bugün

çok zor bir durumdur. bu saatlerde yatağında olması gereken gürûhun bilgisayar başında pineklemesi yasaktır. bizimkilerden korkarak açtım bilgisayarı, ekranın da ışığı en kısıkta görmesinler diye kıçımı yırtıyorum burada. sırf sözlük için tabi bu zorluklar, çileler.
ve matematik çok zor sevgili sözlük yazarları, sıra arkadaşıma da aşık oldum, okumayı sökmeme rağmen doğru düzgün okuyamıyorum, gözlerim bozuk, tenefüslerde terleye terleye hasta oldum, annem hep bana bağırıyor bu olay yüzünden, sabahçı olmak da çok zor erken kalkmak istemiyorum ama okula da koşa koşa gidiyorum. en sevdiğim yiyecek çokokremli ekmek(nutella da neymiş). sebze sevmiyorum, süt hiç sevmiyorum, sıra arkadaşıma aşığımı söylemiş miydim? neyse ben 9 yaşındayım ama hayat çok zor be sözlük şimdiden. ilerde ne olacak kim bilir.

edit: justin bieber i da çok seviyorum. önceden benim yaşımdakiler michael jackson, guns and roses, jimi hendrix, metallica, john lennon, bryan adams, joe dassin, scorpions, bruno pelletier, patrizio buanne, nataile cardone, gogol bordello, carlos santana* dinleyip büyürken. ben justin bieber dinliyorum. ne şanslıyım değil mi?
mahalle arasında top oynuyormuş eskiler. arkadaşlığı yaşıyorlarmış, birisi düşse diğeri kaldırıyormuş. şimdi facebook tan başımı kaldıramıyorum. o beni dürttü, arkadaşlık yolladı, davet etti. ne şanslıyım değil mi?
eskiden 'komşusu açken tok yatan bizden değildir.' derlermiş. yardıma muhtaç birini gördüğünde insanlar yardım etmekten çekinmezmiş. şimdi annemler karşı komşumuzun adını bile bilmiyor. ne şanslıyım değil mi?
(bkz: cedric)
uefa şampiyonluğunu görememiş çocuktur. öyle çocuk mu olur lan.
an itibariyle ilkokul 3. sınıfa giden bireylerin içinde bulunduğu hal.
akp'den başka hükümet görmemiş bahtsız olmaktır.
yalın'ı türk müziğinin idolü sanmaktır.
müslüm gürses'i popçu sanmaktır.
mirc yerine messenger kullanmaktır.
14k bağlantı nedir? neden efsanedir bilememektir.
ajax'ı sıradan bir kulüp sanmaktır.
ev telefonunu gereksiz bir alet sanmaktır.
keşke öyle olsaydı .
2002 doğumlu insan mı olur? 2002 doğumlu olsa olsa araba olur diye düşündürten hadisedir.
seneler sonra abla yeaaa yıl olmuş 2022 sen hala psp oynuyorsun yeaa cümlesini futursuzca sarfedecek çocuk olmaktır. hayatı boyunca topraktan dolma yapıp mahalledeki arkadaşlarıyla evcilik oynamamış olmak, hiç kertenkele görmemiş, hiç karınca yuvası keşfetmemiş, hiç dönmedolaptan midesinin bulandığını hissetmemiş çocuk olmaktır. çok kaybı vardır. barış mançoyu tanımamıştır bir kere, ya da yonca evcimik dansı yapmaktan yorgun düşmemiştir.90 larda çocuk olanların müzikal açıdan şanslılığına karşın çocukluğu aklına geldiğinde ismail yk yı hatırlayacak çocuktur.

ayrıca 2020 ygs de kopya rezaleti başlığını dolduracak olan kardeşlerimizdir.
(bkz: bu 16 nesile neden bu kadar yükleniyorlar)
biz 2002 fifa world cup oynarken devre arasında doğmuş olanlardır.
bu olayın 90larda kesilmesini gerektiğini göstermektedir. 2002 liyim ne lan.
araba modeli gibi olmaktır.
milenyumu sonradan gören çocuğun durumu. bir bakıma sonradan görme.
bu çocuk ilerde doğum tarihini nasıl kısaltacaktır diye düşünelesi. hadi biz 90lıyım 80liyim diyebiliyorken bu çocuk 2'liyim falan mı dicek?
ilhan mansızın senegale attığı golü ararken ararken songül karlıyla karşılaşılınca hanım kalk suyu ısıt ben geliyorum lafı üzerine yapılan çocuktur.
2012 doğumlu olan bile vardır.
muhtemelen ilerde bir gün klasik rock olarak linkin park gibi ibişleri dinleyecektir. işte biz o gün tükeneceğiz...
fifa 2002 oynayamayacak olan dünyanın en şanssız çocuğudur.
eşek sıpası ile çocuk arasında bir şey olmak demektir. müstakbel ergendir.
neredeyse doğmamaktır.
2002 doğumlu insan olmaz.. kandırmayın milleti.
aramızda 10 yaşında sözlük yazarı yoktur işallah dediğimdir.
yıllar ne çabuk geçmiş.. 2002'de liseliydim. çocuğum olcak yaşta lann.. hıammınaaaa
Gurur duyduğum eylem.
31 Aralık 2002. Ne güzel bir tarih. Az daha dursaymışım 2003ün ilk oğlan çocuğu ben olabilirdim.
(bkz: that s not cool mate).