadınlar3
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler2
- ingilizlerin başarılı olduğu konular2
- nurcuların biraz şey olduğu gerçeği2
- galatasaray2
- lazların iyi olduğu konular2
- japonların başarılı olduğu konular2
- muzlu fit kek2
- arkadaşlar ben hamaratsız mıyım3
- evrenin neden varolduğu sorunsalı2
- fatma betül sayan kaya ağlıyor3
- sabahları nefret edilen şeyler8
- ahmet san5
- plaza dili ve edebiyatı3
- zorba arkadaşlar3
- anın görüntüsü14
- internet6
- sözlüğün girişine tartı koymak2
- kız troller12
- kalabalığı seviyor musunuz13
- arkadaşlar ne pişirsem2
- fatma betül sayan kaya35
- araba3
- tavuk şiş2
- dağ2
hayatımın iki yılını yiyen ama yine de sevdiğim şehir.
ne yazık ki son yıllarda bana sadece melih gökçek'i çağrıştırmaktadır, kurtulun la şundan!
ne yazık ki son yıllarda bana sadece melih gökçek'i çağrıştırmaktadır, kurtulun la şundan!
onurlu direnişini bu gün bestekar sokak' ta devam ettiren şehirdir.
diren ankara
diren ankara
eylemciler azıttığında polisin de saldırması gayet normal. adamlar meclise, başbakanlığa mı girsinler bunu mu istiyorsunuz.
ayrıca eyleme gelenler nasıl tipler arkadaş. normalde hayatta göremeyeceğimiz tipler eyleme gelmiş.
özet olarak canınızı seviyorsanız Kızılay'a mecbur kalmadıkça gelmeyin.
ayrıca eyleme gelenler nasıl tipler arkadaş. normalde hayatta göremeyeceğimiz tipler eyleme gelmiş.
özet olarak canınızı seviyorsanız Kızılay'a mecbur kalmadıkça gelmeyin.
Kızılay meydan kalabalığı Tuzluçayır'dan gelen yaklaşık 300 kişilik grupla başladı...
edit: yazmadan edemiycem arkadaş.
ankara istanbulun abisidir. nitekim küçük kardeş istanbulu döven hükümet için istanbulu kenara çekip göğüs göğüse özgürlik ve dava mücadelesi vermektedir. istanbul ise ağlayıp evinin yolunu tutmuştur. net.
edit: yazmadan edemiycem arkadaş.
ankara istanbulun abisidir. nitekim küçük kardeş istanbulu döven hükümet için istanbulu kenara çekip göğüs göğüse özgürlik ve dava mücadelesi vermektedir. istanbul ise ağlayıp evinin yolunu tutmuştur. net.
direnankara dır, haftaya geleceğim yanına diye özlemle gitmeyi beklediğim güzide başkentimiz.
8 haziran 2013 cumartesi günü en düşük sıcaklığı 11, en yüksek sıcaklığı 26 derece olacak şehir.
gezi parkı eylemi kapsamın da bugün kızılayda yapılan eylem sırasın da önce kürt zılgıtı daha sonra ''hoş gelişler ola mustafa kemal paşa'' türküsünü söyleyenlere sahip şehir.
arkadaş bende destek veriyorum da eylemlere bir karar verin artık hangi tarafta olduğumuza bu ne lan ?
bir yanda ''deledelele''
bir yandan ''CEPHEDE MiTRALYÖZ AYNA GiBi PARLIYOR'' diye bağırdılar.
arkadaş bende destek veriyorum da eylemlere bir karar verin artık hangi tarafta olduğumuza bu ne lan ?
bir yanda ''deledelele''
bir yandan ''CEPHEDE MiTRALYÖZ AYNA GiBi PARLIYOR'' diye bağırdılar.
gezi olayları elinde patlayan ildir. istanbulda polisle halk barıştı ama bizimkiler hala gezi parkı derdinde amk. sikecem parkınızı mal mısınız la siz de gaz yemeden eylem yapsanıza ?
beton yığını. odtü ve orman çiftliği olmasa ağaç yok memlekette. onlar da katlediliyor, malum.
pek de bir güzelliği yok ancak severim, özlerim. nedenini bilmiyorum. ilginç bir cazibesi var.
pek de bir güzelliği yok ancak severim, özlerim. nedenini bilmiyorum. ilginç bir cazibesi var.
gezi parkı eylemlerini provoke eden orospu çocuklarıyla dolu olan ilimiz. birde polis bana uf yaptı derler.
Şu an Ankara, istanbul'un abisi gibi...Küçük kardeş dayak yemiş, abisi gelmiş küçük kardeş eve kaçmış, abi tek başına kavga ediyor. -erdal beşikçioğlu-
gün geçtikçe daha çok sevilen, daha çok güzel görünen göze,
daha çok anılar bırakılan,
ve bir süre daha çok daha güzel anılar bırakılmak istenen güzel şehir.
denizi olmamasına rağmen, sevmeye başladığım, sevmek istediğim çok..
daha çok anılar bırakılan,
ve bir süre daha çok daha güzel anılar bırakılmak istenen güzel şehir.
denizi olmamasına rağmen, sevmeye başladığım, sevmek istediğim çok..
12 haziran 2013 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 15 , en yüksek sıcaklığı 30 derece olacak şehir.
an itibari ile tunalı hilmi ve kenedy caddesinde bir hareketlenmenin meydana geldiği. 3 bin kişilik grup dağılmış durumda polis müdahalesi devam etmekte.
bu kadar giri bir kent olmasının nedeni çok can yakan ayrılıklara sahne olmasıdır. hüzün kaplamıştır her yanını. bu yüzden giri gelir bize.
14 haziran 2013 cuma günü en düşük sıcaklığı 13 , en yüksek sıcaklığı 25 derece olacak şehir.
an itibariyle minibüs ve dolmuşçular sıhhiye'den kızılay'a türk bayraklarını camlardan sallayarak ve korlara basarak gitmektedir.
ne iş bilen var mı?
ne iş bilen var mı?
istanbul'un ayıp ettiği şehirdir,piyano resitalleri arasında zevke gelenlerin hiç anmadığı şehirdir,ayıptır.
ankaralılar biliyor ki direnişi bırakırlarsa diğer tüm şehirlerdeki direniş duracak, biliyorlar ki taksimdekiler onları unutmuş, yine de bırakmazlar direnmeyi istediklerini alana kadar çünkü ankaralılık böyledir, ankarada doğmak değildir, ankarada büyümek değildir, ankarayı sevmektir, vefasızlığa gülüp geçmektir.
ılgıt ılgıt kan gidiyor.
ankara'da direnişin abartılması hatta bokunun çıkarılmasının sebebi bu sene 2 büyük üniversitenin şenlik yapmayışındandır.
şu anda gök gürültüsü seslerinin yeri göğü inlettiği şehir. işte bunu seviyorum bebeğim!
iyice eskilerde kömür kokusundan gezilmezdi kış günlerinde. sonraları temizlendi ankara. mis gibi kokar oldu, hele de bahar geldiğinde.... ama şimdilerde biber gazından boğuluyor güzelim kızılay, sakarya caddesi, kuğulu park civarı....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar