bugün

sevdiği entry'ler

lamine yamal'a 1 milyar euro istenmesi

(#47590756)çok güzel ve iyi niyetli şeyler yazmışın da,
Acı çeken, açlık çeken, katledilen, ölen insanların gerçekten birilerinin umrunda olduğunu mu sanıyorsun?
Bakma bunlar bizim ülkemizde politik show malzemesi olarak iş yapıyor da ondan gazzeyi falan dillerinden düşürmüyorlar yoksa gerçekten bizimkilerinde umrunda falan değil aslında. Dünyada sadece iki sınıf var, yönetenler ve yönetilenler. Tüm dünyada yönetenler organize ve senkronizedir. Yönetilenler ise bunun tam tersi darmadağındır. Yönetilenler sayıca çoğunluktur ve asla yönetenlerin umrunda değildir. "Ölsünler amına koduklarım tohumuna para mı saydık" görüşü daimdir. Hatta bundan zevk aldıkları bile oluyordur.
Bu yüzden o dediklerin asla olmaz.

ekmeği ayaklar altında çiğnemek

Bizim kültürümüzde ekmek kutsaldır.

Emek’ten gelir.

Siz hangi mağarada büyüdünüz acaba ahlaksız mahluklar!

nihat doğan

Bazı insanlar vardır, işinde kötü ama özünde iyi insanlar, misal: Can Yaman.
Bazı insanlar vardır, işinde iyi ama özünde kötü insanlar, misal: Ahmet Kaya.
Bazı insanlar vardır, hem işinde hemde özünde iyiler, misal: Volkan Konak.
Bazı insanlar vardır hem işinde hemde özünde rezillerdir, misal: Nihat Doğan.

sözlüğün en elit yazarı

Elitliğin askerlik gibi zorunlu olması lazım. türk vatandaşı her genci belli bir yaşa geldiğinde yurtiçinde ve yurtdışında elit ailelerin yanında zorunlu eğitim kampına almalılar.
Ama alışmadık götte don tutturmak zordur.
Bize düşenleri zorlu bir eğitim bekler. Biraz Çalışın da gelin yoksa bu kamp bitmez gençler. Sike sike elit olacaksınız! Evet!

önüne gelene faşist demek

Bizdeki kimi solcuların en büyük hastalığı olsa gerek dedirtendir kesinlikle şüphesiz. Aslında fikrini beyan edene faşist damgasını vuran kişi faşistlik yapıyor da ayrı konu, düzensiz göçmen alımına karşı çıkarsın faşist olursun. Hırt sorununa dikkat çekersin faşist olursun.

günün sözü

"şeytan insanları olduklarından daha kötü yapabileceğini düşünüyorsa o bir iyimserdir."

karl kraus

ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek

Koalacım o suça sürüklenen masum ay çiçekleri mazallah bir gün sırf 5 lira vermedin diye bıçak takmaya veya arabana tiner döküp yakmaya kalkmaz inşallah.

lan olum boş boş konuşmayın. ben senelerdir bu işlerin içindeyim hiç öyle suça falan sürüklenmiyor bunlar. çoğu için suç yaşam biçimi. çoğunun amacı cezaevinde bir süre geçrip "nam" yapmak. yaşıtları lgs ye hazırlanırken bunları çoğu "birileri" için adam vuruyor. o yüzden mağdurmuş vs miş geçin bu işleri. veya gidin bilmeyenler kendi aranızda tartışın, biz için teknik boyutundayız yemezler yani.

bak ben size suça sürüklenen çocuk nasıl olur söyliyim; oynarken kazayla arkdaşını yaralayan, aç olduğu için hırszılık yapan çocuk suça sürüklenmiştir. kalaşnikofla kırmızı ışıkta araba tarayan değil.

kendileri de hırttır. bizim millet iyice sapıttı ya sevgi gösterecek başka bir mahlukat mı kalmadı da hırtları ve teröristleri bağrınıza basar oldunuz amk. ülkede bir anda gaspçı hırsız katil ve pkk lı seviciliği başladı.

islam barış dinidir

islam barış ve hoşgörü dinidir, aksini söyleyenin kafasını keseriz.

kadınınızı çalıştırır mısınız

yüksek lisansı, doktorası olsun. evlenmeden önce güzel bir işte pozisyonu olsun sonra evde otursun. zengin ülkeyiz.

dolar isterse 100 olsun

Koduğumun papazı, hesap et:
Ben 74.000 TL maaş alıyorum. Eşim ve çocuklarım çalışmıyor. Toplam 5 mevcut yani. Senelik maaşımı dolar kuruna bölünce yaklaşık BOPçu Recep'in söylediği kişi başı rakam olan 18.000 dolar giriyor evime. Yalnız evde tek değilim ağzına Yonan'ın ötürdüğü beyin özürlü herif! 5 kişiyiz evde. Diğer dört kişinin hakkı nerede? Çevremde de bu rakama erişebilen kimse yok. Demek ki öyle paralar kazanan insanlar var ki nüfusa bölünce ortalama böyle çıkıyor. O zengin deyyuslar enine boyuna yaşayabiliyor diye herkes öyle mi sanıyorsun, koduğumun embesili!

israile atom bombası atmak

kahvedeki dayılar ne zamandan beri sözlüğe yazar oldu dedirten başlık.

sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması

samimiyet kurulmadan ve güven tesisi edilmeden, gerçek zevkler ve korkular ortaya çıkamaz.

mekke anlaşması

Büyük bir devlet savaş açarsa;

bu 3 ülke de 3 maymunu oynar.

mekke anlaşması

israilin bekçiliğini yaptıraxaklar bize. irandan bir füze attırıp iranla savaştıracaklar.

afrika nasıl kalkınabilir

Gelişemezler. iq ortalamaları 65-70 olan topluluklar gelişmez. Aralarından fikir adamı ve vizyoner çıkartmaz.

afrika nasıl kalkınabilir

Afrika'nın kalkınması için ilk olarak eğitim sistemini iyileştirmeleri gerekmektedir. Afrika ülkeleri arasında eğitim seviyeleri çok farklıdır ve bu durum ülkenin kalkınması için büyük bir engel oluşturmaktadır. Eğitim sistemi iyileştirildikten sonra Afrika'nın potansiyelini keşfetmesi ve kalkınması için adımları atması mümkün olacaktır.

ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi

çerezlik bilgi;
franco yönetiminde gerçekleşen bazı olumlu gelişmeler;

- ispanya' yı 2. dünya savaşına sokmadı.
- 1959 ile 74 arası ekonomi yıllık %6,5 büyüdü. hatta seat gibi bir otomobil fabrikası kuruldu. sanayi yatırımları yapıldı.
- turizm adımı sayesinde ispanya, avrupa' nın önde gelen turizm ülkelerinden biri oldu.
- geniş ve orta seviyesi yüksek bir orta sınıf meydana geldi. eğitim seviyesi yükseldi, alt yapı modernize edildi, enerji yatırımları yapıldı.

ispanya daki göçmen krizi

Cumhurbaşkanları ümmetçi biri olsa giren göçmenlere maaş bağlar oturum verirdi. Eleştiren olursa da vatan haini siyonist diye trollerini üzerine salardı.
© copyright 2005 - 2026