bugün

entry'ler (118)

jordan fry

Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nda oynayan eleman. tabi o zaman çocuk oyuncuymuş. şimdi sıradan bir hayat yaşıyor anladığım kadarıyla.

saltburn

bir emerald fennell filmi. yönetmen bana kalırsa kusursuz bir iş çıkarmış. abartmış gibi olmayım ama öyle her filmi sevmem lakin bu film ben de bir tutukluk yaptı. saplantılı arkadaş örneğini çok iyi işlemişler ve bunu izleyiciye başarılı bir şekilde yansıtmışlar.
euphoria'dan alışık olduğumuz jacob elordi'nin o saf ama şımarık tavrını burada da görüyoruz. ve gerisi spoiler yani..

whatsapp

yeni güncelleme ile sohbet baloncukları pek kötü olan uygulama.

berk oktay

adam karizma işte daha ne olsun
görsel
görsel

mehmet akif alakurt

gayet de sağlam bir fiziğe sahip, karizma birisi. görsel
görsel
görsel

yuşa kerem

fitness ile ilgileniyor bildiğim kadarıyla. kendisini instagramda keşfettim ve bu ülkede en beğendiğim vücut yapısına sahip birisi.

mauro icardi

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

arda güler

görsel

pickpocket

çok güzel bir rock grubuydu. halen aktifler aslında en son bi kaç ay önce istanbul’da bi yerde sahne almışlar. güzel dediğim zamanlar 2000ler sonu 2010lu yılların başları. o dönemler facebook’da bu grubun üyeleri ile takipleşirdik. bu elemanların sevgilisi vardı, tatil fotoğraflarını paylaşırlardı, ulan ne hayatlar var derdik. cidden ne hayatlardı, şimdi o samimiyet asla yok.

multitap

şimdi böyle içten, samimi şarkılar kalmadı. yapanlar da beyaz atlarına binip çekip gittiler.. anne ben multitap dinlediğim yılları özledim! canım gençliğim, sana kocaman sarılıyorum..

tüm şehir ağladı

bu şarkı çıktığında 14 yaşındaymışım.. ama dün gibi aklımda halen tınıları. şimdi 36 yaşındayız. büyüdük, değiştik, hislerimiz bile değişti, imsanlar değişti, şehir değişti..

Tüm şehir ağladı sen gittin diye
Mecbur musun hep en uzağa gitmeye
Tüm şehir ağladı sen gittin diye
Mecbur musun hep en uzağa gitmeye

evgeny grinko

sonbahar geldiyse dinlenir.

iki yıldan beri masturbasyon yapmamak

iyi bir haltmış gibi bir de yapmadıkları için kendiyle gurur duyanlar olmuş. oğlum herhangi bir sağlık rahatsızlığınız yoksa mastürbasyon yapmak gayet de normaldir. asıl hiç yapmamak anormalliktir.

2026 ağustos ayı nasıl geçti

acı, acılı geçti. ama şükürler olsun rabbim topladı, toparladı. geride kaldı hepsi.. temmuz gibi ağustos da bitti. ilk kez eylül iyi geldi.

kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi

kayıplar varmış. allah sabırlar versin. çok zor.

doğulu ve güneydoğulu türkler

adıyaman’da fazlasıyla olandır. çoğunluğu türktür ve yerlisi oldukları için adıyamandaki kürtler tarafından “aboş” lakabıyla dışlanmaktadırlar. köyü olmayanlara aboş diyorlarmış. ulan adamlar şehrin sahibi, sen köylüsün gidip şehirliyi darlıyor avel.

tom holland

internette 1.63lük boyunu 1.73 diye millete yutturmaya çalışıyorlar. ünlü olup paran da varsa 1.83 bile yazdırabilirsiniz. ama gel gör ki buna ayılıp bayılan kadınlar yolda bu adamdan kat be kat daha yakışıklı adamları beğenmez. ama işte ün ve para çöp tenekesini bile hazine gibi gösterebiliyor.

türk hava yolları

ne zaman yolculuk yapsam, operasyonel nedenlerle koltuk numarasını sürekli arka sıralara atan yolcu uçak firması.

29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı

gs’nin hakem tarafından kollandığı bir maçtı. tipik gs işte, böyle kollana kollana şampiyon oluyorlar.

emiliano martinez

görsel
görsel
görsel
görsel
© copyright 2005 - 2026