bugün
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi18
- kurtar bizi müsavat15
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- nervio12
- devran dönecek6
- garip başlıklar5
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler2
- ülke gündemini umursamamak6
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız5
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- idam cezasının geri gelmesi6
- shell2
- yeni parti7
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- lan ın ingilizcesi4
- cumartesi pazarı4
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken5
- ayakkabıları ters giymek4
- bakırköy4
- baharın uzayıp yazın gelmemesi2
- sözlükteki galatasaraylılar7
- okan buruk11
- kemal kılıçdaroğlu4
- dem seçmeni erdoğan'a oy verir mi2
- victor osimhen16
- ahmet baran yazgan8
- meczubun peşinden gitmek4
- rahatın hiç uğramadığı kalp4
- karpuzcu libos panda2
- patates sulusu2
- hayat seks yemek kültür ve sanattır2
- yahudi cesaret madalyalı lider mi olur sorunsalı2
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- biranın üstüne rakı içmek6
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak3
- kuşbaşılı pide3
- ona bir şey söyle4
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- z kuşağı5
- 13 ağustos 2026 süleymancılara operasyon yapılması2
- anın görüntüsü30
- trabzonspor2
- dursun özbek4
- kıyma çeken kasaba nasıl kıydın diye sitem etmek2
- 1 euro 55 33 tl2
entry'ler (265)
2005-2011 yılları arasında ülkemizde toplam 7 kez düzenlenen f1 tam 9 yıl aradan sonra 13-15 kasım tarihlerinde geri dönüyor. Sanırım 2020'nin getirdiği tek iyi şey bu oldu.
istatiksel olarak cinayetler arttı mı orasını bilemem ama bana göre artış olduğunun düşünülmesindeki en büyük neden insanların artık bu olaylardan daha çok haberdar olmaya başlaması. bunun da en büyük sebebi yine sosyal medya, internet vb. kullanımındaki artış. hal böyle olunca daha önceden kimsenin duymayacağı hatta umursamayacağı olaylar bile bir anda gündem olabiliyor. bence bu durum bile potansiyel katiller için caydırıcı olmalı çünkü yaptıklarının ortaya çıkmaması çok az ihtimal ama işte ülkede adalet diye bir şey olmadığı için bu caydırıcılık ortadan kalkıyor hatta daha çok teşvik ediliyorlar.
büyük şehirlerde yoğun trafikte kullanıyorsa akıllı sayılabilecek erkektir. ama eğer o motosikleti alıp kaldırıma çıkartıp yayaların üstüne üstüne geliyorsa sağlam bir dayak yemesi şarttır.
yaşından çok daha büyük göstermeye çalışan fazla hormonlu bir ergenin pozu. günümüzde kızlar yaşından büyük göstermek için iyice travestiye dönüyorlar çok yazık. biraz gençliğinizi yaşayın yahu.
çok yakında manchester united'ın efsanevi 7 numarasını giymesi çok yüksek bir ihtimal olan 18 yaşındaki genç yetenek. adım adım gelecekteki altın top sahiplerinden biri olmaya doğru gidiyor. bizim türk kulüpleri de hala 25 yaşındaki adamlara genç yetenek muamelesi yapmaya devam etsin.
Bir adet simp ve bir adet ilgi manyağı kezbanın öyküsünü anlatan twitter floodu. Kız internetten tanıştığı bu arkadaşın ilgisini yıllarca sömürmüş, asla ve asla sevgili olarak görmemiş, gerçek hayatta bir şey yaşamaya hiç bir şekilde yanaşmamış ve sonunda karşısına gerçek bir erkek çıkınca yolu vermiş. Ama erasmus muharrem denen arkadaş asıl bu kezbana yol verdiği zaman tekrar ilgi açlığı çekip geri dönecektir. Üstüne çocuğu başka kızlarla iletişim halinde görünce kıskançlık yapıyormuş bu kezban, tabi her zaman bedava ilgi kaynağı olan bu enayiyi kaybetmek de istemiyor haliyle. Kendinizi kullandırtmayın, biri sizin ilginizi ve sevginizi kullanmaya çalışıyorsa anında yol verin yoksa böyle psikolojiniz bozulur.
hakan 23 cm ile beraber türkiye'nin en alfa erkeğidir.
çok takipçili instagram modellerinin özellikle yurtdışındaki versiyonlarının profillerine bir göz gezdirin, eğer birleşik arap emirlikleri'nde çokca paylaşımı varsa o kız bir dubai porta pottie'dir. bu şu demek oluyor ki yüklü miktar paralar karşılığı zengin araplarla cinsel ilişkiye giriyorlar, çeşit çeşit fetişler deniyorlar ki bunların içinde; 12-13 yaşındaki erkek çocuklarla ilişki, birden fazla adamla aynı anda ilişki, kızların üzerlerine idrarlarını yapma hatta ve hatta dışkısını yapma yani bildiğiniz sıçma, hayvanlar özellikle develer ile fanteziler ve diğer niceleri. bu konu hakkında onlarca kaynak, birebir pazarlığı gösteren yazışmalar mevcut. biraz göz gezdirmek isteyenler için ingilizce bir kaynak bırakıyorum:
https://travellingjezebel.com/dubai-porta-potty/
https://travellingjezebel.com/dubai-porta-potty/
hey gidi günler. orta 3, algida max, nike t90, grup hepsi vb.
osmanlı'da bile hoş karşılanıp minyatürlere konu olmasına rağmen günümüzde ayıplanması gerçekten çok ilginç. işin şakası tarihte hep vardı ve olmaya da devam edecek. buna yok aile yapımızı zedeliyor, yok ahlakımızı bozuyor diye karşı çıkmak da pek mantıklı değil zira kimse bir filmde gay veya lezbiyen görüp, ona özenip bulduğu ilk hemcinsinin dudaklarına yapışmıyor. bu insanın içinden gelebilecek bir şey. ha sen evet ben özeniyorum diyorsan üzgünüm ama malesef sen de onlardan birisindir büyük ihtimal. bu kulaklar ne hikayeler işitti çok ahlaklı geçinen ağır abiler hakkında o yüzden fazla kasmayın. fakat kabul etmek de gerekiyor ki eşcinsellik tamamen insan vücuduna ve doğasına ters olan bir durumdur.
bunların bitli solcular ile birbirine girmesini izlemek çok zevkli oluyor. hepiniz okul bittikten sonra işsiz kalacaksanız, bari memur olayım hiç yoktan iyidir diye kpss kasacaksınız nedir bu ideoloji aşkı. okulun içinde sürü gibi mal mal dolaşacağınıza iki derse girin de ileride kazayla iş bulursanız biraz bilgi birikimi lazım olabilir.
her ne kadar yönetim kadrosunu sık sık eleştirsik de thy arada böyle güzel işler yapıyor. tk1881 selanik uçuşu da bir diğer örneğidir.
kesinikle işler güçler diyorum. 41 bölüm yetmedi sanki.
Başka bir platformda ülkede dolar ve euro yasaklansın diyen bir çomar ile karşılaşmamı sağlayan indirim. Evet gerçekten mükemmel bir çözüm çomar kardeş ama bugünlük beynini fazla yordun hadi şimdi git tv8 izle.
Kendilerine küfür etmesi için demet akalın gibi bir değeri yüceltir.
Teletabilerdeki lala'nın annesi kaşar demek.
Adını bilmiyorum, antalya. üç kapıları tam arkanıza alarak dümdüz karşıdaki caddeden gidin 200 metre sonra sağda. Dürümleri doyurucu ve lezzetli. Fiyatlar, martı eti olması sebebiyle gayet uygun. F/p olarak mükemmel.