/25
Böyle bişey yoktur. kesin kalkar o zamana kadar ygs. ahanda yazdım buraya
kopya teşebbüslerini engellemek için ancak çıplakların girmesinin mümkün olacağı sınavdır. bırakın başörtüsünü don getirmek bile yasak olacak.
artık iyiden iyiye gelmesine az kalan sınav. Umarım bacak aramdan ab-ı hayat akıtmayacaktır...
Ygs olmayacak sanırım o zaman. Ama her türlü hazırım artık gelsin dediğim sınav. Inekliğin dibine de vururum böyle. Kendimde tiksindim.
Ölmez isem 4. Kez gireceğim ygs nin 2015 modeli. Umarım o zamana ne okumam gerektiğine karar vermiş olabilirim.
üniversite 2. sınıfta(kalmazsam) gireceğim sınavdır. hedef toplamda 110 neti geçmek olacaktır. sonuçta kaybedeceğim tek şey sınav parası olacaktır.
olmayabilir...
şu sınavın adı değişsin de başlığı açan arkadaş tarak gibi kalsın ortada..*
gireceğim sınavdır.

Edit: pardon bana girecek sınavdir.

Yıllar sonra gelen edit: Ehe ehe.
Olmayacak olan sınavdır, ağzına sıçayım ygs nin.
2 yıl aradan sonra tekrar gireceğim sınavdır. hedefim bu sefer daha büyüktür. çalışmayı öğrendiğimden dolayı zorlanmayacağımı düşünmekteyim.
Sistem büyük ihtimal değişeceğinden olmayacak olandır.

2015 edit: tekrardan gireceğim sınavdır. * 4,5,6 devam bakalım.
sistem değişmezde adı değişir büyük ihtimal.
Çoluk çocuğun gireceği sınav. 2014 e girecekler çük kadar bebe zaten. Şu sözlüğe 21 yaş altı yazar almamaları lazım.
aslında 2015 te son olması planlanıyormuş sanırım bende bir gireceğim inşaat okuncak gibi değil.
(bkz: 97 li sözlük yazarları)
(bkz: sözlük ortamının çocuk parkına dönmesi)
sistem değiştirilmezse seneye gireceğim sınavdır.
Yüksek ihtimalle rock is My life Style'ın gireceği sınavdır.
Ben de zevk için bir gireyim diyorum. Bakarım daha güzel bir bölüme geçerim.
girenlere girecek ygs korku serisinin 2015 yapımlı filmi olacaktır.
(bkz: lise 3te okuduğunu belli etme yolları)
97lilerin korkulu rüyası.
Bizzat yaşayacağım en korkunç film.
(bkz: koyun göte gitsin)

asıl önemli olan lys..
tanım:bize koyacak sınav.ygsden yüzde 40lık dilimi alamazsan lysden babalara gelirsin abicim.
1234...25
© copyright 2005 - 2026