bugün
- from gold from dust28
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlüğün manyak dolu olması4
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- senin aklini alirim9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- birine aşık olup kafayı yemek9
- fiziği güzel sözlük kızları56
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- şampuan yerine saç kremi almak6
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- kadının en öpülesi yeri11
- fatma betül sayan kaya70
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- gecenin şarkısı5
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sydney sweeney'in memeleri6
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- adalet ve kalkınma partisi7
- kuran da namazın olmaması12
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- memeleri kafam kadar kız24
- balkonda oturan kalmaması3
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- edirne çingenesi2
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- öbür sözlükten gelen yazarlar2
- sabahın köründe işe giden ezik13
- parcalandim toparlanamiyorum34
- belçika attı5
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- görsel yükleme problemi5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- özgür irade yanılsaması2
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması2
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- kudüs2
entry'ler (1168)
eee fon madurlarının parasını ödeyeceksiniz. devlet para basıp ödese enflasyon patlar halk ödesin.
gerçi enflasyon olsa da yine halk öder.
gerçi enflasyon olsa da yine halk öder.
30 sene aq nasıl çözmüşler tüm deliller karartılmış bile değil çürümüş yok olmuştur artık nasıl olmuş bu olay?
bu gün abimin cabrio arabasını aldım süper bir de trafik olmasa.
otobüste işe gidiş saati tıklımbasa dolu zaten nefes alan yok birden zifir gibi acı acı kokuyo ama ses çıkarmadı o.ç biri gizliden saldı zehri millet soluk alamıyo camı AÇTIK HAVA da SOĞUK rezillik valla
adem peygamber hangi dili konuşuyorsa o en eski dildir.
arkadas bu ne bi skandaldı ya metrodayım tıklım tık tıklım mahser yeri gibi millet birbirinin ustune biniyo oksijen kalmamıs falan bide arkadan bi ses geldi gurt sesi gibi degil boyle içli içli derin bi osuruk acı acı vagonun rengi degisti resmen
adamda bi tip var boyle hiiiç bozuntuya vermiyo onune bakıyo hala sanki baskası yapmıs gibi yanındaki çocuk ağlamaya basladı kokudan midesi bulanan kusacak gibi oldu 2 durak o zehirli gazla gittik herkes birbirine suçlu suçlu bakıyo kimse de çıkıp diyemiyo ki kardesim sen ne yedin?
bi daha o saate binersem öyle toplu taşımaya gözüm çıksın.
adamda bi tip var boyle hiiiç bozuntuya vermiyo onune bakıyo hala sanki baskası yapmıs gibi yanındaki çocuk ağlamaya basladı kokudan midesi bulanan kusacak gibi oldu 2 durak o zehirli gazla gittik herkes birbirine suçlu suçlu bakıyo kimse de çıkıp diyemiyo ki kardesim sen ne yedin?
bi daha o saate binersem öyle toplu taşımaya gözüm çıksın.
Venüs’ün cehennemi sıcaklığı ve Mars’ın dondurucu çölleri, dış dünyadan gelen keşif araçlarını kandırmak için gezegenlerin kendi kütle çekimleriyle ürettikleri devasa birer doğal holografik kamuflajdır.
Gerçekte bu iki gezegen de milyarlarca yıldır kusursuz birer ekolojik dengeye sahip, yeraltı kentlerinde yaşayan gelişmiş medeniyetlerin evleridir.
ben bunu bilimsel olarak ta kanıtlarım hepside doğru.
Gerçekte bu iki gezegen de milyarlarca yıldır kusursuz birer ekolojik dengeye sahip, yeraltı kentlerinde yaşayan gelişmiş medeniyetlerin evleridir.
ben bunu bilimsel olarak ta kanıtlarım hepside doğru.
ben iyi olmuş demem adam 90+ yaşında mesela ne bilsin çöftlik bank var sanıyor
asıl sorun bu sistemi kuranda böyle işleri engelleyen açıkları kapatan kanun ve yetkiler çıkartmalı
çünkü önlemek hükümetin görevi.
asıl sorun bu sistemi kuranda böyle işleri engelleyen açıkları kapatan kanun ve yetkiler çıkartmalı
çünkü önlemek hükümetin görevi.
bizim köyde 90 yaşında amca eşşeklerle yarışıyor koşuyor sırtına yük yüklüyoruz taşıyor ağaca tırmanıyor tarlayı sürmesi için pulluk bağladık bir keresinde öküz gibi pulluğu çekti.
90 yaş üstünü köyün her işine koşturuyoruz ekstra bir enerji geliyor göklerden.
Göklerden gelen bir karar... pardon, enerji var galiba!
90 yaş üstünü köyün her işine koşturuyoruz ekstra bir enerji geliyor göklerden.
Göklerden gelen bir karar... pardon, enerji var galiba!
Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin temel niteliklerinin ve Halkçılık ile Laiklik/insan Merkezli Modernizm ilkelerinin dayandığı toplumsal değerlerin ağır bir yara aldığını gösterir.
Fonlar soyulur, bankalar batar faturayı her zamanki gibi yine halk öder. Vergileri iki katına çıkarsınlar ki çalınan paralar yerine gelsin zaten halk dediğin başka ne işe yarar ki?
Tekele, akaryakıta, elektriğe, arabaya, telefona vergiyi bir 2x daha köklesinler, memlekette hiçbir sorun kalmaz. Sanki isyan mı çıkacak? Koşa koşa benzincilerin önünde zam gelmeden depoyu fulleyeyim diye kuyruk oluruz, başka da hiçbir şey olmaz!
Tekele, akaryakıta, elektriğe, arabaya, telefona vergiyi bir 2x daha köklesinler, memlekette hiçbir sorun kalmaz. Sanki isyan mı çıkacak? Koşa koşa benzincilerin önünde zam gelmeden depoyu fulleyeyim diye kuyruk oluruz, başka da hiçbir şey olmaz!
ilk devletçilik ilkesinden vazgeçildi sonra diğerleri. artık ilkler yok planlı karma ekonomi yok uçurumdan yuvarlanıyor.
Evliyaların savaştığı safsatasını bir kenara bırakın. işgal karşısında ulus kendi iradesiyle direnmezse, gökten mucize beklemek pasifizmdir.
Biz yapamayız, işi insanüstü güçler çözsün anlayışı, Türk milletinin direniş ruhunu kırarak pasifize etme çabasından ibarettir.
Biz yapamayız, işi insanüstü güçler çözsün anlayışı, Türk milletinin direniş ruhunu kırarak pasifize etme çabasından ibarettir.
aynı değilde geriye gidecek görürsünüz. istanbul elden çıkacak yabancılar işgal edecek.
benim öngörüm böyle. sahip olduklarını elinde bile tutamayacak bilimde matematikte ekonomide üretimde gerioğlu geri.
istanbul işgal edilip constantinople olunca medyada sansürle kapatmaya çalışırlar olayın üstünü.
sanki haberlerde çıkmayınca haber yapmak yasaklanınca o şey yok gibi yapmak yönetim felsefemizde var.
benim öngörüm böyle. sahip olduklarını elinde bile tutamayacak bilimde matematikte ekonomide üretimde gerioğlu geri.
istanbul işgal edilip constantinople olunca medyada sansürle kapatmaya çalışırlar olayın üstünü.
sanki haberlerde çıkmayınca haber yapmak yasaklanınca o şey yok gibi yapmak yönetim felsefemizde var.
dobarlan bırakma kendini
kendinden daha zengin birini bir ortamı görünce gelen sövme isteği buna fakir siniri denir.
tövbe diyin efendiler. bunun bir de öbür dünyası var.
el falına inanmam ama belli türde insanların belli yaradılış şeklinde olduğunu düşünüyorum.
baş parmağı işaret parmağının boğumundan uzun olanlar cinayete meyilli olurmuş mesela.
baş parmağı işaret parmağının boğumundan uzun olanlar cinayete meyilli olurmuş mesela.
normalde bölünmemeli ama uzun yılların getirdiği çürüme metal yorgunluğu iş 2 ye bölünmesi ile bitmiş.
can kaybı olmasın sakatlık olmasın yeter ucuz ayağını yerden kesecek araba her zaman alırsın.
can kaybı olmasın sakatlık olmasın yeter ucuz ayağını yerden kesecek araba her zaman alırsın.