bugün

entry'ler (1190)

hanım dilendi bey beğendi

Bugün öğrendim isminin bu olduğunu. Babaannemin ben küçükken yaptığı yıllarca eskimeyen meşhur rengarenk battaniyesinin motifleri. Bu zamanın patchwork' ü. ingilizcesi grandma square.

aykirikadin

Sataşmak başka saçma sapan konuşmak başka. Kalitenizi bukdr düşürmeyin. Düşükse de bellietmeyin.

aykirikadin

Ne alakasivar diamond ile anlamadım konuyu bana birianlatsin ne bicimseyler yazmışsınız ya ayıptır. Ayrıca teyze senin anandir. Hepinizin hesaplariyla ayriayri ugrastirmayin beni işim gücüm var.

aykirikadin

Gocu kendine gel şu kartonuda geri dönüşüme yolla

aykirikadin

Birincisi ben kimsenin kurbanı olmam ikincisi gereksiz polemik yaratıp isim geçirip beni aletedemezsiniz bi şeylere. islerim yoğun seyahatlerim var bos bırakmaya gelmiyo burayı da ne kadar çirkin kalpleriniz var igrendim.

aykirikadin

Heeeyy neler oluyo burda utanmiyomusunuz arkadan atıp tutmaya?

pizza yazısı görünce yutkunmak

Canım çekti.

ideal erkek fatih bulut tur

ideal boşverin adam olsun yeter.

yetkili seçerken nelere dikkat edersiniz

Aykırı olmasına.

az kilo fazlam var diyen kızı 45 kg olması

45 ne ya, yaşıdır o..

vıttırı vızzık adamlar

Benim başlıkları tamamlayan başlıklar açıyosunn ahhhmettt.. farketmedim sanmaaa.. neyse ki şuanki duygularımı ifade eden şeyler.. düşebilirsin ahmet izin verdim ahgs.

birader sandık fos çıktı

Sandıkları açmayın. Bırakın tozuyla kalsın ahgsh.

birader sandık fos çıktı

Vıttırı vızzık adamlar... Ahgshg.Biraderlik herkesin harcı değil, bazıları ancak figüran.

balık etliyim diyen kıza hunharca gülmek

Balina da bi balık.

kimseye benzememek de bir tarz

Telif başvurusu yaptıysan haber ver, ona göre gülelim.

kimseye benzememek de bir tarz

Belli bir kalıba girmeye çalışmadım hiç. Böylesi daha çok sevilir denilen şeyler bana hiçbir zaman uymadı. Normal olmayı denedim mi? Denedim. Sıkıldım. Herkes gibi olunca bir şeyler eksik kalıyor.
Herkes gibi olmayınca da birilerine batıyor zaten. O yüzden ben ikisini de bıraktım. Ne trend kovalarım ne de kimseye farklıyım diye hava atarım. Sadece içimden geldiği gibi yaşarım. Kime göre tuhaf, kime göre cesur… bana göre gerçek. Zaten herkesin sevdiği şeyin tarz olma ihtimali yok. Kimseye benzememek de bir tarz. Beğenen alsın, alınan alınsın.

herkes tarafından sevilen bir yazar olmak

Benim için başlık açmışlar. Ne cici...

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

Pedikür yapınca senin ayak bile düzelir kanks. Hiç değişmemişsin napcaz senin bu sorunsalı?

Bu gokular gocular hep böyleli.. kökünde var sıkıntı ahgs.

Ama usuuuuaaaalll (eriyen surat) beeeelee beeeleee öğrenecehsiniz ahgshg.
© copyright 2005 - 2026