bugün

/146
Yüce yaratandır, her şey onla var ve yoktur.
Manyağıyım.
insanın en büyük yalanı.
bende olmayan.
kudret sahibi.
gazabı büyük olan.
el-ilah.
yaratan, tanri.
Nerede olursan ol Allah'a karşı gelmekten sakın; yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin. insanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran.
(Tirmizî, Birr, 55)
web sitesi çok bakımsız ve demode olan. bir müslüman da mı yok hayrına bir el atsın. ayıptır günahtır be.

http://www.allah.com
Adının kabedeki 3 büyük puttan biri olduğu iddia edilir.

Ay tanrısının kabede ki adı el-laht'tır ve en çok tapınılan puttur kendisi. aynı zamanda Dinimizin sembolunun Ay olması da beni oldukça çelişkiye düşüren bir teoridir. bunun yanında Hacer -ul esved taşının yani ay tanrısı olan El-laht 'ın aydan gönderdiğini iddia ederler. bu meteor parçası dünyaya ilk düştüğünde süt kadar beyazmış fakat insanların günahlarından dolayı bir süre sonra kararmıştır.

Peygamber efendimiz S.a.v'in bu taşı neden kabeden atmadığını düşündüğüm husustur.

ayrıca peygamber efendimizin dedesinin ismi El-zeyd olarakta bilinir yani El-laht'ın kulu olarak.
Ne kadar doğru bilinmez fakat insanların kafasında bu çelişkiler kalacaktır.
A büyük yazılır.
Yaradan, Yaşatan, Her zerreye can veren, bedenlere ruh veren, tüm mülkün yegane sahibi.
suudi arabistan'da bir beton bloğun içinde olabilir.
şu mübarek günde "acaba affeder mi" diye düşündüren, eksikliklerden münezzeh tek ilah.

yazdıklarım hep trollce şeyler, küfürlü ve pis yazdığımıda biliyorum ama içim öyle değil, şehveti fazla biri olabilirim bunuda inkar etmiyorum. amacım burayı karıştırmak değil mizah yapar belki güler/güldürürüz diye burdayım. ne kadar iyi olduğum tartışılır %100 güldürme garantim yoktur.

özeleştiri, yaradana itiraf, pişmanlık ne derseniz deyin artık.
görkemli bir intikam alacak olandır. evreni yarattığı günden beri sabrediyor.

kullarının sapıklığına, ahlaksızlığına, kötülüğüne, zalimliğine sabrediyor.

intikam gününün sahibidir.
Gazabından, sonsuz rahmetine sığınılan alemlerin Rabbinin en büyük adıdır.
devlet ve allah arasındaki ilişkiyi gören için hiçbir şey eskisi gibi olmaz. bağlantıyı anlamayan adama zaten bir şey diyemem.
Her seyi goren ve bilendir. Sabredenlerle beraberdir.
beni 22 yıldır hastalıkla sınayan yaratıcı.
Jim carrey'nin bruce almighty filminde "bana bir işaret ver" diye bağırdığı sahne vardı. Önündeki yolda çalışma var tabelasını görmüyordu ama. Sonunda kaza yaptı.

O hep yanımızda. Şah damarımızdan bile yakın.
bestseller kısmının tek sahibi.

kitaplara göre tirajları:

kur'an-ı kerim:2 milyar(allah cc)
tevrat: 400 milyon (allah cc)
incil: 2.2 milyar (allah cc)
suç ve ceza(dostoyevski): 26 milyon.
faust(göthe): 22 milyon.
gerinin elli tou:20 milyon.
twilight (step meyer): 15 milyon.
Where is ?
Ben varlığına inanıyorum. Başkaları ister inansın ister inanmasın ama ben inanıyorum. Varlığını hissediyorum ya, dua edince huzur buluyorum ya o bana yeter.
yazı yazdığımız kalemin bile bir sanatçısı varken içinde yaşadığımız ve muntazam bir düzene sahip olan dünyanın yaratıcısıdır.
cc. diyeydin bari sonuna
© copyright 2005 - 2026