bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- norveçte bok olsam4
- nervionun merak ettiği yazar19
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor5
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı13
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- doğum haritası5
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- migros'un nussknacker satması2
- damarına basmak2
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- sevgilinin giyimine karışmak9
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- gereksiz iyi olmak2
- devlete güvenmeyip ahbap'a güvenmek4
- komşuları itici yapan detaylar7
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- nervionun kedisi5
- yalnizca deli yalnizca sair21
- istanbul üzerine nur gelecek4
- erecto biraderin roman olması4
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- ciguli vs velvet9
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- zengin bacanak5
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- arkadaşlar bakar mısınız21
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- katatespizartmasi17
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- arı maya2
- depresyonda olanlar için teselli cümleleri3
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- starbucks vs kahve dünyası4
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- sünnetten akılda kalanlar6
- merak edilen sözlük erkeği6
entry'ler (17)
Bir kuzey egeli olarak annemden hayatım boyunca duyduğum ve anlamını metinden çıkardığım ifade. Özetle bir işi sallana sallana,oyalanarak yapmak. Örneğin," bakkala git,iki ekmek al,oyurtlanmadan gel!". Dip not; TDK'da baktım,yok böyle bir kelime * .
Bu konuda başlık yoktur diye düşünüyordum çünkü bu kelimeyi totomdan uydurdugumu saniyordum ki öyle olmadığını görünce pek bir mutlu oldum. Anladığım kadarıyla özellikle kadınlar için kullanılan bu kelime iriyarı,kemikli, nahoş anlamında kullanılıyor.
Bu aralar ilgimi çeken konulardan. Karanlık madde de tanrının sinir sistemi olabilir.
zarar verilmeden doğaya birakildiysa sorun olmayan yilandir. Bırakın da yaşayalım. Bknz. Orhan Gencebay.
Çok teşekkür ediyorum,o zaman italya'da tombala milli spor diyebilir miyiz * .
Tombala oyununu hepimiz biliriz. Oyun içinde yatay bir satır tamamlandığında çinko denmesinin sebebi ne çok merak ediyorum. Yani neden çinko,o bir maden değil mi, tombala ile ne alakası var. Tombala kelimesinin kendisini ayrıca merak ediyorum ama çinko ne iş. Bu düşünce derste öğrencilerime ingilizce tombala yani bingo oynatirken geldi aklıma. Bir fikri yada bilgisi olan paylaşsın. Kafamda deli sorular.
Yazar olmak isteyen özel mesajlar kadar masumdurlar.
Akli anlamda son noktaya ulaşmıştır. Oradaki yalnızlığı ile ona mutluluklar. Helal olsun. Yalnız ama rahattır.
Kadınların vajina kaslarını sıkıp gevşetmesi suretiyle yaptığını lise yıllarında öğrendiğim bir bilgi. Her tarafta da kizlar vardı. Ne geyik yapmıştık be.
Sırasıyla hareket ediyordur. Zoruna gidiyorsa birinci olacağın parkurlara alalım seni.
Çıkma incir ağacına yersin gamını mamını,ordan aşağı düşersen bulursun .... Anladın sen onu.
O zaman gelsin nefes almam Efes alırım. Evet başka markalar da olur ama nefes almam yani orası kesin.
Sözlüğe her girişimde bir sürü bildirim görmek istiyorum. entrylerime cevaplar, mesaj kutumda mesajlar görmek istiyorum ama olmuyor. Zorlu bir yolsun sözlük. Yollusun sözlük.
Yemek lazım ki fikir beyan edelim. Buzdolabında kalmış baklava ile bir farkı vardır illa.
En ilkel duygulardandir güvenmemek. O duygu sayesinde hayatta kalır tüm canlılar milyonlarca yıldır. yuzde yüz güveniyorum denildiğinde bile bir ihtimal zihin altında durur ki olası bir durum karşısında teselli ikramiyesi gibi bir ben biliyordum olsun elinde.
Mabadımdan Uydurduklarım külliyatıma bir giriş niteliğinde ilk paylaşacağım teorimdir. Özetle içinde yani özünde ne isen o olmaya her fırsatta döneceğin varsayımıdır. Özellikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayında müslümanlar arasında çokça gerçekleşen bir durumdur. Ramazanda tüm yada en azından büyük bir çoğunluğu terkedilen olumsuz davranışlar ramazan sonrası ilk fırsatta tekrar edilecektir. Bu teorinin en mizahi yanı ise bu döngüyü içinde olan her bireyin bilmesi ama inkar etmesidir. Kendisi ile barışmak isteyenler için bu teoriyi kabul etmek, döngü dışına çıkabilmek için atılacak ilk adım olacaktır.
Whatsapp tan kaçanların buluşma noktası. Bir sonraki metro ile döndüklerini duydum.