bugün
- true nickli yazar19
- asrın soygunu7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- tai lung vs gocu22
- guterres ten iki devletli çözüm açıklaması2
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- kürtler asimile edilmelidir11
- habire1227
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- kullanıcı adı değişmiyor2
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- teslimiyet4
- manisada okul saldırısı17
- bu ne soğuk amk5
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- et döner dürüm9
- sarı poşet kudurtması13
- sözlükte kavga olacak hissi4
- evliliği ayakta tutan güçler13
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- gocusuz bir sözlük5
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- krt tv4
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- türkiye de muhalefet var mı9
- ikizler burcu kadını olmak7
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- özel den turgutlu saldırısı öğrencilerine telefon2
- sözlükten soğumak için fırsat gözleyen yazarlar3
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- götünden tanırım seni7
- sözlüğe renk katan yazarlar7
- ölümden korkuyor musunuz34
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler7
- çok hastayım sözlük6
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- türkler ile moğollar kardeştir16
Binerseniz bolca yeşillik, manzara göreceğiniz otobüs.
Keşke kısaltılmasaydı. Bugün kavacık'tan cevizlibağ'a 2 vasıtayla gelmek zorunda kaldım.
Uzun rotası ve yoğun kullanımı nedeniyle istanbulluların hafızasında yer edinen 500T isimli iETT otobüsü, bölündü. Rotadaki süre kaymaları ve seferlerdeki düzensizlik nedeniyle hatta bakan otobüs, 500T ve 500L olarak ayrıldı.
dün topkapı'dan kartal'a gitmek için bindiğim otobüs. ilk duraklardan binip yolculuk etmek çok zevkli. topkapı'dan kartal köprüsü 1 buçuk saat sürdü, trafik de pek yoktu.
bugün maltepe park avm'nin oraya gitmek için bindiğim otobüs hattı. oturarak gittim ama dönüşte kavacık köprüsü'nden sonra oturabildim.
en uzunu değil fakat en uzun iett hatlarından bir tanesidir. ağırlıklı olarak özel halk otobüsleri çalışmaktadır.
metro açılmadan önce sarıgazi'ye giderken topkapı'dan ona binip kavacık köprüsü'nden 622'yi tercih ediyordum. artık metrobüs + metro yapıp ulaşabilirim ama.
önceden sarıgazi'ye metro açılmadığı için tercih ediyodrum ama artık metroyu daha çok tercih ederim.
Başlığa kimin yazdığını tahmin ederek girmek.. (bkz: uludağ sözlük teki sıcak aile ortamı)
maltepe'den cevizlibağ'a kadar gittiğim oldu. metroyla in çık yapmak istemediğimden otobüsle gitmek istemiştim. bir dolan, bir boşalan sonra tekrar dolup tekrar boşalan bir hat. önemli duraklarda dolup boşalır.
inmeyi asla düşünmeyenler için güzel bir hat.
uzun hatlardan 622'yle birlikte en sevdiğim hat. en sevdiğim özelliği 500t'nin tem'den gitmesi, 622'nin de 3. köprü yolundan geçmesi ve ikisinin de çok geçmesi.
bugün kendisiyle kartal'dan cevizlibağ'a giderek en uzun yolculuğumu yapmış oldum. 130ş'yi de sayarsak pendik'ten otobüsle geldim. 500t dolu geldi diye ilk binemedim. otobūste tartışma da oldu 2 kere. binemeyenler oldu. otobüste yer olmasına rağmen bostancı tarafında ara durakta inen olmadı diye kapıyı açmadı. kavacık köprüsü'nde oturabildim.
sarıgazi'ye gideceğim zaman cevizlibağ'a gidip oradan kavacık köprüsü'ne kadar gidip oradan da 522st'ye binmiştim. mall of ostanbul'a gitmek için de bu otobüsten ayvansaray'da inip oradan iki kere daha binmiştim diye hatırlıyorum. oradan mall of istanbul'a çok otobüs yokmuş diye galiba.
tuzla'dan maltepe köprüsü 50 durakmış. oha. çok şaşırdım.
kavacık köprüsü'nden sonraki durağı kozyatağı durağıydı yanlış hatırlamıyorsam ama çok bir mesafe var. pandemiden önce cevizli'deki avm'den cevizlibağ'a kadar bu otobüsle gitmiştim. tuzla'ya gittiğini ilk öğrendiğimde şaşırmıştım.
şişirilmiş bir balondur. bir 98g değil.
istanbul'un en sevdiğim otobüslerinden biri ama özellikle Kavacık Köprüsü'ne giderken çok iyi. Devamı için metrobüs daha iyi olabilir.
harika öneri. 500 liranın arkasında olması gereken bir efsane.
500 ₺'lik banknotun arka yüzünde yer almayı hak eden otobüs.
bir 98g değildir.
Anladım aykolikcim sana zevkli yolculuklar dilerim...
Normal Normal de sıkıcı.
Bana sıkıcı gelen sana nasıl zevkli geliyor?
Sana niye sikici gelmiyor?
Bana sıkıcı gelen sana nasıl zevkli geliyor?
Sana niye sikici gelmiyor?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar