bugün
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum13
- 30 lu yaşlar6
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- şirinevler8
- üşenirken yapılan saçmalıklar5
- güne iyi başlatan şeyler3
- flört edinmek7
- biraderleri üst üste koymak7
- aşık yorguni10
- normal sözlükten uluya gelmek4
- enayimiknatisii10
- metrobüste yer bulmak4
- egay sucukcu4
- kızartma yağından sabun yapmak8
- sevgili yazarlar biz burada ne yapıyoruz amk3
- eşek sucuğu14
- bok emojili isme özel çorap2
- 54 ilde tetikçi övücü paylaşımlara operasyon3
- tartıştığı sürücüye iftira atan kadın3
- kimseyi memnun edememek13
- sözlükte altın günü yapmak3
- üstteki yazar ne yapıyor2
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- insanın bu hayattaki amacı17
- ayakların geriye gitmesi4
- yabani olmakla cool olmayı karıştıran tip4
- devlet bahçeli7
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu5
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın8
- allah3
- maldivler3
- kargo beklemek3
- var bunda bir karın ağrısı3
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- ilk buluşmada öpen kız4
- gül kokusu3
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- dost katılım bankası2
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- işi gücü borsa siyaset olan insan2
- akademisyen egosu6
- aint your mama3
- ingiltere hırvatistan maçı saat 23 te trt 1 de2
- 17 haziran 2026 avusturya ürdün maçı3
- intihar etmek7
(bkz: azimli)
okulumda okumuşluğu olan yazar
hoşgeldiniyle huzur vermiş kişi. hoşbulduk anacım hoşbulduk.
gün itibariyle eskişehir' e gidecek olmasından dolayı bir süre boyunca sözlüğe daha az zaman ayıracak yazar.
edit: birileri sevindi heralde. *
edit: birileri sevindi heralde. *
schenardi ile beraber iyi ki doğmuş olan yazar, yakın dostum... can-ı gönülden ; nice mutlu yıllara sağlıkla, mutlulukla, aşkla, huzurla dileklerimi iletiyorum kendisine...
iyi ki doğdun yazar kişisi.. mutlu yıllar.. *
iyi ki dogmus yazarmis...*
nice sağlıklı ve mutlu senelere diyerek doğum gününü kutlamak istediğim yazar. ayrıca bu vesileyle az konuşmuşluğumuza rağmen bende iyi etkiler bırakmış sıcakkanlı biri olduğunu belirtmek istediğim, sözlüğe girdiği güzel yazılarla büyük emeği geçen yazar kişisidir.
happy birthday to you
mandalina suyu
çişini yap da uyu
happy birthday to you
günün 2. doumgünü yazar kişisidir. isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle nice mutlu yıllara..
mandalina suyu
çişini yap da uyu
happy birthday to you
günün 2. doumgünü yazar kişisidir. isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle nice mutlu yıllara..
Son derece kibar , içten bir yazar. Bu "sanal alem" dedikleri yerde eşine pek rastlanmayan türden. özel mesıcla ufak bir hatırlatmam olmuştu kendisine , belki on kere teşekkür etti , bilimum güzel laflar hazırladı bana * . kendisine "hepbi börtdey tu yu" diyerek , sevdikleriyle beraber uzun , sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmesini temenni ettim gitti. * *
doğumgününü kutlayan herkese teker teker teşekkür eden yazar.
eskişehir zirvesinde tanıştığım ağırbaşlı, efendi yazar. doğum gününü bilmediğim için kutlayamadığım yazar. ancak geç kalmuş sayılmam herhalde: doğum günün kutlu olsun.
an itibarı ile yazdıgı herseyin altına yazdıgım denk gelen yazar. *
hayattan uzun süredir zevk alamayan, bursa' ya bir türlü alışamayan, hüngür hüngür ağlamak isteyen ama onu da beceremeyen yazardır.
soluksuz takip edilesi entry'lerin yazarı. yeni sözlük yılı kutlanası uuser.
kısa zamanda entryler açısından büyük iş yapan, neredeyse her konuda hatrı sayılır bilgiye sahip olan ; bilgili, zeki bir yazar ; dostum, kardeşim... birinci yılda onu burda görmek mutluluk verici, hep beraber nice yıllara...
tam adı frederick george abberline olan ingiliz kanun adamı. 1843 - 1929 yılları arasında yaşadı. londra kulesi' ni bombalamak isteyen saldırganı, pantalon paçası ve kişisel özelliklerinden birkaç saatte tespit ettiği söylenendir. kariyeri boyunca 250' nin üzerinde davayı çözmüştür. tek başarısız davası karındeşen jack cinayetleri olan abberline, saat tamirciliğinde ustaydı.
1. yılın kutlu olsun yazarı.
aydınlık her yerde aydınlık ve gülümseyerek çıkıyor insanın karşısına. değişik noktalarda kesişen hayatlarımızla ve yarınlara bakışımızla kaynaştığım yazar arkadaş.
sessiz sedasız ilk polisiye romanını tamamlamış yazar.
- sözlüğün fair play ödülünü hakeden yazar.
- 4000 entry girmiş faydalı bünye.
- farklı illerde zirvelere giden, bu performansıdan ötürü uludağ sözlük gezici moral ekibine katılmasına kesin gözüyle bakılan kişi.
- 4000 entry girmiş faydalı bünye.
- farklı illerde zirvelere giden, bu performansıdan ötürü uludağ sözlük gezici moral ekibine katılmasına kesin gözüyle bakılan kişi.
fenerbahçe den nefret ettiğini açığa vurmasına rağmen, geriye kalan tüm sözlük yazarlarının gs ye karşı sempatiyle yaklaşmasını bekleyen ve fütursuzca sağa sola sataşan yazar...
ayrıca kendisine sadece benim entrylerime bakıp atıp tutması yerine, at gözlüklerini çıkarıp, holiganik tarzda entryler giren ve her entrylerinde fenerbahçeye sataşıp, provakasyon yapan, gs li yazarların da entrylerine bakması tavsiyesinde bulunmayı da insanlık vazifesi olarak görüyorum.
insan at gözlüklerini çıkarmayı unutunca böyle durumlarda ortaya çıkabiliyor...*
ayrıca kendisine sadece benim entrylerime bakıp atıp tutması yerine, at gözlüklerini çıkarıp, holiganik tarzda entryler giren ve her entrylerinde fenerbahçeye sataşıp, provakasyon yapan, gs li yazarların da entrylerine bakması tavsiyesinde bulunmayı da insanlık vazifesi olarak görüyorum.
insan at gözlüklerini çıkarmayı unutunca böyle durumlarda ortaya çıkabiliyor...*
fenerbahçe' den nefret eden yazardır. galatasaray taraftarıdır. ancak ne fenerbahçe' nin alman ligi' nin alt sıralarındaki eintrach frankfurt' tan zar zor 1 puan alabilmesini, ne aziz yıldırım' ın kibirli tavırlarını, ne volkan' ın yediği komik golü, ne de devamlı takımı hakkında çirkin entryler yazan şahsı eleştirmiştir. 2 avrupa kupasına sahip olan takımıyla gurur duymakta, fenerbahçe' nin de aynı başarıyı göstermesini istemektedir. fewzi1907 için, krmyrdsn için, karşılıklı saygıyla anlaştığı tüm ezeli rakip taraftarları için. galatasaraylılığın parasızlığını ve trömsö kaybını diline dolamış malum yazar hakkındaki düşünceleri de kesinlikle değişmeyecektir. 14 şubat akşamı kalbi fewzi1907 ve krmyrdsn ile çarpacak ancak saygı kelimesini anlamayan şahsın yanında olmayacaktır.
duruşu, konuşması, tavırları kısacası her hali ile beyefendi, düzgün insan.
doğum günü geçmiş gitmiş, kutluyorum yine de, geç de olsa. sözlüğe giremediğimden geç görülmüştür. affola.
not: nisan'daki zirvede yerimizi seve seve alacağımızı da şimdiden bildirelim.
doğum günü geçmiş gitmiş, kutluyorum yine de, geç de olsa. sözlüğe giremediğimden geç görülmüştür. affola.
not: nisan'daki zirvede yerimizi seve seve alacağımızı da şimdiden bildirelim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar