bugün

ankara

şu an sıcak şehir.
akşam da sıcak şehir. bide derler ki soğuk gri memur kenti bıdı bıdı.
leş gibi sıcak lan şuan, sıcak işte amk yalan mı söylüyoruz? durulmuyo sokakta,bu saatte hava neden sıcak olur ki?
ben biliyorum küfür edelim diye, mübarek üç aylardan önce allahu teala bizi sınıyor olsa gerek. bu kadar sıcak hayra alamet değil. bayılılazaaam.
bence tam şu an artvin de olmalıydık, kafkasör yaylasında. serinden serinden bi rüzgar esiyordur ki üff aman yarabbi. tahta masalar var mesire yerleri için ve akp li tayfa henüz orada alkolü yasak edemedi. on numara buz gibi sular var. istersen çağ dönerini kendin yapıyorsun, istersen orada ki lokanta tarzı yerlerden alıyorsun. rakının yanına da ne gider namussuz yahu, off!'^!'^

serin serin sular, rakı var, çağ kebabı en yağlısından, bir de karpuz, aman yarabbi saat yavaş yava 20 30 a yaklaşmakta, güneş inmiş etrafta pek ses yok, sadece iki masa aşaımızda oturan salim amcaların radyodan gelen trt nağmeleri. hamak da bi güzel yere kurulmuş ki, arasan koca yaylada daha güzelini bulamazsın. kafana da almışsın ufak bir yastık!

olum ankara çok sıcak lan. neyse biraz biraz serinledim, buda birşeydir.
© copyright 2005 - 2026