bugün
- gocu28
- cimere şikayet eden yazar tipi5
- kamosun şafak operasyonuyla ters kelepçe yemesi6
- sözlükteki karanlık kişiler4
- mutsuzluğa mahkum olduğunu sanan tipler3
- başkent istanbul olsun5
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- özel sektörün acımasız olması3
- mora katliamı4
- trump'ın erdoğan'ı yine övmesi6
- recep tayyip erdoğan3
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin2
- bi buçuk iskenderi bitirebilen kadın2
- yağmurlu havaları seven insan6
- claudian clouds44
- ingilizce bilmeyen akademisyenler6
- iş yerindeki orospu çocukları6
- cinsel organla evlenen insanlar2
- ekrem imamoğlu2
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması4
- selam verilen kızın siklememesi4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- karton toplarken cin musallat olması2
- tusubasanın türkiye maçında attığı gol2
- true nickli yazar22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- asrın soygunu10
- tai gocu kardeştir zall bizi birleştir2
- düşmanın sizi övmesi2
- tai lung vs gocu22
- purgatory2
- aşk5
- bahar feyzan3
- kendinden büyük bir kadınla evlenmek4
- yazılımcıların flört edememesi6
- çocuk yetiştirmek2
- manisada okul saldırısı18
- sabahları sevilen şeyler9
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- habire1227
- kader2
- yağmur sabahında2
- kürtler asimile edilmelidir11
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- sabahları nefret edilen şeyler7
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- sözlüktekiler kaç yaşında9
- sarı poşet kudurtması13
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- evliliği ayakta tutan güçler13
entry'ler (1494)
sid meier's civilization V: brave new world.
birdy-skinny love.
samimiyetsizdirler. nasıl ki birinin homoseksüel olup olmaması beni ilgilendirmiyorsa, homofobik olup olmaması da ilgilendirmez. eşcinsellik kişinin kendi tercihidir, kimseye bir etkisi yoktur. sorsan bu ikiyüzlülere, ensesti çirkin bulurlar. ensest de kişinin kendi tercihidir, kimseye etkisi yoktur. nedir sizi eşcinselliği normalleştirmeye iten? çoğunluk mu?
gerçekleşendir. müslümanların tanrılarının ismi dillerine göre değişir. el ilah tır arapçası. tanrıdır, godtır, yehovadır. hepsi tek tanrının ismidir onun allah gibi özel bir ismi yok.
kuranın açıklayıcı olduğunu kabul etmeyenlerin zoruna gitmiştir. hadisler rivayetlerden ibarettir doğruluğunu kanıtlayamaz, allah dinini şansa bırakmaz, allahın sözü eksik değildir tamdır. tek kaynak kurandır, saçma sapan siteler değil.
sadece kuranın ışığında hareket eden, tek gerçeğin kuran olduğunu bilerek zanna(hadislere, mezheplere rivayetlere) inanmayıp bu şekilde şirk koşmayanların sayısının artmasıdır. şaşırtmıştır ve sevindirmiştir. tanrı yardımcımız olsun.
Her bardır. insan var hepsinde sonuçta.
mezhepsiziz, tanrıya şükür.
mesnevisinin önsözünde, kuranda kuranı övmek için kullanılan sıfatları kendi mesnevisini övmek için kullanan sözde müslümanların baştacı ettiği sözde müslüman ve tasavvuf alimi. bu tasavvufçular tarikatçılar osmanlıyı çöktüren adamlar. onların yüzünden bilim ve sanat bitti osmanlıda.
birkaç arkadaş çıkıp "onların dediklerini tam anlayamayız, onlar ermiş kişilerdir" tribine girecekler. he aynen kardeşim anlayamayız aklımız yok zaten bizim.
birkaç arkadaş çıkıp "onların dediklerini tam anlayamayız, onlar ermiş kişilerdir" tribine girecekler. he aynen kardeşim anlayamayız aklımız yok zaten bizim.
uyduruk temelleri olan ilim. gerçekten inanıyor musunuz buna müslümanlar gerçekten dininizde var mı böyle birşey. büyücülük yoktur kusra bakmayın. orta çağda değiliz.
her türlü müzik hakkında bilgileri vardır.
bugüne kadar çok sayıda müzik dinlemiş, müziği hayatının bir parçası haline getirmiş yazarlardır.
müslümanlara göre bozulan gün için tekrar tutulur, allah size zorluk çıkarmak istemez.
gerek olmayan hile, oruç bozmanın 61 gün cezası yoktur çünkü araştırınız.
hiç kimseye bir kinim yok, hiç kimsenin de tarafında değilim herkese hem uzağım hem yakınım, ortadayım, orta dünyalıyım.
kazanıp da gitmediğimdir, idealist olmayan okumasın yamulursunuz.
ikisi de sözde müslüman din tüccarları, halkın beynini yiyen yamyamlar. nobody wins.
faşistlerin, din üzerinden para kazanan sözde din alimlerinin, barış yanlısı gibi gözüküp arayı bozanların, iyiliği istiyorum diyip kötülük yapanların, özgür düşüncenin önünü kapamaya çalışanların, her türlü zalimlerin olmadığı bir dünya hiçbir türlü kötü olamaz.
(bkz: i have a dream)
(bkz: i have a dream)
2 saniyelik yolu 30 saniyede alan çataldır. umarım birine isabet etmez.
her entrysinin altına hayırlı forumlar arkadaşlar yazan yazar. forum değil kardeşim sözlük sözlük.