bugün
- menemen5
- mr spock'ın kulağını çekmek3
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- uzay teknesi2
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- balık etli mi kuru götlü mü4
- ölüm6
- köfteci yusuf4
- işe evden yemek götürmek2
- türk müsün türkiyeli misin12
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- sabahın köründe denize girmek4
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- nasıl birisiniz6
- beni özleyenler elime mum diksin15
- alin3
- bjk tv2
- yunanistan29
- hırvatistan12
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- milli muharip uçağı kaan3
- rüyada nervio yu görmek8
- ayrılık6
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- ispanya daki göçmen krizi8
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- anın görüntüsü13
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- ona bir şey söyle10
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- mutlu kalmak için öneriler6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- japonya23
- gecenin rap şarkısı3
- en son aldığınız iltifat14
- irmik helvası vs un helvası18
- favori coldplay şarkınız4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- yazarların ruh hali3
- gürcistan26
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- gecenin şarkısı3
tanıtım videoları beni çok heycanlandırdı. kingdom online da iyiydi ama tutmadı. bakalım bu oyun tutacak mı?
Knight online'ı komple bitireceği düşünülen oyun.
eski knight online oyuncuları için vakit geçirilebilecek veya niyet edilen, henüz açılmamış, alfa kayıtları daha önce açılmış kısa sürede kapanmış, oyunu oynayacak oyuncular tarafından oluşturulan rise online forum ise iletişimde kalmak için fena bir fikir olmamış.
biraz balon olabilir gibi duruyor gerçekten. bu videoda bir nebze açıklanmış
https://www.youtube.com/watch?v=1g4wjIug-QA
https://www.youtube.com/watch?v=1g4wjIug-QA
En son 15 sene önce bir oyun çıkacağı için heyecanlanmıştım, birkaç senedir de en ufak bilgisayar oyunu ile ilişiğim yok, bu oyun çıktığında kafa dağıtabileceğim bir ev olacak. Bakalım nasıl bir oyun bizleri bekliyor.
mehmet kurtoğlu tarafından kurulan rokosoft firması adı altında yakın zamanda faaliyetine başlayacak olan mmorpg oyunu. oyun giderek daha da heyecanlandırıyor bugün daha da hissettim.
Knight Online'ın çakması gibi görünen oyun. Tamamen Türkçe diyorlar ama hiç te öyle değil. Görevler yetersiz, dungeonlar kapalı ne zaman açılır belli değil. Ayrıca yönetim olumsuz yorumları forumlarından ve mecralardan kaldırtmakta, anladığım eleştiri kaldıramıyorlar. Grafikler desen M.Ö kalma gibi. Deneyin kendiniz karar verin derim.
Üst seviye oyuncu kitlesinin vahşi Knight Online kitlesinin oluşturduğu, hayatsız öğrencilere, evli barklı abilere, çoluğa çocuğa denk gelebileceğiniz çeşit çeşit insana rastlayabileceğiniz, özünde keyifli ama adeta leş gibi yönetilen bir Türk yapımı oyun.
Yani hakikaten bu kadar kötü oyun yönetilmez; karakterler arası denge eşitsizliği, leş droplar, lag, bug, zorba insanlar, makro, auto heal ne ararsan var.
Grafikler orta seviye diyebilirim.
Öneri olarak kesinlikle warrior açmayın arkadaşlar eğer ciddi bir takımınız yoksa, tamamiyle işlevsiz ve itemleri anormal pahalı.
Yani hakikaten bu kadar kötü oyun yönetilmez; karakterler arası denge eşitsizliği, leş droplar, lag, bug, zorba insanlar, makro, auto heal ne ararsan var.
Grafikler orta seviye diyebilirim.
Öneri olarak kesinlikle warrior açmayın arkadaşlar eğer ciddi bir takımınız yoksa, tamamiyle işlevsiz ve itemleri anormal pahalı.
Bende vegeance online diye oyun yaparım.
-Nasıl buldun ismi.
-salladım işte.
-Nasıl buldun ismi.
-salladım işte.
Oyuncu kitlesinin büyük kısmını eski knight online ve Metin2 oyuncularının oluşturduğu oyundur.
Zevklidir.
Zevklidir.
Tamamen Knight Online oyununu baz alarak, üzerine yeni daha bir çok şey ekleyerek 15 Nisan 2022 tarihinde piyasaya çıkan Türk yapımı MMORPG oyunudur.
Yapımcısı (bkz: ROKO GAME)dir.
Oyuna dair gözlemlerim:
1) Uzun yıllar Knight Online oynamış bir insansanız konsept, skiller, karakterler size hiç yabancı gelmez. Raptor silahı olsun, rogue nin spike skili olsun daha bir çok şey birebir aynıdır.
2) Knight Online ile Rise Online arasında birisi yeni yapılan bir oyun diğeri çok eski bir oyun olduğu için, grafikler anlamında inanılmaz derece fark var. Rise'ı eski bir bilgisayar ile oynayamazsınız.
3) Rise'da yenilik balıkçılığın yanında toplayıcılık da vardır. Sebze, meyve toplayarak hasat edip satarak para kazanma imkanı sunar.
4) Bir diğer konu binek konusu. TL yüklemesi yaparak tıpkı (bkz: metin2) oyununda olduğu gibi bu oyunda da farklı farklı özelliklerde binekler satın alabilir ve gideceğiniz yerlere daha hızlı ve forsluymuşsunuz gibi gidebilirsiniz.
Şimdilik hile olmadığı bilinen, Knight Online'ın çok benzeri olan alternatif bir (bkz: MMORPG) oyundur.
Yapımcısı (bkz: ROKO GAME)dir.
Oyuna dair gözlemlerim:
1) Uzun yıllar Knight Online oynamış bir insansanız konsept, skiller, karakterler size hiç yabancı gelmez. Raptor silahı olsun, rogue nin spike skili olsun daha bir çok şey birebir aynıdır.
2) Knight Online ile Rise Online arasında birisi yeni yapılan bir oyun diğeri çok eski bir oyun olduğu için, grafikler anlamında inanılmaz derece fark var. Rise'ı eski bir bilgisayar ile oynayamazsınız.
3) Rise'da yenilik balıkçılığın yanında toplayıcılık da vardır. Sebze, meyve toplayarak hasat edip satarak para kazanma imkanı sunar.
4) Bir diğer konu binek konusu. TL yüklemesi yaparak tıpkı (bkz: metin2) oyununda olduğu gibi bu oyunda da farklı farklı özelliklerde binekler satın alabilir ve gideceğiniz yerlere daha hızlı ve forsluymuşsunuz gibi gidebilirsiniz.
Şimdilik hile olmadığı bilinen, Knight Online'ın çok benzeri olan alternatif bir (bkz: MMORPG) oyundur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar