bugün
- adana kebap9
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı18
- ibadethanelerin ürkünç olması2
- osuruktan şiirler41
- okul kıyafeti zorunluluğu4
- herşeye x projesi diyip rahatlıyoruz2
- kanal ayarlama 1500 lira11
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükten soğuma nedenleri17
- açılım5
- devletin temeli adalettir9
- gece pencereyi açık unutup yatmak2
- claudian clouds22
- irfan can kahveci3
- iyi parti17
- simko315
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- velvet'in aylık geliri6
- marmara denizi ne yapay ay yıldızlı iki ada2
- kısır9
- alttaki yazara motto ver16
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- 777 diyen erkolar8
- küçük sürprizler yapmak5
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- çerçeve yasa30
- amedspor14
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- akrep burcu kini8
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler27
- yeni anayasa4
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- mini elbise4
- şeytanın insanlardan ders alması4
- yazarların özel mesaj sayıları5
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- aleksey batrakov12
- zorunlu eğitim9
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- gollumun gözü yüzükte6
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- sözlük ırkçıları8
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı13
- saçını pembeye boyayan erkek6
4 yaşında çocuk "adı üzerinde nedir ?" diye soracak olsa direkt ak it örneğini verirsin, o bile anlar.
kafayı kime taksa kellesini alan kanaldır.
bir ara evlilik programlarına takmışlardı, ben de dahildim bu gruba hatta bir bunların bir de nihat doganın desteginden dolayı aşırı gururlanıyordum.
evlilik programları çok sürmedi kepenk kapatıp format degiştirdiler.
melih başkana takdılar (başganı da akit tv çalışanlarını da ayrı severim) çok sürmedi onu da işinden ettiler.
en son adnan oktara takmışlardı çok sürmedi yılların adnan oktarı bilmem kaç farklı suçtan tutuklandı.
pirana gibi kanal lan, kime dişini geçirseler bir demlik ediyorlar.
seviliyorlar bu arada.
bir ara evlilik programlarına takmışlardı, ben de dahildim bu gruba hatta bir bunların bir de nihat doganın desteginden dolayı aşırı gururlanıyordum.
evlilik programları çok sürmedi kepenk kapatıp format degiştirdiler.
melih başkana takdılar (başganı da akit tv çalışanlarını da ayrı severim) çok sürmedi onu da işinden ettiler.
en son adnan oktara takmışlardı çok sürmedi yılların adnan oktarı bilmem kaç farklı suçtan tutuklandı.
pirana gibi kanal lan, kime dişini geçirseler bir demlik ediyorlar.
seviliyorlar bu arada.
şaşırmış- şaşırtmıştır.
https://twitter.com/i/status/1096173776448950273
bir şaka değilse ilginç olandır !
https://twitter.com/i/status/1096173776448950273
bir şaka değilse ilginç olandır !
Abi akit değil bu olmaz olamaz.
Kesinlikle akit tv olamaz montajdır bu.
gogula akit tv- cem toker yazınca doğruluyor. şaştık kaldık.
Zamanında bize (uludağ sözlük yazarları ve uludağ sözlük için) çirkin iftiralarda bulunan aşağılık bir zihniyet tarafından yönetilen kuruluştur. Tez zamanda imha edilmeli.
Parti tvsi.
Açın harika kanatlari izleyin daha iyi. Bu ne lan.
kemalizmi belgelerle pejmürde eden son yılların en iyi tv kanalıdır.
Az önce Tayyip Erdoğan'ın Malezya'daki konuşmasını canlı verebilmek için Kuran yayınını yarıda kesen kanal. Ahahaha... renkleri belli oldu *
bu video ilk karşıma çıktığında 30-40 saniyesini seyrettikten sonra sol görüşlü tip kızı ezmeye çalışıyor ama aferim kıza diyip devamından rahatsız olacağımı düşünerek kapatmıştım. şimdi biraz daha izledim meğer akit çomarlar kızın çevresine doluşmuş 3 gram beyinleriyle kıza yükleniyorlar ve yine kıza aferim diyip yine rahatsız olacağımı düşünüp kapattım. bunlardan kurtulmak için en az 40-50 yıl lazım. tipine attırdıklarım çok sinir bozucu.
asıl adı çomar tv olması gereken kanal.
Manşetleri dili diye bir program var.
2 tane fanatik ve bilgisiz tip haberleri yorumluyor. Bu kadar, sığ ve çapsız olunmaz derken şak diye çıktı karşımıza.
2 tane fanatik ve bilgisiz tip haberleri yorumluyor. Bu kadar, sığ ve çapsız olunmaz derken şak diye çıktı karşımıza.
akitlere hitap eden kanal.
halkitleri tımarhanelik eden kanal.
ben itlerle ilgili haberleri takip etmediğim hiç denk gelmediğim şey..
Mallar bir araya gelmiş ülkenin anasını beklemek için.
Denk geldikçe izliyorum her görüşten konukları alıyorlar klasik yandaş kanal değil, onun haricinde kendi bildikleri doğrular ekseninde yandaşlık yapıyorlar yani kendilerine ters gelen konularda hükumeti eleştirip haftalarca program yapabiliyorlar örneğin istanbul sözleşmesi-ömür boyu nafaka-akp li vekili kumar masasında bastık diye yine programları oldu hiç kimsenin programa çıkarmadığı en aykırı insanları bile çıkarıyorlar çok renkli değişik ama hard bi kanal bu arada şunu da söyleyim memlekette muhalif medya diye birşey yoktur herkes kendi mahallesinin yandaşıdır muhalif demek kendi içindeki yanlışlıklara da muhalefet edebilen demektir ki bu yüreği cesareti hiçbir yerde görmedim azıcık sesim çıksın diyeni de direkt kovup susturdular özür dilettiler
isminin hakkını veriyor "ak-it".
şeriatçı yobazların propaganda kanalıdır. zamanında atatürk'e ağır hakaretler etmişlikleri vardır.
bu kanala reklam veren turlceli kullanmayın.
Sedat peker ağabeylerini çok şereflice (!) Savunan kanal.
--spoiler--
Akit TV'nin spikeri Ahmet Keser de, Sedat Peker'in muhalefete yönelik tehditlerini gündeme taşıyan medyayı hedef alıp Peker'i "Sedat Peker'e yavşakça, şerefsizce vuruyorsunuz. Sedat Peker müslümanın durduğu yerde duruyor sizin derdiniz bu." diye savunmuştu.
--spoiler--
--spoiler--
Akit TV'nin spikeri Ahmet Keser de, Sedat Peker'in muhalefete yönelik tehditlerini gündeme taşıyan medyayı hedef alıp Peker'i "Sedat Peker'e yavşakça, şerefsizce vuruyorsunuz. Sedat Peker müslümanın durduğu yerde duruyor sizin derdiniz bu." diye savunmuştu.
--spoiler--
ismi çok manidar olan kanal.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar