bugün

sevdiği entry'ler

turkmen begi

19 mayıs gençlik ve spor bayramında yeniden hayata tutunan ve aramıza dönen ve hatta yoğun bakımda olmasına rağmen yaramazlıklar yapan, hayatımıza yeniden bir güneş gibi doğan canım oğlum, her şeyim...
babanı, anneni, kardeşini ve seni seven binlerce insanı boynu bükük ve yalnız bırakmadığın için teşekkürler.
hoşgeldin aslan oğlum...

turkmen begi

Konunun begini bulmuşlar...

avustralya

Avusturya ile karıştırılan şapşik ülke.

türkçü dindar chpli trabzonsporlu

Dindar ve trabzonsporlu tamam. Türkçü ve chp'li sakat
Ekrem'le tek ortak noktamız Trabzonspor lu olmamız.

namazı bırakmak

namaz benim için en güzel terapi, namaz kılarken yaşadığımı hissediyorum. inşallah son nefesimi tam secdede veririm.

obsesif kompülsif bozukluk

benim de yaşadığım hastalık. zordur bilirim.

sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek

fotoğrafçılık güzel olurdu geze geze fotoğraf çek.

sikişirken domuz gibi bağıran kız

rollenen kızdır. bir de bayıl istersen Feriha. ewed

amını yerim senin

yemezsin yalan söyleme.

balkondan aşağı işemek

Odunu yemekle sonuçlanabilir.

balkondan aşağı işemek

Siz çıldırmışsınız.

Balkonda yaşadığım en büyük aksiyon balkon demirini yalamak olmuştur sanırım.

uludağ üniversitesi öğrenci otomasyonu

Hala aynı mı lan ahahahhah.

2014’lerde de berbattı.

sezai sevim

Bölümün en çok sevilen en canayakın hocalarındandır. Sınavlarda öğrenciyi üzmeyi sevmez. Her yıl aynı soruları sorar. Final sınavında vizeden çıkan soruların yarısını sorar. Yurt dışındaki anılardan bahseder. Arka sıradaki öğrencilere arasıra laf atar muhabbet eder.
Eziz Allah fıkrasını sürekli anlatır. Bursa gezisi yapar. Sınavında ise bursanın Fethi ile ilk osmanlı padişahlarında isimlerini ve türbelerinin nerde olduğunu sorar. Saygısızlık yapılmasını asla sevmez. Mehmet hocanın eski arkadaşıdır ama Mehmet hocanın öğrencilere karşı aldığı tutumu sevmez.

mehmet tezcan

Bölümün en zor en kıl hocasıdır. Genellikle öğrencileri geçirmediği için sevilmez. Emekli olması gereken hocalardandır. Orta Asya dersinden nefret etttirir. Sınav zamanı bizim bölümün sınıfları yetmez diğer bölümlerin sınıflarında sınava girilir. Mehmet hocanın dersinden BB ile geçen birisi olarak taktik vereyim.
1. Hocanın belli başlı soruları vardır. Her sene onları değiştirerek sorar. Mesela orta asya tabirini açıklayınız, orta asya haritası çiziniz, hun imp hakkında bilgi veriniz, ipek yolundan taşınan mallar , türk adı , vb, sorularını üst sınıflardan öğrenip not çıkartın. Ama hocanın söylediği kaynaklardan not çıkartın yoksa bilgiyi kabul etmiyor.
2. Sınav sorularını kompozisyon şeklinde yazmanız çok önemli ve imlağ kurallarına dikkat ederek okunaklı bir şekilde yazın yoksa ne kadar doğru yazsanızda 0.5 puan alırsınız ben söylüyem

xanax seroquel risperdal rexapin

Rivotril beybimsudur.

Önüne gelene rexapin yazmaya başladı doktorlar. Babam bipolar 3 hafta ilacını getiremedi eczacı. Psikiyatri servisleri dolup taşıyor. Randevuyu zor buluyorum devlet hastanesine gitmem gerektiğinde.

Hepsini aynı anda içerseniz uykunuz ebedi olur.

Ayrıca bu ilaçların hemen hemen hepsinin etken maddesi birbirinden farklıdır, o yüzden yan etkileri faklıdır. O nedenle kullanırken dikkatli olmak lazım.

The Dark Knight 2008 filminde joker karakterini oynayan aktör bu ilaçların hepsini birlikte alıp zehirlenip ölmüştü. insomnia hastasıydı.
(bkz: Heath Ledger)

itlik yapıp psikolojik sorunlar arkasına sığınmak

Bu da moda oldu. Her türlü şerefsizliği yapıp, ama benim de sorunlarım var yhaaa diye ağlama durumu. Sözlükte sevilmeyen bir fino bu tarz bir günah çıkarmış da, o günahlar geri monte kardeşim.
© copyright 2005 - 2026