bugün

Başlığa kimin yazdığını tahmin ederek girmek.. (bkz: uludağ sözlük teki sıcak aile ortamı)
önceden sarıgazi'ye metro açılmadığı için tercih ediyodrum ama artık metroyu daha çok tercih ederim.
metro açılmadan önce sarıgazi'ye giderken topkapı'dan ona binip kavacık köprüsü'nden 622'yi tercih ediyordum. artık metrobüs + metro yapıp ulaşabilirim ama.
en uzunu değil fakat en uzun iett hatlarından bir tanesidir. ağırlıklı olarak özel halk otobüsleri çalışmaktadır.
bugün maltepe park avm'nin oraya gitmek için bindiğim otobüs hattı. oturarak gittim ama dönüşte kavacık köprüsü'nden sonra oturabildim.
dün topkapı'dan kartal'a gitmek için bindiğim otobüs. ilk duraklardan binip yolculuk etmek çok zevkli. topkapı'dan kartal köprüsü 1 buçuk saat sürdü, trafik de pek yoktu.
Uzun rotası ve yoğun kullanımı nedeniyle istanbulluların hafızasında yer edinen 500T isimli iETT otobüsü, bölündü. Rotadaki süre kaymaları ve seferlerdeki düzensizlik nedeniyle hatta bakan otobüs, 500T ve 500L olarak ayrıldı.
Keşke kısaltılmasaydı. Bugün kavacık'tan cevizlibağ'a 2 vasıtayla gelmek zorunda kaldım.
Binerseniz bolca yeşillik, manzara göreceğiniz otobüs.
© copyright 2005 - 2026