bugün
- ben bu yazıyı hiç kimseye yazmadım5
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- alttaki yazara bir şey söyle16
- g i l d e d l i l y6
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı33
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- ibrahim erkal saçı2
- maltepe'deki bina faciasında tutuklamalar3
- nejat uygur3
- kamyon sürerken dinlenecek şarkılar10
- sevgilinin arabasıyla kaza yapmak8
- gece gelen cop arabasi2
- nefret edilen hitap şekilleri12
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- kadın önünde çırıl çıplak olsa tecavüz edemezsin4
- cuma akşamı etkinlikleri8
- gece mesajlaşırken uyuya kalan erkek9
- bi erkek için kütahyadan adanaya gitmek7
- yogartiksen12
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak19
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlük çeteleri11
- parcalandim toparlanamiyorum318
- gecenin bir körü prezervatif isteyen komşu8
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri12
- cuma akşam eve girip pazartesi sabaha dek çıkmamak9
- çaylak olunca yan hesaplarla sözlüğe gelen işsiz10
- siyah giyen erkeğin asıl amacı3
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili5
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı7
- dünya nın en güzel kadını4
- herkese mavi boncuk dağıtan karaktersiz5
- gece uyumadan önce düşünülen şeyler6
- moda faciası olan şeyler7
- atalar arap harflerini ne zaman aldı5
- hilafetin türklere faydası18
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- arka kapı gıcırtısı2
- aşık olduğum kızın pornocu çıkması7
- karton toplayan meric8
- traveler bu akşam niye herkese sallıyor7
- gecenin şarkısı8
- trump'ın putin'e dizel anlaşması teşekkürü2
- ağrı bandı4
- bana onu sormayin23
- yazılımcıların flört edememesi6
- var olmak için popüler yazarlara sataşma taktiği9
- hangi yazarla çift olursunuz28
- kibarhergele14
- insan olmaya ceyrek kala6
entry'ler (1494)
sid meier's civilization V: brave new world.
birdy-skinny love.
samimiyetsizdirler. nasıl ki birinin homoseksüel olup olmaması beni ilgilendirmiyorsa, homofobik olup olmaması da ilgilendirmez. eşcinsellik kişinin kendi tercihidir, kimseye bir etkisi yoktur. sorsan bu ikiyüzlülere, ensesti çirkin bulurlar. ensest de kişinin kendi tercihidir, kimseye etkisi yoktur. nedir sizi eşcinselliği normalleştirmeye iten? çoğunluk mu?
gerçekleşendir. müslümanların tanrılarının ismi dillerine göre değişir. el ilah tır arapçası. tanrıdır, godtır, yehovadır. hepsi tek tanrının ismidir onun allah gibi özel bir ismi yok.
kuranın açıklayıcı olduğunu kabul etmeyenlerin zoruna gitmiştir. hadisler rivayetlerden ibarettir doğruluğunu kanıtlayamaz, allah dinini şansa bırakmaz, allahın sözü eksik değildir tamdır. tek kaynak kurandır, saçma sapan siteler değil.
sadece kuranın ışığında hareket eden, tek gerçeğin kuran olduğunu bilerek zanna(hadislere, mezheplere rivayetlere) inanmayıp bu şekilde şirk koşmayanların sayısının artmasıdır. şaşırtmıştır ve sevindirmiştir. tanrı yardımcımız olsun.
Her bardır. insan var hepsinde sonuçta.
mezhepsiziz, tanrıya şükür.
mesnevisinin önsözünde, kuranda kuranı övmek için kullanılan sıfatları kendi mesnevisini övmek için kullanan sözde müslümanların baştacı ettiği sözde müslüman ve tasavvuf alimi. bu tasavvufçular tarikatçılar osmanlıyı çöktüren adamlar. onların yüzünden bilim ve sanat bitti osmanlıda.
birkaç arkadaş çıkıp "onların dediklerini tam anlayamayız, onlar ermiş kişilerdir" tribine girecekler. he aynen kardeşim anlayamayız aklımız yok zaten bizim.
birkaç arkadaş çıkıp "onların dediklerini tam anlayamayız, onlar ermiş kişilerdir" tribine girecekler. he aynen kardeşim anlayamayız aklımız yok zaten bizim.
uyduruk temelleri olan ilim. gerçekten inanıyor musunuz buna müslümanlar gerçekten dininizde var mı böyle birşey. büyücülük yoktur kusra bakmayın. orta çağda değiliz.
her türlü müzik hakkında bilgileri vardır.
bugüne kadar çok sayıda müzik dinlemiş, müziği hayatının bir parçası haline getirmiş yazarlardır.
müslümanlara göre bozulan gün için tekrar tutulur, allah size zorluk çıkarmak istemez.
gerek olmayan hile, oruç bozmanın 61 gün cezası yoktur çünkü araştırınız.
hiç kimseye bir kinim yok, hiç kimsenin de tarafında değilim herkese hem uzağım hem yakınım, ortadayım, orta dünyalıyım.
kazanıp da gitmediğimdir, idealist olmayan okumasın yamulursunuz.
ikisi de sözde müslüman din tüccarları, halkın beynini yiyen yamyamlar. nobody wins.
faşistlerin, din üzerinden para kazanan sözde din alimlerinin, barış yanlısı gibi gözüküp arayı bozanların, iyiliği istiyorum diyip kötülük yapanların, özgür düşüncenin önünü kapamaya çalışanların, her türlü zalimlerin olmadığı bir dünya hiçbir türlü kötü olamaz.
(bkz: i have a dream)
(bkz: i have a dream)
2 saniyelik yolu 30 saniyede alan çataldır. umarım birine isabet etmez.
her entrysinin altına hayırlı forumlar arkadaşlar yazan yazar. forum değil kardeşim sözlük sözlük.