bugün
- gocu47
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- masum erkek4
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- insanlığa nasıl faydalı olunur4
- evagreen8
- uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi6
- iyilik vs fedakarlık3
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sürekli ilgi bekleyen erkek3
- hukukçu arkadaşlara sorular6
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması6
- güne bir şarkı bırak6
- hayvan sevgisi5
- ipkis aslan parçası3
- sözlükte temizlik zamanı5
- erkeğin son kalesi4
- ruh halimiz saçımıza yansıyor mu2
- çocuklara verilen farklı isimler10
- ben bunu önceden hayal etmiştim hissi2
- tai lung50
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı14
- 5 eylül 20262
- berhan şimşek5
- anın fotoğrafı2
- morkstar10
- hayvanlarla muhabbet etmek8
- anın görüntüsü23
- sözlükteki kardeşlik ortamı6
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi3
- kedi kavgası arasında kalmak5
- özel mesaj ifşası7
- şairlerin genç yaşta ölmesi3
- özet geçin3
- queen feristah3
- sapığın serbest bırakılması3
- emekli polisin ceza yazan polisi vurması6
- ali koç'un asker arkadaşı3
- kendine bir not bırak4
- alayına comolokko2
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- aşırı zengin olsam yine de vazgeçmem dediğiniz şey2
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- çelik tencere3
- otoyollar2
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
teşekkürler kaptan bu zamana kadar ki emeklerin için.
ama vakit doldu artık.
dümeni başkalarına bırakma vakti..
sen hep bizim için bir efsane olucaksın, hep bizimle var olucaksın.
seni seviyoruz.
ama vakit doldu artık.
dümeni başkalarına bırakma vakti..
sen hep bizim için bir efsane olucaksın, hep bizimle var olucaksın.
seni seviyoruz.
biraz şansa da olsa galatasaray - fenerbahçe maçında attığı frikik golü ile gündeme gelen futbolcu.
artık çok açık ve nettir ki ve de fenerbahçeli olduğum için üzülerek belirtmek isterim ki dostlar, sevgili alex severler, bu arkadaşımız 'miadını' doldurmuştur. artık saha kenarına çekilerek genç arkadaşlara yer vermelidir.
stada the godfather posteri asmazsam ne olayım dediğimiz alexsandro de souza.
lige iyi bir başlangıç yapsın göreceğim ben teşekkürler alex, artık demir almak günü geldi entrylerini.
tanıma gelecek olursak, kötü faul yapan bir futbolcu. direkt bileğe giriyor. ayıp.
tanıma gelecek olursak, kötü faul yapan bir futbolcu. direkt bileğe giriyor. ayıp.
(bkz: alex le souza)
dün gece ki golüyle gönülleri fethetmiştir kendileri.
adam gibi adam.
not: galatasaraylıyım.
not: galatasaraylıyım.
3-5 yıl sonra rıdvan dilmen ile bir rakı masasında samimi sohbeti hayal edilebilen futbolcudur. hafif göbek yapmış olursa da görülmez o vakit. öyle de candır.
her sezon başında rakip takımların transferiyle "alex efsanesi bitecek" diye bir sürü yıldız futbolcuyu türkiyede bitirmiş futbolcudur.yeter artık siz göt olmaktan adam göt etmekten bıkmadı. alexinde öyle bir derdide yok. bir nevi medyayı kendi kendine göt ettiren futbolcuda diyebiliriz. kıyaslanan futbolcuların suçu ne adamlarında öyle bir derdi yok. sırf alex düşmanlığınız yüzünden rakip takım taraftarlarını beklentiye sokup, gelen diğer yabancı futbolculara da yazık ediyorsun
ortalamanın üzerinde bir futbolcudur fakat aynı zamanda islam düşmanıdır. onun kadar yetenekli başka futbolcular gelmemiş midir sanki bu ülkeye? neden alex baki kalmışken elano, ricardinho, kleberson gibi ondan daha yetenekli brezilyalılar ülkemizden ayrılmıştır? çünkü alex misyonerdir, burada hristıyanlığı yayma amacıyla bulunmaktadır. ve ülkemizdeki yehova şahitlerinin büyük desteği sayesinde, sahada yokları oynadığı maçlardan sonra bile alelade bir topuk pası vb. hareketi göklere çıkartılmakta, bu sayede fenerbahçe'de kalması sağlanmaktadır. bunun farkında olan tek kişi de sayın aykut kocaman'dır.
tanım: isa sevdalısı futbolcu. fakat bir kaka değil. arkasında güçlü lobi var.
tanım: isa sevdalısı futbolcu. fakat bir kaka değil. arkasında güçlü lobi var.
bir çok fenerbahçeli'nin yeni sezonda ilk 11 de düşünmedikleri futbolcu. ideal fener 11 i yazanlar genelde yedeğe yazmış alex'i.
neden? halbuki çok seviyorlar. yaşlandı diyorlar ondan için. krasiç'in, kuyt'ın büyüsüne kapılmışlar. sanki biraz yenilik istiyorlar, sıkılmışlar gibi.
valla siz bilirsiniz panpalar. alex'in cenazesini koy, o takımda ilk 11 oynar.
neden? halbuki çok seviyorlar. yaşlandı diyorlar ondan için. krasiç'in, kuyt'ın büyüsüne kapılmışlar. sanki biraz yenilik istiyorlar, sıkılmışlar gibi.
valla siz bilirsiniz panpalar. alex'in cenazesini koy, o takımda ilk 11 oynar.
bana kalsa 40 yaşına kadar fenerbahçede olması gereken oyuncu. fenerbahçe taraftarı nasıl bir taraftardır ki 9 senedir taptıkları adamı nasıl bu kadar çabuk harcarlar hiç anlayamadım. ben de fenerbahçeliyim ama bu takımda en son laf söyleyeceğim adam alextir. alexe gelene kadar eleştirilecek bir sürü adam var takımda. yani iyisi mi bu adamı eleştiriyorsanız sizin futbol bilginizden şüphe ederim.
kıymetlimis.
fenerbahçenin en iyi futbolcusu.
kredisini gün geçtikçe tüketmektedir. hadi semih kendini yalandan yere atıyor tamam da, sana ne oluyor be? bu akşam el freniydi, 1 sene de böyle giderse aykut'un kendi kredisini tükettiği gibi onun da efsaneliği falan kalmayacak açık ve net.
edit: pozisyonu tekrar izledim de utandım amk. adam dengesini yitirip düşmüş, hakeme baktığı bile yok. boşuna sarı kart aldı.
edit: pozisyonu tekrar izledim de utandım amk. adam dengesini yitirip düşmüş, hakeme baktığı bile yok. boşuna sarı kart aldı.
bu sezon o kadar mükemmel oynasın da şampiyonlar ligi şampiyonu yapsın. adamın götünden kan alırlar olum kan.
fenerbahçe'de oynamış en sevilen ve en başarılı yabancı futbolcudur kanımca. türkiye'de yaşamaya o kadar alışmıştır ki şehit olaylarının arttığı bir dönemde giydiği t-shirtin üzerine şehit askerlerimizin isimlerini yazdırmış ve gönüllerde yine taht kurmuştur!
türkiye futbol liginin gelmiş geçmiş en efendi, en entelektüel, en özverili ve en sevilen futbolcularından biri. fizik kurallarını alt üst eden pasları ve golleri vardır. duran topları oldukça etkili kullanır.
twitter'da yaptığı yorumda spartak moskova maçında oynamamasını kıskançlığa bağlamış futbolcu. yani yıllarca fenerbahçe'nin
'yalancı memesi' olmuş bir futbolcunun ta kendisidir. o kadar oyun içinde yan gelip yattıktan ve pres yapmadıktan sonra bir ya da iki gol atması aynen yalancı meme hikayesidir. artık herşey kabak gibi gözüküyor, alex çıplak.
'yalancı memesi' olmuş bir futbolcunun ta kendisidir. o kadar oyun içinde yan gelip yattıktan ve pres yapmadıktan sonra bir ya da iki gol atması aynen yalancı meme hikayesidir. artık herşey kabak gibi gözüküyor, alex çıplak.
Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirilebilecek isimdir.
kıskançlıkla ilgili yorumları yalan ve uydurmadır.
https://twitter.com/Alex1...status/238209104823320576
https://twitter.com/Alex1...status/238209562132488192
https://twitter.com/Alex1...status/238209104823320576
https://twitter.com/Alex1...status/238209562132488192
aykut kocaman'a kıskanç demiş efsane. adam haklı amınakoyim. annem bile kıskanıyor, "şu adamı sevdiğin kadar beni seviyon mu ola" diyip tebessüm etmişti 4 gol attığı ankaragücü maçını izlerken.
tanım: efsane amınakoyim. futbol falan oynamıyorum ben orta sahada mangal yapacam dese yine forma giymesi gereken bir efsane.
tanım: efsane amınakoyim. futbol falan oynamıyorum ben orta sahada mangal yapacam dese yine forma giymesi gereken bir efsane.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar