bugün

/400
izmire kıyasla çok soğuk bi şeheer. heryer kayserili la.terk edeceğim günü iple çekiyorum.burda herşey çok yapay.
(bkz: 9 temmuz 2011 ankara su kesintisi)
11 temmuz 2012 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 17, en yüksek sıcaklığı 32 derece olacak şehir. ***
12 temmuz 2012 perşembe günü en düşük sıcaklığı 18, en yüksek sıcaklığı 33 derece olacak şehir.
Şahsım tarafından hergün ağız dolusu küfür yiyen şehir.
"karanlık şehir ama sen, ankara'nın sokakları denize çıkana kadar sev beni."
Bir kere gidilip görülmesi gereken ancak soğukluğuyla adeta ben başkentim diye haykıran başkentimizdir efenim.
kendimi bildim bileli melih gökçek'in anasını siktiği şehirdir.
tam olarak neden bu kadar sevdiğimi anlayamadığım, doğup büyüdüğüm şehir.
yazın akşamları bazen soğuk olmaz. o günlerdeyiz.
ne güzelsin tammuz.
tipik karasal iklimin görüldüğü nem fakiri idari birim.

benim memleketim. çok seviyorum sakaryada yalnız dolaşsam da.
13 temmuz 2012 cuma günü en düşük sıcaklığı 19, en yüksek sıcaklığı 34 derece olacak şehir.
Karasallığın tavan yaptığı şehir. Siyaset, düzen, eğitim ve nicesini temsil eder. (bkz: Başkent)
resmi ve ciddi şehir.
sadedir.
benim şehrim/memleketim.
hep gri rengini aklıma getiren şehir.
adamın donundan ter akıtan şehir.
memur şehri diye anılan, yaşanılası şehirdir.
14 temmuz 2012 cumartesi günü en düşük sıcaklığı 20, en yüksek sıcaklığı 35 derece olacak şehir.
Metro çalışmaları sebebiyle trafiğini bazen kabiz ediyor.
turkiye'nin baskenti olan sehir. bir cok saire ve siire ilham kaynagi olmustur.
kar altindadir varoslar,
hasretin nazlidir ankara. Ahmet arif.
yarın yine zorunlu olarak ziyaret edilecek şehir. bu şehir, sıcağı bi de üstüne eğitimi hiç çekilmez.
15 temmuz 2012 pazar günü en düşük sıcaklığı 19, en yüksek sıcaklığı 36 derece olacak şehir.
Asla vazgeçemem senden asla.
en görülesi yerleri anıtkabir, medeniyetler müzesi ve ankara kalesi. gerisi tırt olan şehir.
her ne kadar içimi acıtan bir şehir olsa da vazgeçemeyeceğim bir şehir. her bank, her sinema, her cafe bana onunla yaşadığım anılarımı hatırlatıyor. içimi acıtsa da vazgeçemiyorum. birlikte yemek yediğimiz, kahve içtiğimiz, fal baktırıp kim ya bu kısmetinde ki benden başka birisi diye çocukça trip attığımız cafelerde artık benimle değil bir başkasıyla oturacak.
© copyright 2005 - 2026