bugün

/400
Son günlerin aksine bugün bu saatlerde ılık bir havası var.
16 temmuz 2012 pazartesi günü en düşük sıcaklığı 20, en yüksek sıcaklığı 37 derece olacak şehir.
şu an sıcak şehir.
akşam da sıcak şehir. bide derler ki soğuk gri memur kenti bıdı bıdı.
leş gibi sıcak lan şuan, sıcak işte amk yalan mı söylüyoruz? durulmuyo sokakta,bu saatte hava neden sıcak olur ki?
ben biliyorum küfür edelim diye, mübarek üç aylardan önce allahu teala bizi sınıyor olsa gerek. bu kadar sıcak hayra alamet değil. bayılılazaaam.
bence tam şu an artvin de olmalıydık, kafkasör yaylasında. serinden serinden bi rüzgar esiyordur ki üff aman yarabbi. tahta masalar var mesire yerleri için ve akp li tayfa henüz orada alkolü yasak edemedi. on numara buz gibi sular var. istersen çağ dönerini kendin yapıyorsun, istersen orada ki lokanta tarzı yerlerden alıyorsun. rakının yanına da ne gider namussuz yahu, off!'^!'^

serin serin sular, rakı var, çağ kebabı en yağlısından, bir de karpuz, aman yarabbi saat yavaş yava 20 30 a yaklaşmakta, güneş inmiş etrafta pek ses yok, sadece iki masa aşaımızda oturan salim amcaların radyodan gelen trt nağmeleri. hamak da bi güzel yere kurulmuş ki, arasan koca yaylada daha güzelini bulamazsın. kafana da almışsın ufak bir yastık!

olum ankara çok sıcak lan. neyse biraz biraz serinledim, buda birşeydir.
gebertici derecede sıcak.
kravatlı şehir. Ankara nın değeri ankaradan ayrılınca anlaşılırmış, ne de doğruymuş meğer.
"emek tarafı esiyor lan" şehri.
haftalar sonra döndüğüm şehir dönünce ilk aradığım şey deniz oldu tabi.
Hava sıcaklığı 39 derece, gölgede 37, açık alanda 42, jean giyende 46, mini giyende 25, arabada 5, evde 15.
son günlerde adanavari sıcaklarla insanları buharlaştıran kent.
daha önce bir çok kişinin dediği gibi son 2-3 gündür afedersiniz ama adamın amına koyan şehir.

olm sen sıcaklamazdın lan böyle noldu ?
sabah saat 09.00-18.00 arası okuldaydım bugün aşırı sıcaklar ve kalabalık amfiler sebebiyle çok sıkıcı bir gün geçirdim hissedilen sıcaklık 40 derece kadar vardı. Ancak benim için hiç sorun teşkil etmedi hemen dersten fırladığım gibi Çayyolunda ki villamıza koşup bir şişe viski ile birlikte olimpik havuzumuzun tadını çıkarmaya başladım.Zenginlik başa bela ne yaparsın.şaka lan şaka villamız da yok havuzumuzda üstelik ben yüzmede bilmiyorum. ev kira faturayı ödeyemedik suları kestiler 15 gündür banyo yapamıyoruz. müsait olan varsa bir gelip banyo yapalım yardım edin kırılıyoruz 3 kişiyiz.
Soğuğu da sıcağı da aşırı olan şehirdir.
15 dakikadır çankaya dolaylarında elektrik kesiktir. Belediye bütün elektriği shoping festde harcadı galiba.
17 temmuz 2012 salı günü en düşük sıcaklığı 23, en yüksek sıcaklığı 35 derece olacak şehir.
Ankara'nın en güzel yanı...
bütün tanıdığın insanların senin tanıdığın herkesi tanıdığı şehir. herkes birbirininkini götürüyo. vallahi çok iğrenç. ama canımsın canım.
yakında hayırlı bir iş için ziyaret edilecek şehir. ilk kez iş, eğitim, staj vs. gibi nedenlerden dolayı gitmiyorum heyecanlandım bir an. *
bu şehri seven sever, sevmeyende yok dönmesi yok bilmem neyi diye saçmalar durur.
adam yutan metro tünelleri olan fantastik orta dünya şehri.
18 temmuz 2012 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 19, en yüksek sıcaklığı 33 derece olacak şehir.
her bahtı karanın görmek istediği şehir.
19 temmuz 2012 perşembe günü en düşük sıcaklığı 20, en yüksek sıcaklığı 33 derece olacak şehir.
"Yemişim sıcaklığını, yapacak aktivite yok adam gibi gebericem sıkıntıdan" yorumlarına sebep olan şehir.
20 temmuz 2012 cuma günü en düşük sıcaklığı 20, en yüksek sıcaklığı 35 derece olacak şehir.
her zaman memleketime gitmek için uğradığım ve türkiye nin başkentidir. behzat ç. gibi kaliteli diziler burada çekilmektedir. ayrıca ankara demezler angara derler.
© copyright 2005 - 2026