bugün
- beni affettiğini söylesin gideyim11
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular11
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- kulaklık6
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- tavuğun neden kanatları var9
- manifestten hangi kızla sevişirdin14
- erkeklere doğum izninin 3 gün olması5
- queen ravenna ve cinleri9
- karaktersiz insanların genel özellikleri3
- taliban3
- birinin ölümünü dilemek3
- şeffaf kulaklık4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı11
- kadınların araba park edememesi4
- altın renkli kulaklık3
- israil üçüncü tapınak'ın inşasına hazırlanıyor5
- çarpan şeyler3
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü10
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri5
- şeffaf ayakkabı2
- kaşarlı sucuklu menemen8
- saçını danaya yalatmak5
- sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor2
- yeralti edebiyatcisi8
- bana onu sormayin7
- katatespizartmasi11
- fotoğraflarda çirkin çıkmak3
- queen ravennadan mesaj var11
- seksenler3
- s'i l v'e r m'i s t35
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- izmir yanıyor2
- insanın evi gibisi yok2
- çalışmak istemek ama engellerin çıkması8
- gocu35
- gecenin şiiri4
- zenginler niye uzun yaşamak istiyor4
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması3
- david rockefeller4
- özbek kadınlar15
- izmir2
- kız düşürmenin kısa yolu19
- israil'in kuruluşu2
- sınırsız nafaka kaldırımı insan hakları ihlalidir4
- uludağ sözlük size ne kattı27
- natisii ve enayimik3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı18
- bir sözlük yazarına çıkma teklif etmek5
- köpek eğitmeni2
entry'ler (118)
Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nda oynayan eleman. tabi o zaman çocuk oyuncuymuş. şimdi sıradan bir hayat yaşıyor anladığım kadarıyla.
bir emerald fennell filmi. yönetmen bana kalırsa kusursuz bir iş çıkarmış. abartmış gibi olmayım ama öyle her filmi sevmem lakin bu film ben de bir tutukluk yaptı. saplantılı arkadaş örneğini çok iyi işlemişler ve bunu izleyiciye başarılı bir şekilde yansıtmışlar.
euphoria'dan alışık olduğumuz jacob elordi'nin o saf ama şımarık tavrını burada da görüyoruz. ve gerisi spoiler yani..
euphoria'dan alışık olduğumuz jacob elordi'nin o saf ama şımarık tavrını burada da görüyoruz. ve gerisi spoiler yani..
yeni güncelleme ile sohbet baloncukları pek kötü olan uygulama.
fitness ile ilgileniyor bildiğim kadarıyla. kendisini instagramda keşfettim ve bu ülkede en beğendiğim vücut yapısına sahip birisi.
çok güzel bir rock grubuydu. halen aktifler aslında en son bi kaç ay önce istanbul’da bi yerde sahne almışlar. güzel dediğim zamanlar 2000ler sonu 2010lu yılların başları. o dönemler facebook’da bu grubun üyeleri ile takipleşirdik. bu elemanların sevgilisi vardı, tatil fotoğraflarını paylaşırlardı, ulan ne hayatlar var derdik. cidden ne hayatlardı, şimdi o samimiyet asla yok.
şimdi böyle içten, samimi şarkılar kalmadı. yapanlar da beyaz atlarına binip çekip gittiler.. anne ben multitap dinlediğim yılları özledim! canım gençliğim, sana kocaman sarılıyorum..
bu şarkı çıktığında 14 yaşındaymışım.. ama dün gibi aklımda halen tınıları. şimdi 36 yaşındayız. büyüdük, değiştik, hislerimiz bile değişti, imsanlar değişti, şehir değişti..
Tüm şehir ağladı sen gittin diye
Mecbur musun hep en uzağa gitmeye
sonbahar geldiyse dinlenir.
iyi bir haltmış gibi bir de yapmadıkları için kendiyle gurur duyanlar olmuş. oğlum herhangi bir sağlık rahatsızlığınız yoksa mastürbasyon yapmak gayet de normaldir. asıl hiç yapmamak anormalliktir.
acı, acılı geçti. ama şükürler olsun rabbim topladı, toparladı. geride kaldı hepsi.. temmuz gibi ağustos da bitti. ilk kez eylül iyi geldi.
kayıplar varmış. allah sabırlar versin. çok zor.
adıyaman’da fazlasıyla olandır. çoğunluğu türktür ve yerlisi oldukları için adıyamandaki kürtler tarafından “aboş” lakabıyla dışlanmaktadırlar. köyü olmayanlara aboş diyorlarmış. ulan adamlar şehrin sahibi, sen köylüsün gidip şehirliyi darlıyor avel.
internette 1.63lük boyunu 1.73 diye millete yutturmaya çalışıyorlar. ünlü olup paran da varsa 1.83 bile yazdırabilirsiniz. ama gel gör ki buna ayılıp bayılan kadınlar yolda bu adamdan kat be kat daha yakışıklı adamları beğenmez. ama işte ün ve para çöp tenekesini bile hazine gibi gösterebiliyor.
ne zaman yolculuk yapsam, operasyonel nedenlerle koltuk numarasını sürekli arka sıralara atan yolcu uçak firması.
gs’nin hakem tarafından kollandığı bir maçtı. tipik gs işte, böyle kollana kollana şampiyon oluyorlar.