bugün

sevdiği entry'ler

antalya

Uzun zamandır ziyaret etmek istediğim ve sonunda gittiğim şehir. Tarih, turizm, büyükşehir dokusu; hepsi bir arada. insanları çok sıcak kanlıydı, suratsız insan yoktu. Herkes çok kibar ve yardımcıydı. Taksiler dolandırıcı değildi.
(bkz: reelbokkafa) sana ayrıca teşekkürler.
Her şey çok güzeldi. Ziyaret etmeyi düşünen varsa hiç beklemesin.

basarili kiz dusurme yontemleri

her zaman başarılı olmayan yöntemlerdir.

yukarıdaki örnekte sen çok iyi bir insansın hatta meleksin falan denilince işe yaradığı görülüyor. normalde bir kadına bunları söylersen hemen nizamülmülk moduna giriyor "ben çok iyiymişim yahu bu pesevattan daha iyilerini de bulurum" deyip elini eline değdirmeden kaçıyor..

valla benim gözlemlediğim kadarı ile en başarılı kız düşürme yöntemleri pahalı bir aracın olacak ve paran olduğunu karşı tarafın iliklerine kadar hissettireceksin. hakkı buluta benzesen bile fark etmiyor o zaman yüzde yüz başarı sağlıyorsun.

çok severseniz kalbiniz kırılır

Çok sevince insan mal mal hareketler yapıyor çünkü, karşı taraf da bunu zayıflık olarak görüyor. Çok sevmesen, üstüne düşmesen sana köle olacak kızın götü kalkıyor sonra yüz vereceği varsa da vermiyor. Kadın erkek fark etmez biri tarafından fazla sevildigimizi görünce götümüz kalkıyor.

yazarların bugünkü mutluluk sebebi

görsel

ton balıklı salata

--spoiler--
O yüzden göbek yapmışsın.
--spoiler--

Ya gazanfer paran kadar konuş. Boş yapma.
Özelden yavşayıp burda sataşmakla olmuyo.
Tespit sıçıp durma sözlükteki kızlarla ilgili, ben değil hadi diğerleri sana sümüğünü atmaz. Kuyruk acın varsa git ötede yaşa. Donuzlamakla bitmiyosunuz aw.

kadın parasız erkeği sevmez

kadın paralı erkeği de sevmez. kadın, sadece parayı sever.

1 ay evinin kirasını ödeyeme bakalım. ilk kendi karın erkekliğini sorgular.

seymlis

--spoiler--
Çok tatlı bi hatun.
--spoiler--

True teşekkür ederim sabah sabah ne incesin ahshnba.
Bu sefer ama harbiden manita yaptım.
Kıskanıyo.
Lütfen yazma böyle şeyler.

sevgilisi olduğu halde sözlükte takılan kişi

Olm karısı/kocası olduğu halde burda olan var.(olup da gizleyen var yani, medeni akli başında insanlara lafımız yok)
Olmayı geçtim yavşayan eden var.
Sevgili ne ki…

seymlis

Sevgileer bizden.
Eh biraz insan psikolojisinden anlıyoruz, saksıda yetişmedik.
O düştüğün boşluk en büyük nimetin olur, değerlendirmeyi bilirsen…

antalya

Bir ay sonra hayatımda ilk kez ziyaret edeceğim şehir.
Henüz karar vermedim ama içimden bir ses 2 sene içinde buraya taşınacağımı söylüyor.

sözlük erkeklerinin sevgilileri

15 tane var benim.

kin tutmak

kin tutabilen bir insan değilim. tercih etmiyorum.
çok kötülük gördüğüm insanlar oldu elbet, ama ben onların bile benim yüzümden gram üzülmesini, incinmesini, zarar görmesini istemem.
ben kıyamıyorum insanlara.
çok merhametliyim.
© copyright 2005 - 2026