bugün
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı13
- cehaletln cazibesi6
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak8
- ankara4
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- yalnızlıktan keyif almak3
- akp2
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak5
- iki gözlüğü üst üste takmak2
- her şey farklı olabilirdi hissi2
- yunan kültürü vs türk kültürü7
- susam sokağı sakinleri2
- susam sokağı2
- minik kurbaga4
- ismail kartal vs okan buruk2
- zeki biriyle sohbet etmek4
- evrene bir mesaj bırak8
- prof dr yılmaz önal2
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek3
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- baba ile içki içmek4
- deliler3
- düşün ki o bunu okuyor2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı9
- daredevil2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu5
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- konuşuyorsun bu yalanı2
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- rusya ukrayna savaşı3
- ismail kartal12
- asansörde kalmak5
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- barbarlık temeline cila çekmek2
- devlet bahçeli7
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- anın görüntüsü14
- altin2
- cristiano ronaldo vs lionel messi6
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- sandra bullock2
- vedat muriqi4
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- 18 haziran 2026 çekya güney afrika maçı2
Kaptanın ustalığı durgun suda belli olmaz.
"en acımasız zalimler, zulümden yırtmış mazlumlardan çıkar."
kimdi unuttum, hatırlayan varsa bana da söylesin...
kimdi unuttum, hatırlayan varsa bana da söylesin...
Para ve insan arasındaki karşılıklı ilişki şöyledir: insan paranın sahtesini yapar, para da insanın.
(bkz: Benjamin Franklin)
(bkz: Benjamin Franklin)
tanrıya inanmayanlar ateist olurlar.
kadına inanmayanlar ise bilge.
kadın erkeğinin kendisine kul köle olmasını ister, oluncada ondan nefret eder.
erkek ise kadının kendisine köle olmasını istemez. oluncada onu sever.
nefrete sevgiden daha çok güvenin, çünkü nefretin sahtesi olmaz.
kötülük iyilikten daha dürüsttür. kimse mahsuscuktan kötülük yapmaz. kötülüğün doğası dürüstlüktür. işte bu yüzden bütün günahlarımız masumdur...
iyiler can sıkarlar. örnek mi; polyanna yı izleyen mi daha çoktur çocukluğunda yoksa yalancı pinokyo yu mu ?
emre yilmaz klasikleri!
kadına inanmayanlar ise bilge.
kadın erkeğinin kendisine kul köle olmasını ister, oluncada ondan nefret eder.
erkek ise kadının kendisine köle olmasını istemez. oluncada onu sever.
nefrete sevgiden daha çok güvenin, çünkü nefretin sahtesi olmaz.
kötülük iyilikten daha dürüsttür. kimse mahsuscuktan kötülük yapmaz. kötülüğün doğası dürüstlüktür. işte bu yüzden bütün günahlarımız masumdur...
iyiler can sıkarlar. örnek mi; polyanna yı izleyen mi daha çoktur çocukluğunda yoksa yalancı pinokyo yu mu ?
emre yilmaz klasikleri!
üç büyük aforizma ustası vardır:nietzsche, emil michel cioran ve kafka.üçü de birbirinden farklı ve çarpıcıdır. nietzsche de yalnızlığı ve buhranı;cioran da laneti ve mistiği;kafka da korkuyu ve sonu görmekteyiz.
"insan hayatı, yenileceğinden hiç şüphe etmeksizin, varolmaya çalışmak için harcanmış bir çabadır."
(bkz: arthur schopenhauer)
"Beraberinde getirdikleri umutlar ve korkularla akın akın gelen arzulara teslim olduğumuz sürece, kalıcı mutluluğa yada huzura hiçbir zaman kavuşamayız"
hack, hakkın hakkaniyetsizce haklanmasıdır.
"...barış ya heryerdedir yada hiç bir yerde" *
"bir erkek ne kadar çok bilir, ne kadar çok gezerse, taşralı bir kızla evlenme olasılığı o kadar artar."
(bkz: bernard shaw)
(bkz: bernard shaw)
"Eğer ressamlar bir gün türk' ün simasını kaybederlerse, yıldırımları alsınlar. yapıversinler."
(bkz: Mustafa Kemal Atatürk)
(bkz: Mustafa Kemal Atatürk)
" beklemek ahlaksız kılar "
friedrich wilhelm nietzsche
friedrich wilhelm nietzsche
mutluluk aklı unutmaktır.
(bkz: erasmus)
Eğer bir insan marşla uyum içinde yürüyebiliyorsa, o değersiz bir yaratıktır. Kendisine yalnızca bir omurilik yeterli olabileceği halde, her nasılsa yanlışlıkla bir beyni olmuştur. Uygarlığın bu kara lekesi en kısa sürede yok edilmelidir. Emirle gelen kahramanlıktan, bilinçsiz şiddetten, aptalca yurtseverlikten, tüm bunlardan nasıl da nefret ediyorum. Ben savaşı öylesine tiksinti verici ve aşağılayıcı buluyorum ki, böyle iğrenç bir eyleme katılmaktansa kendimi parçalayıp yok ederim daha iyi. Benim anlayışıma göre sıradan bir cinayet savaşta adam öldürmekten daha kötü değildir. Albert Einstein
Gelin savaş efendileri / Siz, silahları yapanlar / Siz, ölüm uçakları yapanlar / Siz, dev bombaları yapanlar / Siz, duvarların ardına gizlenenler / Bilmenizi isterim ki, Maskelerinizin ardını görüyorum. / Siz, asla bir şey üretmediniz / Yok etmek için üretmekten başka. / Dünyamla oynarsanız / Küçük oyuncağınızmış gibi / Elime bir silah verirsiniz / Ve gözlerimden saklanırsınız / Ve kaçar gidersiniz uzaklara / Uçuşurken mermiler. Bob Dylan
(bkz: erasmus)
Eğer bir insan marşla uyum içinde yürüyebiliyorsa, o değersiz bir yaratıktır. Kendisine yalnızca bir omurilik yeterli olabileceği halde, her nasılsa yanlışlıkla bir beyni olmuştur. Uygarlığın bu kara lekesi en kısa sürede yok edilmelidir. Emirle gelen kahramanlıktan, bilinçsiz şiddetten, aptalca yurtseverlikten, tüm bunlardan nasıl da nefret ediyorum. Ben savaşı öylesine tiksinti verici ve aşağılayıcı buluyorum ki, böyle iğrenç bir eyleme katılmaktansa kendimi parçalayıp yok ederim daha iyi. Benim anlayışıma göre sıradan bir cinayet savaşta adam öldürmekten daha kötü değildir. Albert Einstein
Gelin savaş efendileri / Siz, silahları yapanlar / Siz, ölüm uçakları yapanlar / Siz, dev bombaları yapanlar / Siz, duvarların ardına gizlenenler / Bilmenizi isterim ki, Maskelerinizin ardını görüyorum. / Siz, asla bir şey üretmediniz / Yok etmek için üretmekten başka. / Dünyamla oynarsanız / Küçük oyuncağınızmış gibi / Elime bir silah verirsiniz / Ve gözlerimden saklanırsınız / Ve kaçar gidersiniz uzaklara / Uçuşurken mermiler. Bob Dylan
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar