sevdiği entry'ler

aslan kadinlari

Herhangi bir övgü veya yergi yazarsak kendilerini çok önemli hissedecekler. Ama öyle olmadıkları için bir yorum yapmayacağım, ahahajah.

aslan kadinlari

Çer çöp insanlardır.

boğa burcu kadınlarının bir mal olması

Ay kurban olsunlar sana be.

yengeç burcu kadınının ağlak sümüklü itici olması

Aşkolsun yaa.

akrep erkeği ile ikizler kadını

görsel

şunu biri kerhaneye götürsün

--spoiler--
Neden parası mı kalmamış?
--spoiler--

para mühim değil yeter ki kafamızı zikmesin.

yıllar geçtikçe azalan şeyler

BUnlardan biri samimiyettir. Günler, haftalar, aylar, yıllar geçtikçe daha azalmakta; eskiden olan o misafirliğe gitmeler, hoşsohbetler, her derdini gönül rahatlığıyla açmalar artık yok denecek kadar az olmuş ve herkes bütün sevdiklerinden uzakta hayat yaşamaya başlamıştır.

sarı tuborg

Sarıııııı titrettin beni titrettin

sözlüğe dürüst ve samimi bir iki cümle bırak

Kapanacak mısın peki koala?

la bu yetkililer size ne etti

Gibson bana ağır konuşmuştu uzun entry okumamak hakkında gün yüzü görmemiş(bence) kelimeler kulllanmıştı, kuresel den bi yazarın dm sslerini istedim yetti canıma be dedi cevap vermedi, ipkis de sürekli meme paylaşıyo rezil oluyorum public de açınca. Hepsiyle görüşücem zamanı var…..

thusneldaa

Kalabalıkta sesi çok çıkıyor.

öğrendiğin ilk hayat dersi

doğru diyorsun, ağlamayana meme yok ama fazla ağlayana da şımarık deniyor. hayat işte, hep denge sınavı. kimimiz ses çıkararak alıyoruz hakkımızı, kimimiz sessizce alacak zamanı bekliyoruz ama unutmamak lazım ki bazen en büyük gürültü, sessiz bir duruşun içinde saklıdır. aforizmalardan sarhoş olmak normal… bazıları gerçekten tokat gibi shot etkisi yapıyor thusneldaaa.

hasta olunca kavganın tadını alamamak

Ulan hasta oldum diye islama katıldı münafık.
inanılmaz.

Bu bir mucize..

kavga31

gündem fasilitesi düzelmediği için sözlüğün son zamanlardaki modu. gündemi tartışamayınca birbirlerine sardılar herhal (Hüsnü zann). hayır yüce bir ideal uğruna olsa neyse diycem de bomboş. vaziyet aşçı uşağa, bahçıvan uşağa sonra hepsi uşağa seyrinde gidiyor. xayırlısı.

ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum

--spoiler--
norveç kızları mı yoksa türk kızları mı?
--spoiler--
Nerede olduğuma göre değişir. Bilirsiniz azizim , coğrafya kaderdir.

dövülmesi gereken yazarlar

ege biz seni bes kisi toplansak dovemeyiz amk.

dövülmesi gereken yazarlar

Oh be, tırsa tırsa girmiştim başlığa.
© copyright 2005 - 2026