bugün
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz14
- arkadaşlar nasılsınız9
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması14
- kendine bir soru sor5
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri4
- gratisin içini merak etmek4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- bana gel film izleriz diyen erkek11
- insan sevmemek6
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler3
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi16
- kitabını sikerim2
- sözlük yazarlarına bir şey söyle4
- mekke anlaşması10
- sözlüğün kırbacı5
- cansever17
- küçük bir ilçede yaşamak2
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam2
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- tavuk pilav4
- kafamın içindeki sesler5
- simko317
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- nick vermeden bir yazara seslen3
- behzat ç şule2
- bazı boklar yenildi2
- muzlu süt içen erkeğin namusu3
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- hewal ebo9
- sarapci koala7
- pkklı anaları2
- kek yiyen erkek3
- victor osimhen9
- futbol24
- günlük tutan erkek13
- ümit özdağ6
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- en sevdiği şehir istanbul olan insan3
- samsunspor4
- öldükten sonra hiçbir şey olmama inancı3
- gemini2
- bir bela geliyor2
- tai lung16
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- kamos5
- netanyahu'dan trump'ın gazze planına ret2
- ipek erdem2
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
- günde iki paket sigara içmek3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması16
entry'ler (265)
2005-2011 yılları arasında ülkemizde toplam 7 kez düzenlenen f1 tam 9 yıl aradan sonra 13-15 kasım tarihlerinde geri dönüyor. Sanırım 2020'nin getirdiği tek iyi şey bu oldu.
istatiksel olarak cinayetler arttı mı orasını bilemem ama bana göre artış olduğunun düşünülmesindeki en büyük neden insanların artık bu olaylardan daha çok haberdar olmaya başlaması. bunun da en büyük sebebi yine sosyal medya, internet vb. kullanımındaki artış. hal böyle olunca daha önceden kimsenin duymayacağı hatta umursamayacağı olaylar bile bir anda gündem olabiliyor. bence bu durum bile potansiyel katiller için caydırıcı olmalı çünkü yaptıklarının ortaya çıkmaması çok az ihtimal ama işte ülkede adalet diye bir şey olmadığı için bu caydırıcılık ortadan kalkıyor hatta daha çok teşvik ediliyorlar.
büyük şehirlerde yoğun trafikte kullanıyorsa akıllı sayılabilecek erkektir. ama eğer o motosikleti alıp kaldırıma çıkartıp yayaların üstüne üstüne geliyorsa sağlam bir dayak yemesi şarttır.
yaşından çok daha büyük göstermeye çalışan fazla hormonlu bir ergenin pozu. günümüzde kızlar yaşından büyük göstermek için iyice travestiye dönüyorlar çok yazık. biraz gençliğinizi yaşayın yahu.
çok yakında manchester united'ın efsanevi 7 numarasını giymesi çok yüksek bir ihtimal olan 18 yaşındaki genç yetenek. adım adım gelecekteki altın top sahiplerinden biri olmaya doğru gidiyor. bizim türk kulüpleri de hala 25 yaşındaki adamlara genç yetenek muamelesi yapmaya devam etsin.
Bir adet simp ve bir adet ilgi manyağı kezbanın öyküsünü anlatan twitter floodu. Kız internetten tanıştığı bu arkadaşın ilgisini yıllarca sömürmüş, asla ve asla sevgili olarak görmemiş, gerçek hayatta bir şey yaşamaya hiç bir şekilde yanaşmamış ve sonunda karşısına gerçek bir erkek çıkınca yolu vermiş. Ama erasmus muharrem denen arkadaş asıl bu kezbana yol verdiği zaman tekrar ilgi açlığı çekip geri dönecektir. Üstüne çocuğu başka kızlarla iletişim halinde görünce kıskançlık yapıyormuş bu kezban, tabi her zaman bedava ilgi kaynağı olan bu enayiyi kaybetmek de istemiyor haliyle. Kendinizi kullandırtmayın, biri sizin ilginizi ve sevginizi kullanmaya çalışıyorsa anında yol verin yoksa böyle psikolojiniz bozulur.
hakan 23 cm ile beraber türkiye'nin en alfa erkeğidir.
çok takipçili instagram modellerinin özellikle yurtdışındaki versiyonlarının profillerine bir göz gezdirin, eğer birleşik arap emirlikleri'nde çokca paylaşımı varsa o kız bir dubai porta pottie'dir. bu şu demek oluyor ki yüklü miktar paralar karşılığı zengin araplarla cinsel ilişkiye giriyorlar, çeşit çeşit fetişler deniyorlar ki bunların içinde; 12-13 yaşındaki erkek çocuklarla ilişki, birden fazla adamla aynı anda ilişki, kızların üzerlerine idrarlarını yapma hatta ve hatta dışkısını yapma yani bildiğiniz sıçma, hayvanlar özellikle develer ile fanteziler ve diğer niceleri. bu konu hakkında onlarca kaynak, birebir pazarlığı gösteren yazışmalar mevcut. biraz göz gezdirmek isteyenler için ingilizce bir kaynak bırakıyorum:
https://travellingjezebel.com/dubai-porta-potty/
https://travellingjezebel.com/dubai-porta-potty/
hey gidi günler. orta 3, algida max, nike t90, grup hepsi vb.
osmanlı'da bile hoş karşılanıp minyatürlere konu olmasına rağmen günümüzde ayıplanması gerçekten çok ilginç. işin şakası tarihte hep vardı ve olmaya da devam edecek. buna yok aile yapımızı zedeliyor, yok ahlakımızı bozuyor diye karşı çıkmak da pek mantıklı değil zira kimse bir filmde gay veya lezbiyen görüp, ona özenip bulduğu ilk hemcinsinin dudaklarına yapışmıyor. bu insanın içinden gelebilecek bir şey. ha sen evet ben özeniyorum diyorsan üzgünüm ama malesef sen de onlardan birisindir büyük ihtimal. bu kulaklar ne hikayeler işitti çok ahlaklı geçinen ağır abiler hakkında o yüzden fazla kasmayın. fakat kabul etmek de gerekiyor ki eşcinsellik tamamen insan vücuduna ve doğasına ters olan bir durumdur.
bunların bitli solcular ile birbirine girmesini izlemek çok zevkli oluyor. hepiniz okul bittikten sonra işsiz kalacaksanız, bari memur olayım hiç yoktan iyidir diye kpss kasacaksınız nedir bu ideoloji aşkı. okulun içinde sürü gibi mal mal dolaşacağınıza iki derse girin de ileride kazayla iş bulursanız biraz bilgi birikimi lazım olabilir.
her ne kadar yönetim kadrosunu sık sık eleştirsik de thy arada böyle güzel işler yapıyor. tk1881 selanik uçuşu da bir diğer örneğidir.
kesinikle işler güçler diyorum. 41 bölüm yetmedi sanki.
Başka bir platformda ülkede dolar ve euro yasaklansın diyen bir çomar ile karşılaşmamı sağlayan indirim. Evet gerçekten mükemmel bir çözüm çomar kardeş ama bugünlük beynini fazla yordun hadi şimdi git tv8 izle.
Kendilerine küfür etmesi için demet akalın gibi bir değeri yüceltir.
Teletabilerdeki lala'nın annesi kaşar demek.
Adını bilmiyorum, antalya. üç kapıları tam arkanıza alarak dümdüz karşıdaki caddeden gidin 200 metre sonra sağda. Dürümleri doyurucu ve lezzetli. Fiyatlar, martı eti olması sebebiyle gayet uygun. F/p olarak mükemmel.