bugün
- götün sürekli kanaması5
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması5
- çirkin adam güzel kadın aşkı4
- akp bitince ne olacak22
- royall stars3
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar9
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın20
- ulu sözlük team3
- kuranı kerim meali5
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması5
- 8 temmuz 2026 ekrem imamoğlu savunması4
- fusya semsiyeli yabanci17
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- borç olmadan kira olmadan iyi olan para2
- inte suri hur2
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- cd devrinin bitmesi14
- aylık 346 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- toyota corolla3
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar7
- öğretmen olmak4
- bedenen yorulmak mı beynen yorulmak mı4
- 85 çalışmak vs 96 çalışmak2
- tüm dünyanın zengin olması2
- bezelye yemeği9
- kılıçdaroğlu vs davutoğlu2
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı10
- esin bahat2
- toplu taşımada osuran şahıs3
- cemal öztaylan2
- küçük heyecanlar2
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- mehdi olmayı düşünmek5
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- din ve akıl2
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi7
- otel odasında ölü bulunmak12
- resim ogretmeni5
- gülü sevdim dikeni battı2
- ölümün en iyi tanımı17
- ingilizce öğretmeni vs beden eğitimi öğretmeni2
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- ciguli kral20
- güzel klipler2
- vajina sıcaklığı6
- gaddar kerim in mesleği nedir3
- şimdi bir daha nasıl seveceğim söyle2
entry'ler (1140)
hayatınız üzerindeki ipoteği kaldırmak için (evleneceksindir kız vermezler, çalışmaya başlayacaksındır iş vermezler yani önünde bir hayat vardır ama askere gitmeden onu istediğin gibi yaşayamazsın) hayatınızın bir kısmını * * * feda etmenize neden olan şey.
gideceklere bir tavsiye çok da kendinizi kaptırmayın olaya. bir süre sonra vatan millet savunması, yurdu düşmanlara karşı beklemek gibi asil duygularınız silinmeye başlıyor. normaldir.
işinden, eşinden, çoluğundan çocuğundan vatani görevini yerine getirmek maksadıyla ayrılıp günlerini kışla içinde bahçe sulayarak, garsonluk yaparak geçiriyor da olabilirsin. genelde budur zaten askerlik. gidenlerin hepsi komando olmuyor doğuda çatışmadan çatışmaya koşmuyor.
bunun yanında ilginç insanlar tanıma fırsatı da verecek askerlik.
hele ki üniversite mezunu kısa dönemler için.
misal 14 kişilik koğuşumda bir kapkaççı ve kalpazan, bir uyuşturucu hap satıcısı, bir homoseksüelle 4 ay geçirdim. *
hiçbir ortak paydamın olmadığı sivilde tanışma, arkadaş olma ihtimalimin olmayacağı bir sürü insanla tanıştım arkadaş oldum.
özetle askerlik karmakarışık birşey iyi taraflarına bakarsanız yabancısı olduğunuz bir türkiye'yi tanımak için gidilip görülesi bir yer.
kötü tarafından bakarsanız zaman kaybı
gideceklere bir tavsiye çok da kendinizi kaptırmayın olaya. bir süre sonra vatan millet savunması, yurdu düşmanlara karşı beklemek gibi asil duygularınız silinmeye başlıyor. normaldir.
işinden, eşinden, çoluğundan çocuğundan vatani görevini yerine getirmek maksadıyla ayrılıp günlerini kışla içinde bahçe sulayarak, garsonluk yaparak geçiriyor da olabilirsin. genelde budur zaten askerlik. gidenlerin hepsi komando olmuyor doğuda çatışmadan çatışmaya koşmuyor.
bunun yanında ilginç insanlar tanıma fırsatı da verecek askerlik.
hele ki üniversite mezunu kısa dönemler için.
misal 14 kişilik koğuşumda bir kapkaççı ve kalpazan, bir uyuşturucu hap satıcısı, bir homoseksüelle 4 ay geçirdim. *
hiçbir ortak paydamın olmadığı sivilde tanışma, arkadaş olma ihtimalimin olmayacağı bir sürü insanla tanıştım arkadaş oldum.
özetle askerlik karmakarışık birşey iyi taraflarına bakarsanız yabancısı olduğunuz bir türkiye'yi tanımak için gidilip görülesi bir yer.
kötü tarafından bakarsanız zaman kaybı
bir dönem sözlüklerdeki tatil köyü yakıştırmasına pek bi bozulmuş acemi birliği.
sağolsunlar öyle olmadıklarını göstermek için çok uğraştılar acemiliğimiz boyunca.
gerçi 321. kd'ler içinde mebs okulu paşasını sabah koşusunda eşofmanlı halde görüp tanımayan üzerine bir de koskoca tuğgenerali amca ne işin var senin burda diye sorguya çekmeye çalışan mal tertiplerimi düşününce aslında ucuz kurtulduğumuz yer.
sağolsunlar öyle olmadıklarını göstermek için çok uğraştılar acemiliğimiz boyunca.
gerçi 321. kd'ler içinde mebs okulu paşasını sabah koşusunda eşofmanlı halde görüp tanımayan üzerine bir de koskoca tuğgenerali amca ne işin var senin burda diye sorguya çekmeye çalışan mal tertiplerimi düşününce aslında ucuz kurtulduğumuz yer.
(bkz: ocr)
genellikle sinemanın dönüm noktası, yönetmenin başyapıtı gibisinden cafcaflı laflarla süslenen filmlerdir.
bu filmlerde genellikle göte göt demekten çekinen yönetmenler simgesel anlatım tarzıyla bizlere birşeyler anlatmak için yırtınırlar.
hayır filmde tarlada karpuz gösterip, izleyiciden film içinde fi tarihinde geçen önemsiz gibi görünen bir ayrıntıyı hatırlamasını ve bu karpuz götü çağrıştırıyor, sanırsam yönetmen bize bir şeyler anlatmak istemiş şeklinde çıkarsamalar yapmasını beklemek bildiğin manyaklıktır.
sayın yönetmen izleyiciye kendisini ebleh hissettirdin de başın göğe mi erdi yani?
(bkz: lost highway)
(bkz: mulholland drive)
(bkz: el topo)
bu filmlerde genellikle göte göt demekten çekinen yönetmenler simgesel anlatım tarzıyla bizlere birşeyler anlatmak için yırtınırlar.
hayır filmde tarlada karpuz gösterip, izleyiciden film içinde fi tarihinde geçen önemsiz gibi görünen bir ayrıntıyı hatırlamasını ve bu karpuz götü çağrıştırıyor, sanırsam yönetmen bize bir şeyler anlatmak istemiş şeklinde çıkarsamalar yapmasını beklemek bildiğin manyaklıktır.
sayın yönetmen izleyiciye kendisini ebleh hissettirdin de başın göğe mi erdi yani?
(bkz: lost highway)
(bkz: mulholland drive)
(bkz: el topo)
dilime fena halde takılmış şarkı.
han hip hop şeklinde uydurma sözlerle söylemenin ötesine geçemedim maalesef.
han hip hop şeklinde uydurma sözlerle söylemenin ötesine geçemedim maalesef.
Her türk erkeğinin içinde bastırılmış bir rambo yattığını gösteren fotolardır.
iki elde iki g3, belde kasatura karizmaya baksan koca orduyu tek başına yenmiş zafer pozu veriyor
halbuki bizim olayımız tüfekle selam dur, tüfek as, tüfek bıraktı. çavuş istirahat et demişti o arada iki foto çektirmiştik. * *
iki elde iki g3, belde kasatura karizmaya baksan koca orduyu tek başına yenmiş zafer pozu veriyor
halbuki bizim olayımız tüfekle selam dur, tüfek as, tüfek bıraktı. çavuş istirahat et demişti o arada iki foto çektirmiştik. * *
(bkz: zamazingo)
--spoiler--
heat de al pacino'nun righteous kill de robert de niro'nun kazandığı kapışmadır.
--spoiler--
heat de al pacino'nun righteous kill de robert de niro'nun kazandığı kapışmadır.
--spoiler--
hannibal lecter kıvamında bir yarışmacı bulsalar rating rekorları kıracağı kesin olan yarışma.
(bkz: yemekteyiz lecter)
(bkz: yemekteyiz lecter)
titreyip kendisine gelmesi için artık çok geçtir.
büyük ihtimalle senaristin hacı bu mermiler düz gitmesede falsolu gitse fikriyle ortaya çıkmış film.
koca film boyunca bıkmadan usanmadan aynı görsel efekti kullandılar. arada sıkılmayalım diye bir iki yerde angelina jolie'nin poposunu ve dövmeleri koymuşlar. *
koca film boyunca bıkmadan usanmadan aynı görsel efekti kullandılar. arada sıkılmayalım diye bir iki yerde angelina jolie'nin poposunu ve dövmeleri koymuşlar. *
(bkz: malformation)
bir polonya birası.
(bkz: polish ne lan)
(bkz: polish ne lan)