bugün
- true'nin lezbiyen gay biseksüel trans çıkması10
- erdoğan ın mal varlığı10
- şok kampanya 2 hamburger 330 tl9
- mehmet barlas9
- günümüz ilişkileri10
- büyü yapmak istediğiniz yazarlar13
- chp'yi geri almanın tek yolu8
- kemal kılıçdaroğlu44
- erdoğan'a oy verdim ben itim diyen adam8
- düşün ki o bunu okuyor11
- uludağ sözlük yazarlarının yaşamak istediği ülke18
- atatürk ten soğumak10
- istanbul11
- kelleri rahatlatacak cümleler11
- frank lucas nickli yazar15
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri87
- 16 yaşında kız 28 yaşında erkek ikişkisi13
- eski karım okuyor burayı güzel şeyler yazın lütfen9
- chp15
- gereksiz bir bilgi ver10
- anın görüntüsü36
- sevildiğini anlamayan erkek16
- evlenince karınız sözlüğe girmenize izin veriyormu17
- erector'un kitap satmaya çalışması10
- kadına şiddet uygulayan adamı tekme tokat dövmek8
- kızlara yakışmayan 3 şey12
- emdi dolar yardırur12
- üstteki yazara vermek istediğin öğüt10
- şaka maka hanımı 6 gündür görmemek11
- şarkıcı kadınların şarkıları haramdır hadisi16
- gokyuzundekiyildizlar9
- merkeze gidip karı kız kesmek14
- 3 tane karısı olan refah partili milletvekili40
- lord marcus amoralist poyomsos9
- tayyip erdoğan lı yeni 200 lük banknot9
- samsun da yolun ortasında namaz kılan adam13
- kenan evren kahraman mı yoksa hain mi sorunsalı12
- klarnet calan sarapci koala 614
- uludağ sözlüğün en güzel yanları13
- sözlükteki amacınız nedir8
- fakirler umurumda bile değil dönemi11
- excornist18
- queen ravennaya uçan süpürge hediye etmek8
- sözlükten bir kızla evlenmek9
- akp'lilerin suriyelileri hiç eleştirmemesi22
- iki erkeğin tokalaşmasında tehlike var8
- ordu darbe yapmalı mı11
- erkeklerin karşılıksız sevmemesi10
- ak parti seçmeni seçimde neyi kazandı11
- günümüz şarkılarının sarmıyor olması8

entry'ler (1140)
hayatınız üzerindeki ipoteği kaldırmak için (evleneceksindir kız vermezler, çalışmaya başlayacaksındır iş vermezler yani önünde bir hayat vardır ama askere gitmeden onu istediğin gibi yaşayamazsın) hayatınızın bir kısmını * * * feda etmenize neden olan şey.
gideceklere bir tavsiye çok da kendinizi kaptırmayın olaya. bir süre sonra vatan millet savunması, yurdu düşmanlara karşı beklemek gibi asil duygularınız silinmeye başlıyor. normaldir.
işinden, eşinden, çoluğundan çocuğundan vatani görevini yerine getirmek maksadıyla ayrılıp günlerini kışla içinde bahçe sulayarak, garsonluk yaparak geçiriyor da olabilirsin. genelde budur zaten askerlik. gidenlerin hepsi komando olmuyor doğuda çatışmadan çatışmaya koşmuyor.
bunun yanında ilginç insanlar tanıma fırsatı da verecek askerlik.
hele ki üniversite mezunu kısa dönemler için.
misal 14 kişilik koğuşumda bir kapkaççı ve kalpazan, bir uyuşturucu hap satıcısı, bir homoseksüelle 4 ay geçirdim. *
hiçbir ortak paydamın olmadığı sivilde tanışma, arkadaş olma ihtimalimin olmayacağı bir sürü insanla tanıştım arkadaş oldum.
özetle askerlik karmakarışık birşey iyi taraflarına bakarsanız yabancısı olduğunuz bir türkiye'yi tanımak için gidilip görülesi bir yer.
kötü tarafından bakarsanız zaman kaybı
gideceklere bir tavsiye çok da kendinizi kaptırmayın olaya. bir süre sonra vatan millet savunması, yurdu düşmanlara karşı beklemek gibi asil duygularınız silinmeye başlıyor. normaldir.
işinden, eşinden, çoluğundan çocuğundan vatani görevini yerine getirmek maksadıyla ayrılıp günlerini kışla içinde bahçe sulayarak, garsonluk yaparak geçiriyor da olabilirsin. genelde budur zaten askerlik. gidenlerin hepsi komando olmuyor doğuda çatışmadan çatışmaya koşmuyor.
bunun yanında ilginç insanlar tanıma fırsatı da verecek askerlik.
hele ki üniversite mezunu kısa dönemler için.
misal 14 kişilik koğuşumda bir kapkaççı ve kalpazan, bir uyuşturucu hap satıcısı, bir homoseksüelle 4 ay geçirdim. *
hiçbir ortak paydamın olmadığı sivilde tanışma, arkadaş olma ihtimalimin olmayacağı bir sürü insanla tanıştım arkadaş oldum.
özetle askerlik karmakarışık birşey iyi taraflarına bakarsanız yabancısı olduğunuz bir türkiye'yi tanımak için gidilip görülesi bir yer.
kötü tarafından bakarsanız zaman kaybı
bir dönem sözlüklerdeki tatil köyü yakıştırmasına pek bi bozulmuş acemi birliği.
sağolsunlar öyle olmadıklarını göstermek için çok uğraştılar acemiliğimiz boyunca.
gerçi 321. kd'ler içinde mebs okulu paşasını sabah koşusunda eşofmanlı halde görüp tanımayan üzerine bir de koskoca tuğgenerali amca ne işin var senin burda diye sorguya çekmeye çalışan mal tertiplerimi düşününce aslında ucuz kurtulduğumuz yer.
sağolsunlar öyle olmadıklarını göstermek için çok uğraştılar acemiliğimiz boyunca.
gerçi 321. kd'ler içinde mebs okulu paşasını sabah koşusunda eşofmanlı halde görüp tanımayan üzerine bir de koskoca tuğgenerali amca ne işin var senin burda diye sorguya çekmeye çalışan mal tertiplerimi düşününce aslında ucuz kurtulduğumuz yer.
(bkz: ocr)
genellikle sinemanın dönüm noktası, yönetmenin başyapıtı gibisinden cafcaflı laflarla süslenen filmlerdir.
bu filmlerde genellikle göte göt demekten çekinen yönetmenler simgesel anlatım tarzıyla bizlere birşeyler anlatmak için yırtınırlar.
hayır filmde tarlada karpuz gösterip, izleyiciden film içinde fi tarihinde geçen önemsiz gibi görünen bir ayrıntıyı hatırlamasını ve bu karpuz götü çağrıştırıyor, sanırsam yönetmen bize bir şeyler anlatmak istemiş şeklinde çıkarsamalar yapmasını beklemek bildiğin manyaklıktır.
sayın yönetmen izleyiciye kendisini ebleh hissettirdin de başın göğe mi erdi yani?
(bkz: lost highway)
(bkz: mulholland drive)
(bkz: el topo)
bu filmlerde genellikle göte göt demekten çekinen yönetmenler simgesel anlatım tarzıyla bizlere birşeyler anlatmak için yırtınırlar.
hayır filmde tarlada karpuz gösterip, izleyiciden film içinde fi tarihinde geçen önemsiz gibi görünen bir ayrıntıyı hatırlamasını ve bu karpuz götü çağrıştırıyor, sanırsam yönetmen bize bir şeyler anlatmak istemiş şeklinde çıkarsamalar yapmasını beklemek bildiğin manyaklıktır.
sayın yönetmen izleyiciye kendisini ebleh hissettirdin de başın göğe mi erdi yani?
(bkz: lost highway)
(bkz: mulholland drive)
(bkz: el topo)
dilime fena halde takılmış şarkı.
han hip hop şeklinde uydurma sözlerle söylemenin ötesine geçemedim maalesef.
han hip hop şeklinde uydurma sözlerle söylemenin ötesine geçemedim maalesef.
Her türk erkeğinin içinde bastırılmış bir rambo yattığını gösteren fotolardır.
iki elde iki g3, belde kasatura karizmaya baksan koca orduyu tek başına yenmiş zafer pozu veriyor
halbuki bizim olayımız tüfekle selam dur, tüfek as, tüfek bıraktı. çavuş istirahat et demişti o arada iki foto çektirmiştik. * *
iki elde iki g3, belde kasatura karizmaya baksan koca orduyu tek başına yenmiş zafer pozu veriyor
halbuki bizim olayımız tüfekle selam dur, tüfek as, tüfek bıraktı. çavuş istirahat et demişti o arada iki foto çektirmiştik. * *
(bkz: zamazingo)
--spoiler--
heat de al pacino'nun righteous kill de robert de niro'nun kazandığı kapışmadır.
--spoiler--
heat de al pacino'nun righteous kill de robert de niro'nun kazandığı kapışmadır.
--spoiler--
hannibal lecter kıvamında bir yarışmacı bulsalar rating rekorları kıracağı kesin olan yarışma.
(bkz: yemekteyiz lecter)
(bkz: yemekteyiz lecter)
titreyip kendisine gelmesi için artık çok geçtir.
büyük ihtimalle senaristin hacı bu mermiler düz gitmesede falsolu gitse fikriyle ortaya çıkmış film.
koca film boyunca bıkmadan usanmadan aynı görsel efekti kullandılar. arada sıkılmayalım diye bir iki yerde angelina jolie'nin poposunu ve dövmeleri koymuşlar. *
koca film boyunca bıkmadan usanmadan aynı görsel efekti kullandılar. arada sıkılmayalım diye bir iki yerde angelina jolie'nin poposunu ve dövmeleri koymuşlar. *
(bkz: malformation)
bir polonya birası.
(bkz: polish ne lan)
(bkz: polish ne lan)