bugün
- lahmacun9
- ellerim bos gonlum hos27
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- ay diyen erkek9
- habire1219
- trakyalı yazarlar3
- sırta zincir vurarak zikir etmek3
- kaan sezyum6
- arif kocabıyık13
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sobadan kurtulmak5
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- ben evlendiğimde 51 kiloydum3
- gocu37
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek3
- silvermist9
- basmane tren garı6
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- raikagetokatlayan4
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- aşk3
- vexillarius the slayer8
- tekerlek toplayan cocuk3
- renkli rüyalar oteli5
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- ben geldim naneler15
- ebu muhammed el culani2
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- sarapci koala63
- habire12nin çaylak olması5
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- torpille bir yerlere gelenler4
- sersem herif5
- dinler tarihi5
- gammaz çetesi9
- kemal kılıçdaroğlu8
- ben sizin anonim11
- israil'i eleştirmek vs israil'e küfretmek2
- mantı8
- bir şeylere küfredince dünya değişecek zannetmek2
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- imbat4
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
entry'ler (1494)
sid meier's civilization V: brave new world.
birdy-skinny love.
samimiyetsizdirler. nasıl ki birinin homoseksüel olup olmaması beni ilgilendirmiyorsa, homofobik olup olmaması da ilgilendirmez. eşcinsellik kişinin kendi tercihidir, kimseye bir etkisi yoktur. sorsan bu ikiyüzlülere, ensesti çirkin bulurlar. ensest de kişinin kendi tercihidir, kimseye etkisi yoktur. nedir sizi eşcinselliği normalleştirmeye iten? çoğunluk mu?
gerçekleşendir. müslümanların tanrılarının ismi dillerine göre değişir. el ilah tır arapçası. tanrıdır, godtır, yehovadır. hepsi tek tanrının ismidir onun allah gibi özel bir ismi yok.
kuranın açıklayıcı olduğunu kabul etmeyenlerin zoruna gitmiştir. hadisler rivayetlerden ibarettir doğruluğunu kanıtlayamaz, allah dinini şansa bırakmaz, allahın sözü eksik değildir tamdır. tek kaynak kurandır, saçma sapan siteler değil.
sadece kuranın ışığında hareket eden, tek gerçeğin kuran olduğunu bilerek zanna(hadislere, mezheplere rivayetlere) inanmayıp bu şekilde şirk koşmayanların sayısının artmasıdır. şaşırtmıştır ve sevindirmiştir. tanrı yardımcımız olsun.
Her bardır. insan var hepsinde sonuçta.
mezhepsiziz, tanrıya şükür.
mesnevisinin önsözünde, kuranda kuranı övmek için kullanılan sıfatları kendi mesnevisini övmek için kullanan sözde müslümanların baştacı ettiği sözde müslüman ve tasavvuf alimi. bu tasavvufçular tarikatçılar osmanlıyı çöktüren adamlar. onların yüzünden bilim ve sanat bitti osmanlıda.
birkaç arkadaş çıkıp "onların dediklerini tam anlayamayız, onlar ermiş kişilerdir" tribine girecekler. he aynen kardeşim anlayamayız aklımız yok zaten bizim.
birkaç arkadaş çıkıp "onların dediklerini tam anlayamayız, onlar ermiş kişilerdir" tribine girecekler. he aynen kardeşim anlayamayız aklımız yok zaten bizim.
uyduruk temelleri olan ilim. gerçekten inanıyor musunuz buna müslümanlar gerçekten dininizde var mı böyle birşey. büyücülük yoktur kusra bakmayın. orta çağda değiliz.
her türlü müzik hakkında bilgileri vardır.
bugüne kadar çok sayıda müzik dinlemiş, müziği hayatının bir parçası haline getirmiş yazarlardır.
müslümanlara göre bozulan gün için tekrar tutulur, allah size zorluk çıkarmak istemez.
gerek olmayan hile, oruç bozmanın 61 gün cezası yoktur çünkü araştırınız.
hiç kimseye bir kinim yok, hiç kimsenin de tarafında değilim herkese hem uzağım hem yakınım, ortadayım, orta dünyalıyım.
kazanıp da gitmediğimdir, idealist olmayan okumasın yamulursunuz.
ikisi de sözde müslüman din tüccarları, halkın beynini yiyen yamyamlar. nobody wins.
faşistlerin, din üzerinden para kazanan sözde din alimlerinin, barış yanlısı gibi gözüküp arayı bozanların, iyiliği istiyorum diyip kötülük yapanların, özgür düşüncenin önünü kapamaya çalışanların, her türlü zalimlerin olmadığı bir dünya hiçbir türlü kötü olamaz.
(bkz: i have a dream)
(bkz: i have a dream)
2 saniyelik yolu 30 saniyede alan çataldır. umarım birine isabet etmez.
her entrysinin altına hayırlı forumlar arkadaşlar yazan yazar. forum değil kardeşim sözlük sözlük.