bugün

entry'ler (1382)

muharrem ince

yüz bin imza toplayamaması için dua ettiğimizdir. oy bölmekten başka işe yaramayan siyasi kişilik

simge sağın

En güzel hali bu kliptedir.. Dudaklarında botoks olmayan hali harikadır.

`https://www.youtube.com/watch?v=7mHDkPi0XmE`

hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması

yersen..

devrim özkan

bu kadar genç olduğunu öğrenince şok olduğum enfes kadın

insanda bulunması iyi olan özellikler

vicdan, merhamet

sıcak kafa dizisi

s:1 B:8'de pilotu canlandıran kişinin, resmen ilber ortaylı'nın klonu olduğu dizi.

sıcak kafa dizisi

Türkiye'de şimdiye kadar yapılan dizi ve filmler içinde en kaliteli bakın tekrar ediyorum en kaliteli bilgisayar ve monitör içerikli sahnelere sahip yapımdır.. Yani kastım şu; Bilgisayar ekranı görüntüleri, kamera görüntüleri konulu sahneler, kesinlikle çok çok iyi. Saçmalık ve kör göze sokma yok grafiklerde vs.

onun olduğu her filmi izlerim denilen oyuncu

(bkz: Nesrin Cavadzade)

diyarbakır da referandum kutlaması yapan kürtler

(bkz: de da nasıl yazılmalıdır)

türk tabipler birliği derhal kapatılmalıdır

format nedir ?

ilk buluşmada badana yapar mısın diyen kız

yeni geldim adanadan, ben anlamam badanadan şeklinde cevap verilebilir.

nesrin cavadzade güzelliği

Çok havalı bir kere. Çok değerli.. Yani özel bir güzelliği var. Böyle şey gibi.. Pırlantadır hani çok değerlidir. Ama tasarımını beğenmezsin ama bilirsin ya hani çok değerlidir ve özeldir ya hani.. işte öyle bir şey.. Yanına gitsem utanır, heyecanlanırım. Böyle ağlarım bile belki erkek halimle yani.. Güzelliği, o derece heyecan verici

nesrin cavadzade bir başkadır dizisi repliği

bir başkadır isimli dizideki Nesrin'in canlandırdığı karakterin söylediği bir sözdür. Nesrin'in beyanatı değildir. Nesrin hanım dünyalar tatlısı ve çok mütavazi bir insandır. Yanında çok rahat hissedebileceğiniz. çok cana yakın birisi olduğunu tahmin etmek hiç de zor değildir.

simge sağın

Her aklıma düştüğünde dünyanın en güzel kadını demek, ona tapmak istiyorum.

true yu evlendiremiyoruz

o zaman siz de "false" u evlendirin *

zeynep bastık

boşanınca azdı bu da

cep telefonu faturalarının acayip zamlanması

Cep telefonu faturalarının geçen seneye göre yüzde yüz zamlanmasıdır. Geçen seneden beri ayda 49 TL öderken, taahhüt yenileme için bana 89 TL fiyat çekilmiştir. Bu ne ya arkadaş.

kleo

alman yapımı bir netflix dizisi

taner şahintürk

(bkz: Kleo) isimli alman yapımı netflix dizisinde de oynayan bir oyuncu
imdb
`https://www.imdb.com/name/nm2534970/`

türkiye nin en güzel kadını

(bkz: simge sağın)