bugün
- fatma betül sayan kaya18
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur22
- dünya52
- koklayarak öpmek17
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması5
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- çalıyor ama çalışmıyor2
- tiktok3
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- sigara içelim mi7
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- bir şey söyle8
- güzel miyim diyen kıza götünü açan erkek3
- gocu32
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor3
- morkstar yazdı bunu12
- anın görüntüsü28
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- yalnız erkek sayısının patlaması9
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- sözlüğün en güzel kadını26
- çalıyor ama çalışıyor5
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- koklayarak insan tanımak7
- fatma betül sayan kaya'nın istifası2
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- özlemek4
- binyamin netanyahu2
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- uyuyamama nedeni5
- dünyada kanunla korunan 2 kişi2
- özgür özel2
- platon un mağara alegorisi5
- amerika birleşik devletleri28
- geceye bir şarkı bırak4
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- faik kaltakkıran2
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- gocunun elleri9
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- sözlük yazarlarının ruh hali6
entry'ler (1494)
sid meier's civilization V: brave new world.
birdy-skinny love.
samimiyetsizdirler. nasıl ki birinin homoseksüel olup olmaması beni ilgilendirmiyorsa, homofobik olup olmaması da ilgilendirmez. eşcinsellik kişinin kendi tercihidir, kimseye bir etkisi yoktur. sorsan bu ikiyüzlülere, ensesti çirkin bulurlar. ensest de kişinin kendi tercihidir, kimseye etkisi yoktur. nedir sizi eşcinselliği normalleştirmeye iten? çoğunluk mu?
gerçekleşendir. müslümanların tanrılarının ismi dillerine göre değişir. el ilah tır arapçası. tanrıdır, godtır, yehovadır. hepsi tek tanrının ismidir onun allah gibi özel bir ismi yok.
kuranın açıklayıcı olduğunu kabul etmeyenlerin zoruna gitmiştir. hadisler rivayetlerden ibarettir doğruluğunu kanıtlayamaz, allah dinini şansa bırakmaz, allahın sözü eksik değildir tamdır. tek kaynak kurandır, saçma sapan siteler değil.
sadece kuranın ışığında hareket eden, tek gerçeğin kuran olduğunu bilerek zanna(hadislere, mezheplere rivayetlere) inanmayıp bu şekilde şirk koşmayanların sayısının artmasıdır. şaşırtmıştır ve sevindirmiştir. tanrı yardımcımız olsun.
Her bardır. insan var hepsinde sonuçta.
mezhepsiziz, tanrıya şükür.
mesnevisinin önsözünde, kuranda kuranı övmek için kullanılan sıfatları kendi mesnevisini övmek için kullanan sözde müslümanların baştacı ettiği sözde müslüman ve tasavvuf alimi. bu tasavvufçular tarikatçılar osmanlıyı çöktüren adamlar. onların yüzünden bilim ve sanat bitti osmanlıda.
birkaç arkadaş çıkıp "onların dediklerini tam anlayamayız, onlar ermiş kişilerdir" tribine girecekler. he aynen kardeşim anlayamayız aklımız yok zaten bizim.
birkaç arkadaş çıkıp "onların dediklerini tam anlayamayız, onlar ermiş kişilerdir" tribine girecekler. he aynen kardeşim anlayamayız aklımız yok zaten bizim.
uyduruk temelleri olan ilim. gerçekten inanıyor musunuz buna müslümanlar gerçekten dininizde var mı böyle birşey. büyücülük yoktur kusra bakmayın. orta çağda değiliz.
her türlü müzik hakkında bilgileri vardır.
bugüne kadar çok sayıda müzik dinlemiş, müziği hayatının bir parçası haline getirmiş yazarlardır.
müslümanlara göre bozulan gün için tekrar tutulur, allah size zorluk çıkarmak istemez.
gerek olmayan hile, oruç bozmanın 61 gün cezası yoktur çünkü araştırınız.
hiç kimseye bir kinim yok, hiç kimsenin de tarafında değilim herkese hem uzağım hem yakınım, ortadayım, orta dünyalıyım.
kazanıp da gitmediğimdir, idealist olmayan okumasın yamulursunuz.
ikisi de sözde müslüman din tüccarları, halkın beynini yiyen yamyamlar. nobody wins.
faşistlerin, din üzerinden para kazanan sözde din alimlerinin, barış yanlısı gibi gözüküp arayı bozanların, iyiliği istiyorum diyip kötülük yapanların, özgür düşüncenin önünü kapamaya çalışanların, her türlü zalimlerin olmadığı bir dünya hiçbir türlü kötü olamaz.
(bkz: i have a dream)
(bkz: i have a dream)
2 saniyelik yolu 30 saniyede alan çataldır. umarım birine isabet etmez.
her entrysinin altına hayırlı forumlar arkadaşlar yazan yazar. forum değil kardeşim sözlük sözlük.