bugün
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak33
- ekrem imamoğlu84
- akp için 3 kelime yakıştır8
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı25
- iyi giyinen kadınlar14
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut15
- allah ı niçin göremiyoruz16
- kasko fiyatları8
- erdoğan ikinci atatürk'tür18
- filistini destekleyen yahudi delege11
- kabataş yalanı19
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- yolda namaz kılan davarlar16
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16

entry'ler (2976)
Gercekten bu kadar gamsiz dusuncesiz olmak icin ne yapmak gerekiyor hic bilmiyorum. Hayatinda hic mi yuruyen merdivene binmedin be adam ya.
Ben karima daha cok bagli olurum valla. Karim benim birtanem olur basimin taci olur canim karim. Cidden esim olacak kadin cok sansli olacak mi dersiniz.
istanbulda iki gundur toplu ulasim ücretsiz ve inanilmaz bir yoğunluk var ve bunlarin yolculuk tecrubeleri olmadigi her hallerinden belli oluyor amator davranislarindan yani demek istiyorum ki ücretsiz olmasa toplu tasima kullanamayacak kadar fakir bir halkin varligiyla karsi karsiya bu ülke. Adamlar o kadar binmemiş ki nerden inilir nerden binilir nereden akbile basilir nasil oturulur ona bile hakim değil. Acilen bu ucretsiz olma sacmaligi kaldirilmali ve de ekonomi düzeltilmelidir.
Salakca bir eylem. Olum her bulunduğunuz ortamda sakalinizi kasiyarak ulan bize burdan ekmek cikar mi diye gezmekten vazgecin artik sizin yuzunuzden çirkin kızlar bile kendini dunya guzeli sanmaya başladı. Adama bakiyorsun okul baslamis hemen sinif arkadasina yanlamaya basliyor ise giriyor is arkadasina yanlamaya basliyor. Zaten o kadar gamsiz bir adam ki ciktigi kiz yarin obur gun ayrildiktan sonra biriyle oynasmaya baslasa gozunun onunde ayni ortamda olduklarindan bunu bile yutacak kadar gevsek adam cok. Cidden bu kadar gerizekali insan varken hayat cok zor. Kizlara zaten hic deginmiyorum bile iyi ya da kotu bir tane dallama bulunsun da yaninda isterse camurdan olsun aq o cevresindeki iki uc tane sumuklu kiza sap görünmesin yeter. O yuzden onlar da bu tarz iliskilere sicaklar.
Bel omuz orantisi daha iyi olani yoktu yarismada furkandan baska. Mens physique yarismacisi.
Surekli ozellikle halk otobüslerinde gozlenen durum. Karti basar basmaz en ama en yakin oturma yeresi neresiyse on tarafta hemen çöküyorlar sebebi sosyal fobidir.
30-45 yas arasi diyorum. Cok seksi olanlari mevcut.
Ayak bilegi, ayak, ince zarif eller.
Dostum hadi bana cebinde kac para var bir göster ceplerini bosalt denildiginde uzerinden 100 lira bile cikmayacak kisilerin tercih ettigi telefon. Allah akil fikir versin bu kadar beyni kit arkadas varken bu adamlarin milyarder olmasina sasirmamali.
Siyah super ince corap. Topuklu ayakkabiyla birlestiren kadınlar tam taş oluyor.
Muhtemelen guzeldir bu kadin. Kendisinden yasca genc bir erkek olarak yerim yani her turlu.
Son zamanlarda seni cok özlüyorum. Uzun bir süredir goremedigimden mi hayallerimizi gerceklestirmemizin arasinin acikmasi hatta yok olmasi midir beni bu denli yikan bilemiyorum. Dusundukce fotograflarini gordukce delirecek gibi hissediyorum. Her sigara yaktigimda aklima düşenin sen olmasindan her kirmizi sacliyi sana benzetmekten cok sıkıldım. Her seye ragmen seni cok ozledim. Bir gun beraber olabilmek umuduyla seni o iskelede bekleyecegim kac zaman gecerse gecsin. Umarim beni ekmez saatinden once gelirsin.Seni cok seviyorum. Butun cicekler senin olsun.
Tam bir hanimefendi olan kadınlara bayılıyorum.
Tam bir taş. Goz ve cene yapisi benim tam tarzim herkes begenmeyebilir bu kizi.
Efendi saygili bir adam.
bazi kasar ve abaza takim tarafindan gaza gelinip yapilan eylem. ulan baska biri mi yok etrafinizda hemen ne diye yapışıyorsunuz surekli dibinizdeki insana amk. illa hoyotomdo boro olmolo yokso yopomom.
Topuklu ayakkabi siyah corap ya da cizme ve siyah corap. Boyle seksi bir sey yok.
Eglencenizin tadini kaçırabilen talihsiz olaylardan biri. Ulan tas gibi olmuş ya cok sinirlendim bugun.
ne zaman bir kizla isim olacak gibi olsa sevdigim kiz ruyama giriyor onunla mutlu görüyorum ikimizi uyaninca da hakli keske o olsa yanimda diyorum. yani kisacasi sevdiğim kiz ruyama girerek engel oluyor.
Tanim: sadece sevdigim kadınla isim olur gerisiyle olmaz.
Tanim: sadece sevdigim kadınla isim olur gerisiyle olmaz.
Kızlar da cok var bu sirf maliyla mulkuyle boyuyla ovunecek diye yuzune bile bakmayacagi elemanlarla beraber oluyorlar. Bu barzolarda kendini bir sik sanıyor.