bugün
- 13 ekim 2024 manyak olmaya karar verdim konseri9
- kedi besleyen bekar erkek17
- eşinize böbreğinizi verir misiniz röportajı11
- aynı takımlı olmadığınız biriyle evlenir misiniz20
- gozlerinmeyhanesi v68
- babayla geçen çocukluğu hatırlatan şeyler21
- bir kızla ilk konuşma nasıl olmalı35
- köfteci yusuf57
- dubai çikolatası8
- pırasa ıspanak lahana10
- incel13
- 100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar34
- 12 ekim 2024 istanbul yağmuru15
- anın görüntüsü13
- kimse nereli olduğumu sormuyor9
- tatli kabuslar12
- kuresel16
- herkes buraya baksın9
- ben tacettin limoncuoglu sorularınızı yanıtlıyorum9
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum37
- sözlük lpgli gayları ibneleri baksın lütfen11
- v a m p i r o v12
- ev fiyatları9
- karınızı maldivlere götürür müsünüz9
- zorla durdurulan ambulanstaki hastanın ölmesi12
- barış alper yılmaz13
- aktrollerle mücadele timi9
- cumartesi günü çalışan ezik11
- sözlüğün en sapık yazarı13
- 15 cm penis vs 19 cm penis18
- tüm uludağ yazarlarına mesajım var9
- erşan kuneri17
- türkiye dünyanın en güzel ülkesidir20
- yönetimde ki partiden dolayı islamdan nefret etmek20
- islamiyeti kötüleyen türk22
- ateist biriyle evlenir misiniz15
- israil devleti8
- klarnet calan sarapci koala 69
- türki cumhuriyetlerde türkiyenin siklenmemesi11
- dünyanın en iyi dizisi15
- mit'in peşinize düşmesi18
- köfteci yusuf'a tazminat davası açmak9
- sözlük yazarlarının yemek menüleri16
- tayt bir nevi gel beni taciz et demektir16
- 11 ekim 2024 türkiye karadağ maçı11
- dünya kız çocukları günü8
- ekpss 20249
- kızılcık şerbo izleyen erkek10
- güne soğuk bir espri bırak12
- 180 üstü yakışıklı geniş omuzlu kaslı zengin erkek15
entry'ler (618)
sözlüğe sadece uygulamadan girerdim, uygulama kalktığına göre gelene kadar by.
sen şubeden almayı akıl ediyorsun da ben edemiyor muyum? kargonun bulunduğum şehre geldiğini yazmam yakındaki şubeye gelmesiyle aynı anlama mı geliyor? önce bi kargo firmalarının işleyiş şeklini, kargoyu nasıl teslim alabileceğinizi biraz araştırın sonra laf salatası yapın.
salgın hastalık döneminde bile diğer kargolar 3 günde teslimat yaparken ptt kargo 6 gün olmasına rağmen kargoyu getirmedi. yahu kargo anlamsız bir şekilde bulunduğum şehirde bekliyor. müşteri hizmetlerine zaten ulaşılamıyor...
sadece ev-fakülte arası gidip geldiğim için beni pek de kısıtlamayan olay. gerçi şimdi dışarı hiç çıkmıyorum al sana farklılık.
okul öncesi öğretmenliği, özel eğitim öğretmenliği ve sınıf öğretmenliği yeteri kadar eğitim psikolojisi dersi alıyor. hatta şöyle diyeyim eğitimi felsefi, sosyoloji, psikoloji ve biyolojik anlamda inceliyoruz. mesela bir dersin adı erken çocukluk döneminde fen eğitimi ama o derse girişte bile psikolojik temellerini öğreniyoruz.
kısacası öğretmenlikler birçok bilimden yararlandığı gibi psikolojiden de yararlanan eklektik bir alandır.
kısacası öğretmenlikler birçok bilimden yararlandığı gibi psikolojiden de yararlanan eklektik bir alandır.
fiyatı 1000-1200 tl arası olsa daha iyi olurdu. şuan 1350 tl civarinda satılıyor.
bugün bir adama akvaryum ve malzemelerini sattım. başta pazarlık yaparken 90 liraya anlaştık yanına gittiğimde 80 liraya düşürmeye çalıştı ben de lambayı getirmediğim için olsun dedim. neyse ayrıldık yolda giderken parayı saydım baktım 75 lira var bende adamın sarığına cübbesine güvendiğim için parayı saymadım. neyse helal olsun dedim yoluma devam ettim. biraz önce aradı dedi ki akvaryumun altı kırık. bende dedim ki sen götürürken kırmışsındır. ben teslim ederken sağlamdı. ayak üstü beni dolandıracaktı adam. gerçi 5 lirayı kaşla göz arasında vermedi ama neyse...
komünist rejimin eleştirildiği, eleştiri yapılırken de karşıt bir ideolojinin yedirilmeye çalışılmadığı yazıyor önsözünde. bakalım gerçekten öyle mi?
kalan sahalar bizimdir, kaybedilenler ölü.
bu oyun bize şunu öğretti: çıkmayan bir oyunu 9 yıl önceden tanıtmayın yoksa beklenti yüksek olur kitle kaybedersiniz.
can sıkıntısına iyi gelen kitap.
edit: çocuklar için uygun değil. ölüm teması çok sık işlenmiş. birkaç masal hariç diğerlerinin de sonu iyi bitmiyor.
edit: çocuklar için uygun değil. ölüm teması çok sık işlenmiş. birkaç masal hariç diğerlerinin de sonu iyi bitmiyor.
tamamen para ve zaman kaybı olan hobidir kendisi. yaklaşık 10 yıldır bu hobiyle uğraşıyorum yüzlerce lira param gitti. keşke bu parayı bir kütüphane oluşturmak için harcasaydım.
zamanında epey oynamıştım ama 51 leveli hiç geçemedim zaten oyunun en sevdiğim yönü de buydu benim için bir bilmece gibiydi. neyse bir hafta önce tekrar oyuna başlayayım dedim inanın oyuna giremedim bile servere girmeyi sıralı hale getirmişler örneğin; sizi 60. sıraya koyuyor ama sıra 2 saatin sonunda 5 kişi anca ilerliyor. sebebini araştırdım server kapasitesi yetersiz diye böyle bir yola gittiklerini söylüyorlar buna çözüm olarak da para verirseniz sizi oyuna sokacaklarını söylüyorlar. bakın ben programcı veya donanımcı değilim fakat 2020 yılında bir oyun server kapasitesi gibi bir yalanı ortaya atıyorsa ve belli bir kesim buna inanıyorsa o platform artık bir oyun değil sömürü aracı olmuştur.
tutmadı.
tanıtım videoları beni çok heycanlandırdı. kingdom online da iyiydi ama tutmadı. bakalım bu oyun tutacak mı?
yerel ağızda cahil kelimesinin söyleniş şekli.
bitkilerim daha iyi büyüsün diye geçen avmden almıştım. bugün dozunu biraz kaçırdım odam leş gibi kokuyor. halıya ve kalorifer peteğinin arkasına da biraz kaçtı. lanet olsun bu işe şuan uyumakta bile zorlanıyorum. az önce kalkıp bitkileri topraklarını bile bolca banyoda suladım ki koku gitsin ama nafile. halıya tonla deterjan döktüm, peteklerin arkasına oda parfümü döktüm ama koku gitmedi başım ağırıyor sözlük...
edit: an itibariyle fesleğenlerimden birisi gübre yüzünden kurudu.
edit: an itibariyle fesleğenlerimden birisi gübre yüzünden kurudu.
hepsiburada sitesinden kitaplık aldım bu firmayla gönderiyorlarmış. sözlük başlıklarını ve şikayetvar sitesindeki yazıları okuyunca korkmadım değil. bakalım benim başıma neler gelecek.
edit: biraz geç geldi kargo ama sağlam geldi. önce gelip beni bulamamışlar ve beni 7 kere arayıp üstüne mesaj atmışlar bu sırada dersteydim görmedim. evi bulup teslim etmişler. samimi söylüyorum ürünü teslim etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
edit: biraz geç geldi kargo ama sağlam geldi. önce gelip beni bulamamışlar ve beni 7 kere arayıp üstüne mesaj atmışlar bu sırada dersteydim görmedim. evi bulup teslim etmişler. samimi söylüyorum ürünü teslim etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
atanmam lazım.
feminizm kin ve nefretin kurumudur. feministler ise kuruluşları...