bugün
- erkek erkeğe aşk8
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz20
- küresel15
- ak parti anketlerde önde15
- anın görüntüsü15
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat35
- künefe bağımlılığı11
- vatan haini nasıl olur22
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi15
- v a m p i r o v20
- recep tayyip erdoğan8
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın denize girecek olmam8
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi21
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması12
- limonlu makarna8
- 13 mayıs boğaziçi olayları14
- en son ne yediniz13
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- gençler namaz var mı8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- furkan bölükbaşı11
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz15
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- insan olmaya ceyrek kala13
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- true gelmiş19
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- true'nun yetkili olması10

entry'ler (2976)
Gercekten bu kadar gamsiz dusuncesiz olmak icin ne yapmak gerekiyor hic bilmiyorum. Hayatinda hic mi yuruyen merdivene binmedin be adam ya.
Ben karima daha cok bagli olurum valla. Karim benim birtanem olur basimin taci olur canim karim. Cidden esim olacak kadin cok sansli olacak mi dersiniz.
istanbulda iki gundur toplu ulasim ücretsiz ve inanilmaz bir yoğunluk var ve bunlarin yolculuk tecrubeleri olmadigi her hallerinden belli oluyor amator davranislarindan yani demek istiyorum ki ücretsiz olmasa toplu tasima kullanamayacak kadar fakir bir halkin varligiyla karsi karsiya bu ülke. Adamlar o kadar binmemiş ki nerden inilir nerden binilir nereden akbile basilir nasil oturulur ona bile hakim değil. Acilen bu ucretsiz olma sacmaligi kaldirilmali ve de ekonomi düzeltilmelidir.
Salakca bir eylem. Olum her bulunduğunuz ortamda sakalinizi kasiyarak ulan bize burdan ekmek cikar mi diye gezmekten vazgecin artik sizin yuzunuzden çirkin kızlar bile kendini dunya guzeli sanmaya başladı. Adama bakiyorsun okul baslamis hemen sinif arkadasina yanlamaya basliyor ise giriyor is arkadasina yanlamaya basliyor. Zaten o kadar gamsiz bir adam ki ciktigi kiz yarin obur gun ayrildiktan sonra biriyle oynasmaya baslasa gozunun onunde ayni ortamda olduklarindan bunu bile yutacak kadar gevsek adam cok. Cidden bu kadar gerizekali insan varken hayat cok zor. Kizlara zaten hic deginmiyorum bile iyi ya da kotu bir tane dallama bulunsun da yaninda isterse camurdan olsun aq o cevresindeki iki uc tane sumuklu kiza sap görünmesin yeter. O yuzden onlar da bu tarz iliskilere sicaklar.
Bel omuz orantisi daha iyi olani yoktu yarismada furkandan baska. Mens physique yarismacisi.
Surekli ozellikle halk otobüslerinde gozlenen durum. Karti basar basmaz en ama en yakin oturma yeresi neresiyse on tarafta hemen çöküyorlar sebebi sosyal fobidir.
30-45 yas arasi diyorum. Cok seksi olanlari mevcut.
Ayak bilegi, ayak, ince zarif eller.
Dostum hadi bana cebinde kac para var bir göster ceplerini bosalt denildiginde uzerinden 100 lira bile cikmayacak kisilerin tercih ettigi telefon. Allah akil fikir versin bu kadar beyni kit arkadas varken bu adamlarin milyarder olmasina sasirmamali.
Siyah super ince corap. Topuklu ayakkabiyla birlestiren kadınlar tam taş oluyor.
Muhtemelen guzeldir bu kadin. Kendisinden yasca genc bir erkek olarak yerim yani her turlu.
Son zamanlarda seni cok özlüyorum. Uzun bir süredir goremedigimden mi hayallerimizi gerceklestirmemizin arasinin acikmasi hatta yok olmasi midir beni bu denli yikan bilemiyorum. Dusundukce fotograflarini gordukce delirecek gibi hissediyorum. Her sigara yaktigimda aklima düşenin sen olmasindan her kirmizi sacliyi sana benzetmekten cok sıkıldım. Her seye ragmen seni cok ozledim. Bir gun beraber olabilmek umuduyla seni o iskelede bekleyecegim kac zaman gecerse gecsin. Umarim beni ekmez saatinden once gelirsin.Seni cok seviyorum. Butun cicekler senin olsun.
Tam bir hanimefendi olan kadınlara bayılıyorum.
Tam bir taş. Goz ve cene yapisi benim tam tarzim herkes begenmeyebilir bu kizi.
Efendi saygili bir adam.
bazi kasar ve abaza takim tarafindan gaza gelinip yapilan eylem. ulan baska biri mi yok etrafinizda hemen ne diye yapışıyorsunuz surekli dibinizdeki insana amk. illa hoyotomdo boro olmolo yokso yopomom.
Topuklu ayakkabi siyah corap ya da cizme ve siyah corap. Boyle seksi bir sey yok.
Eglencenizin tadini kaçırabilen talihsiz olaylardan biri. Ulan tas gibi olmuş ya cok sinirlendim bugun.
ne zaman bir kizla isim olacak gibi olsa sevdigim kiz ruyama giriyor onunla mutlu görüyorum ikimizi uyaninca da hakli keske o olsa yanimda diyorum. yani kisacasi sevdiğim kiz ruyama girerek engel oluyor.
Tanim: sadece sevdigim kadınla isim olur gerisiyle olmaz.
Tanim: sadece sevdigim kadınla isim olur gerisiyle olmaz.
Kızlar da cok var bu sirf maliyla mulkuyle boyuyla ovunecek diye yuzune bile bakmayacagi elemanlarla beraber oluyorlar. Bu barzolarda kendini bir sik sanıyor.