bugün

güzel kız. sevdiğimiz ve değer verdiğimiz insan. tanışabilsek keşke birgün.
çok güzel kadındır.
kedi özledi filmiyle kendine aşik eden kizdir.
twitter'ı kendisine ait ise uludağ sözlük ve benzeri sözlükleri takip ediyor. hakkında yazılanları okuyor. madem okuyor, "platonik aşığınım algı!"
görsel
Algı da seçicilik yaptırır.
şu anda galip derviş adlı dizide oynamaya devam etmekte olan biraz daha yontulması gereken oyuncu.
(bkz: entrylerde hızlıca dolaşıp http aramak)
sera tokdemir'e benzeyen güzel oyuncu. kedi özledi filminde tam bir istanbul hanımefendisini canlandırmıştır. biraz saf olsa da...
ilk baba ocağı dizisinde karşımıza çıkan galip dervişte kendini iyice kanıtlamış ve komediye daha çok yakışan yeni bir yüz, güzel bir kadın.
en guzel yerli oyuncudur.
(dikkat cok iyi oyuncu denmemistir.)
dünya tatlısıdır. yirin.
Bir ayşenur gezer değil, kate upton hiç değil.
tüm dizilerini sırf kendisi için izlediğim tatlı bayan. özellikle köylü kızı rollerini çok iyi yapıyor.
kedi özledi filminde afet gibi görünen oyuncu.

çok seksi.
ses tonu ve mimiklerinde ahenk, sanki bi bale dansı edası var, o kadar büyüleyici geliyor bana. insanı ekrana yapıştıran bi tatlılık var kendisinde.

- buna güzel diyenler yokluk çekiyorlar hede hödö...
+ yav he he!

(#25666991)
kendisini duriyenin guyumlerinde izlemistik.
geçen hafta tv8 de başlayan ayrılsak da beraberiz efsanesinde mete horozoğlu ile birlikte yer alan kızımızdır.
Çok itici ve çirkin fok Balığı gibi çok tiky konuşuyo. Böyle tipleri nasıl ünlü yapıyolar anlamak zor.
Ses tonuna irite olduğum kadın herşeyden bıkmış gibi konuşması yok mu bir de beni benden alıyor.
Oyunculugu berbat kendisi inanilmaz cekici tatli ve guzeldir.
Memesiz kadın.
tuhaf bir çekiciliği var bu kadının sırf bu yüzden yer aldığı yapımları beş para etmese bile takip etmeye çalışıp şans veriyorum.
Kendisi artvinli olan oyuncudur. Engin Günaydın ile oynadığı "galip derviş" dizisi ile üne kavuşmuş ve popüler olmuş kişidir.
'Aşık olmadan da ilişki yaşarım' diyen kadın.

http://www.mynet.com/maga...tm_campaign=haberwallpost
© copyright 2005 - 2026