bugün

entry'ler (8425)

galatasaray

Fetösaray. Fenerbahçe'nin inşallah yarın gazabına uğrayacaklar.

Not: Bursaspor

ömer şenormancı

Bana ilk bilişsel davranışçı terapi uyguluyan kıymetli doktorum. Bu lanet olası OKB'ye karşı bana maruz bırakma-tepki önleme terapisi uygulamıştır. Rabbim ondan razı olsun. Kendisi adına dualar eden eski hastası Bülent Ergene'den yüce gönüllü profesörümüz doktor Ömer şenormancı'ya bin selam olsun.

galatasaray

amınakodumun götleri. En sevmediğim takımdır.

gerçek sevgili

4 sahte 1 gerçek sevgilim oldu yaş 24.

timurlenk

Yezid itinin mezarına zarar vererek gönlümü fetheden yüce müslüman ve Türk komutan.

kırgızistan

Bir gün gideceğim.

tengir budun

Babam hasta değil beraber çalışıyoruz o dükkanda ben şantiye başında. Ben sadece ona olan aşkımı söyledim. Gerçekler bunlardır. Gene de babam hakkında endişelendiğiniz için teşekkürlerimi sunarım.

avustralya

Yeterli bir birikime sahip olup taşınacağım ülke.

leif erikson

Kendime benzetirdim vallahi bak.

5 vakit namaz

OKB yüzünden 4 vakit kılabiliyorum. Ama bu takıntılı olduğum lavuk Murat itine karşı yüce Rabbime dua ettim bugün zincir kırılacak.
Yani 5 vakit olacak inşallah kıldığım namaz.

obsesif kompülsif bozukluk

Yavaşla geçiyor galiba. Daha dur aslanım TMS tedavisi olacağım içinden geçeceğim senin.

hasbinallah ve nimel vekil

Kurban olurum bu söze. inanılmaz rahatlatır xanax, lustral, prozac falan hikaye.

bir kuzey güney karakteri olsaydınız kim olurdunuz

Ben Kuzey Tekinoğlu olurdum. Kuzey Güneydeki Ferhat namı diğer ''Farat'' ta en büyük düşmanım Murat yavşağı olurdu.

saul niguez esclapez

Eyşanlık yapmıştır bize.

astsubay

Geçirdiğim trafik kazası öncesi en büyük hayalimdi. Nasip olmadı..

zina yapan erkek

Kolpaçino Sabri abi model şimdi bir örnek vereyim. ''Kitapta yazıyor kitapta kumardan, alkolden, uyuşturucudan uzak durun ama zinadan kaçın diyor kaçın'' *

türkçü dindar chpli trabzonsporlu

ilaveten alevi olduğumu da bildiririm.

aslan akbey

Büyük devletler ihanetle yıkılmaz ama ihanetle küçülür.

tengir budun

Türk oğlu ulu Türk. Rabbim sana sağlık nasip etsin kıymetli baba. Oğlun olarak sana ebediyen hizmet edeceğimi sana değer veren tüm Uludağ sözlük camiasına bildiririm.

peygamberden sonra en faziletli insan

Bir alevi olarak söylüyorum Hz Ali'dir. Aynı zamanda Hz Ali benim ulu dedemdir ve Rabbimin aslan kuludur.
© copyright 2005 - 2026