bugün
- gocunun nerede olması13
- nickten isim tahmini yapmak69
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi6
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler11
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- hikayeyi devam ettir30
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- biber dolması olsa da yesek5
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- yeşilçam filmi izlemek6
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- cioran neden intihar etmedi2
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- aziz nikola3
- uysaljakoben16
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- sen true yu savundun2
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- hayattan zevk alamamak10
- finike2
- bal porsuğu3
- dizel araç devrinin bitmesi3
- cem küçük5
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- nick vermeden bir yazara seslen16
- yeni parti50
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- takip edilesi instagram sayfaları2
- kobra dürüm2
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- sünnet olmak3
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- karga vs papağan3
- yılmaz özdil5
- habire12 adamdır37
entry'ler (291)
nerden ölçüldüğü merak konusudur. eğer düşündüğüm şeyse dikkat edin boğmayın çocuğu.
- soyunma, bana bırak.
özde değil sözde müslümanların dem vurdukları olay. vardır böyleleri. amaçlara değil araçlara takılır bunlar. manayı görmezden gelip, kelimelerde, isimlerde, şekillerde boğulurlar.
hizmetçiyi çağırıp pantolonumu istemem lazım. uzun iş. bi de üstüne bozuk yoksa. görgüsüzlük yapmak istemem. olanı var olmayanı var. bu sefer tekele göndermem lazım. o da sakat iş. hava tam aydınlanmadı. güzel kız. yazık olur. o zaman şöförü uyandırmam lazım. ohooo çok çetrefilli oldu bu. parası neyse veriyim bitsin bu dava.
benim için çok önemli bir ayrılığın sembolü haline gelmiş mevlana dizeleri. o sevgiliye aşıkken dinler dinler ağlardım, o sevgiliden ayrılmak zorunda kaldım, dinledim ve bir başka ağladım. en çok da ayrılabilmek için dinledim, dinledikçe uzaklaştım, ağladıkça ayrıldım. şimdi seneler geçse de üzerinden, onun hasretini duyduğumda yine dinlerim ve yine ağlarım. mantığımda zerre yeri kalmamasına rağmen, aslında hiç var olmadığını öğrenmeme rağmen, onun olabilme ihtimalini, onu varettiğim günleri, ondan şüphe duymadığım anları özler, yine dinler, yine ağlarım.
rte'nin hiç şaşırtmayan başka bir beyanatı. bu adam ne yiyorsa sıç sıç bitiremiyor maşallah.
olayın kahramanları erkekse sakat olabilir. yarın bir gün senin külot doğurdu kardeş diyerekten eli sikinde karşınıza dikilebilir.
manda kasa kaleci. koca götü biraz hantallaştırıyor ama olsun, altı üstü ceza sahası amk nolcak.
roger işi bitirdi. herkese geçmiş olsun. sadakallahülazim.
returnleriyle ünlü djokovic'i servisleriyle döven bir federer izliyoruz.
son yılların en iyi maçı olma yolunda ilerliyor. ralliler gerçekten göz kamaştırıyor.
fazla iyimser bir yaklaşımdır. lakin vekiline fısıldaması 22 sene sürmüş ama 22 sene boyunca bi kere bile "bunları bi kenara yaz" dememiş ve sonunda ortada hiç bir kayıt yokken vekilinin canını almıştır. sen tanrı olsan daha iyisini yapardın be kardeşim, eminim bu kadar sahipsiz bırakmazdın kitabını. sen bütün evreni yarat, sonra da gel bi kitap işinde çuvalla, inanılır gibi değil. gerçi kitabı açıp okusan bu sorgulara da ihtiyacın kalmaz ama neyse.
nadal'ın 2-0 önde olduğu maç. murray yerlerde sürünüyor. mucizeler bile yetmez bu saatten sonra. final bileti nadal'ın.
kırklareli'nde cemaatçi bir dersane idi. halen yerinde mi orasını bilmiyorum.
yüzüğü ne kadar istediğini göstermiştir.
kalbi çok büyüktür, herkese yer vardır.
miami'nin kendi elleriyle verdiği maç olmuştur. son saniye faul yapamama becerisini gösteren chris bosh'un ne mal olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.