bugün
- bilinmeyen eski türkçe şarkılar11
- patlıcan yemeyen insan14
- gecenin şarkısı18
- realite manipülasyonu9
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur26
- ilk defa mahkeme duruşmasına çıkmak10
- sözlük yazarlarının sıçma anıları11
- koalanın bacaklarının çarpık ve kıllı olması10
- herkes mericini açıklasın19
- gavat olmak istemek11
- bu entry 10 artı oy alsın koala'ya veriyorum10
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım9
- kemalistlerin israili destekleme sebebi12
- hatay usulü soslu döner19
- dinde zorlama yoktur17
- ahmet sezer bey9
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri51
- maymundan geldiğimiz gerçeği20
- dinci sermaye baronlarına karşı tek çare tkp9
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey ameliyathaneye10
- din dersinin zorunlu olması15
- menuet10
- akşam yemeği17
- tembel avrat tenceresi10
- en sevdiği meyve çilek olan erkek16
- ferhat ın şirin için dağları delmesi17
- günün şarkısı12
- sözlükte kavga olacak hissi14
- true'nin bacakları10
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- kamala harris12
- 15 yıl önce8
- ankaralı turgut21
- istanbulun en berbat ilçesi19
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması18
- çilekli gofret yiyen erkek15
- ötüken'e hacca gitmek13
- havanurla muradınan çıktı starı açın9
- iki buçuk tl'ye döner yediğimiz günler8
- donald trump20
- arkadaşım beni helikopterle almaya geliyor10
- jose mourinho22
- anın görüntüsü16
- devlet bahçeli14
- makul bir ücretle sözlükteki kadınları övüyorum11
- hayatı sorgulamak17
- uzun boylu insanlardan kısa insanlara tavsiyeler12
- evlenme teklif eden yazarı cimere şikayet etmek9
- uludağ sözlük görüntülü arama özelliği9
- bilgi içerikli entryler yazsam okur musunuz15
entry'ler (1705)
Evlenmek istiyorum ama bir kızdan da al beni işareti gelmiyor ondan bekarım daha.
Elliyorum.
3 tur oldu yüksek şiddetli. Mersin silifkede de bayağı hissettik uykudan uyandırdı bayağı. Ümit ediyorum minimum can kaybı olur.
Keske k*rdistan kurulsa da su mezopotamya eseklerini cevremde gormesem . Bati illerinde yasayip hergun aniriyorlar. Zararin neresinden donersen kardir.
Leş olacak dizi allah vere de jeff bezosun ömrü silmarillion u dizi yapacak kadar uzun olmaya. Zenci elf ne
Askerliğimin ustalığı burada geçmişti güvenlik bölüğü. Tabi merasimlere de katılıyorduk muhafız olarak. Kasımpaşa da olup Şu anki komutanı ibrahim özden koçer dir.
" Deniz er eğitim alayı hazır ol tüfek omza selam dur dikkat sağa bak tüfek omza esas duruş rahat " aklımda kalan iskenderun acemi birliğim. 1 ay ağustos sıcağında yanmıstık 1. Bölükte
Knight online dır.
Türkçüyüm ama Türkiye Türkçüsüyüm ilk olarak. Ülkem gelişirse turan ülkelerininde gelişmesini isterim. Arap yada müslüman ülkeler gelişmesin. Türkçü adam da Müslümanım demesin mümkünse.
Türk olmayan Ermeni Arap ve Fars kırmalarının bayıldığı dizi de geçen bir sahne imiş. Böyle boş bir diziyi izlemedigim için Türklüğüm ile kıvanç duyuyorum.
Gerçekten bir gemi aynı sartlarda ,daha geniş ve bedava olan boğaz varken neden bu kanalı kullanacak diye düşündüğüm Tayyip projesi. Dün bakan Habertürk e çıkıp istihdam yaratacağız diyor. istihdamı kanal açarak yaratmak yerine rasyonel uğraşılara para vererek sağlasak olmaz mıydı sayın bakan? Yani illaki kendi adamlarına para kazandıracaksınız diye çevresel ve ekonomik şartları göz ardı ediyorsunuz. Umarım bunların yaptığı hataların cefasını yerine gelenler çekmez.
ikiside aynı şeydir. Bence tartışılması gereken dindar olmak ile ahlaklı olmaktır.
Ben gote paspasciyim galiba potansiyel gayim heralde.
1 yıl öncesine kadar Alaattin Çakıcı nın etek giydirecem dediği suç örgütü lideri. Pek sevdiğim bir adam değildi AKP'li çevresi yüzünden ancak son günlerde bayağı sempati besledigimi söylemem gerek. Bayağı akıllı adammış
Kızı keko diye uyardiklari halde oğlanla birlikte olmaya devam etmiş. Türk hanımefendiler lütfen keko doğulu kişilerle birlikte olmayın sevgili olmayın. Teşekkürler
iranlılar köpek gibi pişman. Ancak Ülkemizde Trabzon Erzurum gibi illerde yaşayan %1 bile Türk geni taşımayan pontus ve Ermenilerin isteğidir neyse ki ülkemizdeki laiklik koruyucu kamu personelleri var. Anladınız siz
Türkler esmer ise kürtler zenci olması lazım. Aptalca bir önerme. Yörükler yaz Google da ara Kafkas-doğu avrupa karışımı insanlardır, tatarlara benzerler.
Gerçekten hoşlanan kadın var mı merak ettiğim sex türü.
Güzel şarkı. geç keşfettiğim için üzgünüm.
Zencilerin ve gaylerin bol olacağı tolkienin ve okurlarının orta dünya karakter zihnindeki imgelemlerinin bok edileceği dizi.