bugün

/146
Olurda bazen icine umitsizlik duserse,
Tek caren allah(c.c) biliyorsun.
bizim gibi (değer bilmez, zalim,bencil,açgözlü...) değersiz canlılarda bile umut ışığı gören, bizim gibi haketmeyenleri bile son ana kadar affetmek için bekleyen ve dünyası zor, kötü geçenlerin ahiretlerini kolaylaştıracağını (örn: ameliyat gibi düşünürsek bir an belki bir kaç saat zorlu ve acılı ama sonrası rahat bir hayat) belirterek adaletiyle dayanma gücü veren, adına şarkılar şiirler methiyeler düzülmesi gereken asıl zat... En büyük korkum, en büyük umudum....
Allah !(canı yandı)
Allah Allaaah!(şaşırdı)
Alllaaaaaahhhh!(sevindi)
Allah Allah Allah!(gaza geldi)
Hay Allah!(unuttu)

Allah herşeye yeter.
önümüze hiç bir zaman ulaşamayacağımız ahlaki hedefler koydun. allahım, bana dönüp " bu hedefler senin ahlaki olarak yükselmen için değil, kendini daha günahkar hissetmek içindir" diyorlar. ne demeliyim? ne düşünmeliyim?
Bu aralar siyasi obje olarak bile alınabilir duruma gelmiş varlık, veya yokluk veya şey.
nickaltımı yanlış yere açmışsınız.
son ve hak din islam'ın yüce kitabı kuran-ı kerim'in ihlas suresinde mealen netliğinin belirtildiği yaratıcı.
"de ki: o allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. doğmamış, doğurmamıştır. hiç bir eşi ve benzeri yoktur."
Allah! (canı yandı)
Allah Allaaah! (şaşırdı)
Alllaaahhhh! (sevindi)
Allah Allah Allah! (gaza geldi)
Hay Allah! (unuttu)

Allah herşeye yeter.
allahu akbar! (bombe patladı, öd koptu)
,yeryüzünde neden ağlamaya ve aç kalmaya mahkum insanları (çocukları) deney faresi niteliğinde yarattığı,
ve, hangi modern ülkede açık bir kadına bakıp garip hisler ve garip şeyler hisseden insanlar bulunmakta.

sınavmış, siktir lan oradan.

keşke sen o insanların yerinde olsaydın, hem burada cefasını çeker, olduğu var sayılan yerde sefasını sürerdin.

,eksileyen sayın milletvekilleri ile iletişim kurmak isterim, bu sadece bir düşünce.

kaldı ki, gelişen bir islam devleti olmaması üzücü, islamdan dolayı değil, islama mensup yobaz ve koyunlardan dolayı.

,mesela sen.

buraya nasıl geldim, patates aşkına.
bir nida.
benimdir. steam nicki olarak tabiki. sonuçta iyi bir sıfat ve sadece yaratıcı anlamına gelmiyor.
Önceden mavi bir siviya simdi ise insanüstü bir iradeye benzettigim şey. Not:ateisttim.
bir tanısan çok secde edersin..
hücrelere hükmedendir.
uğruna kafa kesilerek kelle paça yapılan, ciğer sökülerek pişirilen, kalp çıkarılıp yenilendir. buradan anlaşıldığı üzere iştah açıcı özelliği vardır. maaşallah.
-ona inanıyor musun?
+bu megolamanlık olurdu!

iki yıl önce cevapladığım bir soru.
var olandır, görülmeden sevilip, tapılandır. Sonuna kadar da bunu hak edendir. istese kendisine inanmayanları da inandırabilir ama vaadettiği günü beklemektedir Kuran-ı Kerim'de de dediği gibi.
Lale çiçeğinin ebced hesabında karşılığı 66 ya denk gelir bu da allah c.c yi işaret eder.
enel hak diyeni evliya yapan ama onun yarattığı evreni sürekli araştırıp yeni birşeyler öğrenme peşinde olan adamları yakan garip bir yaratıcı. kendisini severim fakat artık bunları neden yaptığını anlayamıyorum.
,tuzluk şu tarafta
kendi kelamında yarattığı insanoğluna defalarca "birbirinize zulmetmeyin" diye emreden, ancak insanların zulme devam edip her seferinde o'nu suçlayarak "allah olsaydı, böyle olmazdı" dedikleri tek yaradandır.
Bugün bana yardımının dokunduğunu düşündüğüm pek değerli yaratıcım. Selam Olsun...
Güvendiğim tek varlık.
insan oğlunun doğduğundan beri fark isimlere koyduğu soyut kavram.
© copyright 2005 - 2026