bugün

/27
bir dönem sıla'ya bakan oyuncudur.
işler-Güçler başta olmak üzere tüm film ve dizi çalışmaları başarılı oldu. Kendisi Öztürk Serengil'in varisi gibi sanki.
görsel
TRT'nin Gassal dizisinde rol alan Ahmet Kural, takipten çıkma / engelleme tepkilerinin ardından Instagram hesabını kapattı.
sıla'ya el kaldırdığı gün çizmiştik zaten üstünü. bireysel boykotuma takılalı çok olmuştu.
ahmet kural sıla olayı tam olarak johnny depp amber heard davası gibi. ben ahmet kural'ın sılayı dövebileceğini düşünmüyorum. olsa olsa sıla ahmet kuralı dövmüştür.
o nasıl bir yaşlanmak abi ya. 500 yaşında gibi görünüyorsun. yavaş yıpran, benim 511 yaşında görünmem gerekiyor o zaman,
Gassal'daki rolüyle geçen hafta italya'da düzenlenen Italian Global Series Festival'de komedi kategorisinde En iyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır.
Tek tokatlık canı var.
Gençlik halini bana benzetiyorlardı. Şimdi çökmüş. .1.73 boyu var ama televizyonda en az 1.80 duruyor. Eşine sevgilisine şiddet uygulayan agresif biri.
oldum olası sevmedim. büyük kayıp kendileri için .
Ahmet Kural ve Çağla Gizem çifti, ikinci çocuklarının ABD vatandaşı olması amacıyla doğum için San Diego’ya gitti.

Çiftin ilk çocukları ise Miami’de doğmuştu. (Mehmet Üstündağ)
© copyright 2005 - 2026