bugün
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri21
- kuran da namaz yok6
- katates ve gocu6
- simit ile gevrek arasındaki farklar4
- erdal beşikçioğlu4
- erkek gibi konuşan kız6
- yoran insanların ortak özellikleri8
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi7
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum2
- insan olmaya ceyrek kala17
- tamer yiğit3
- film izlerken sevişmek6
- velvet16
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı10
- seri gizli artı oy veren melek11
- arkadaşlar uyudunuz mu8
- eren kaşıkçı8
- ha diyen kız3
- oooo manifest4
- benkimki7
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak5
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin9
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- sana ne ifadesinin ayrı yazılması2
- yeni parti51
- hikayeyi devam ettir52
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- ona bir şey söyle10
- manifest grubu vs tarkan16
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi8
- nickten isim tahmini yapmak72
- 30 temmuz 20263
- mehdiye inanıyor musunuz10
- almanya7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- içi ve dışı farklı olan insan7
- islam düşmanlarına bir soru9
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- basit bir insan olmak4
- danimarka5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
entry'ler (17)
Bir kuzey egeli olarak annemden hayatım boyunca duyduğum ve anlamını metinden çıkardığım ifade. Özetle bir işi sallana sallana,oyalanarak yapmak. Örneğin," bakkala git,iki ekmek al,oyurtlanmadan gel!". Dip not; TDK'da baktım,yok böyle bir kelime * .
Bu konuda başlık yoktur diye düşünüyordum çünkü bu kelimeyi totomdan uydurdugumu saniyordum ki öyle olmadığını görünce pek bir mutlu oldum. Anladığım kadarıyla özellikle kadınlar için kullanılan bu kelime iriyarı,kemikli, nahoş anlamında kullanılıyor.
Bu aralar ilgimi çeken konulardan. Karanlık madde de tanrının sinir sistemi olabilir.
zarar verilmeden doğaya birakildiysa sorun olmayan yilandir. Bırakın da yaşayalım. Bknz. Orhan Gencebay.
Çok teşekkür ediyorum,o zaman italya'da tombala milli spor diyebilir miyiz * .
Tombala oyununu hepimiz biliriz. Oyun içinde yatay bir satır tamamlandığında çinko denmesinin sebebi ne çok merak ediyorum. Yani neden çinko,o bir maden değil mi, tombala ile ne alakası var. Tombala kelimesinin kendisini ayrıca merak ediyorum ama çinko ne iş. Bu düşünce derste öğrencilerime ingilizce tombala yani bingo oynatirken geldi aklıma. Bir fikri yada bilgisi olan paylaşsın. Kafamda deli sorular.
Yazar olmak isteyen özel mesajlar kadar masumdurlar.
Akli anlamda son noktaya ulaşmıştır. Oradaki yalnızlığı ile ona mutluluklar. Helal olsun. Yalnız ama rahattır.
Kadınların vajina kaslarını sıkıp gevşetmesi suretiyle yaptığını lise yıllarında öğrendiğim bir bilgi. Her tarafta da kizlar vardı. Ne geyik yapmıştık be.
Sırasıyla hareket ediyordur. Zoruna gidiyorsa birinci olacağın parkurlara alalım seni.
Çıkma incir ağacına yersin gamını mamını,ordan aşağı düşersen bulursun .... Anladın sen onu.
O zaman gelsin nefes almam Efes alırım. Evet başka markalar da olur ama nefes almam yani orası kesin.
Sözlüğe her girişimde bir sürü bildirim görmek istiyorum. entrylerime cevaplar, mesaj kutumda mesajlar görmek istiyorum ama olmuyor. Zorlu bir yolsun sözlük. Yollusun sözlük.
Yemek lazım ki fikir beyan edelim. Buzdolabında kalmış baklava ile bir farkı vardır illa.
En ilkel duygulardandir güvenmemek. O duygu sayesinde hayatta kalır tüm canlılar milyonlarca yıldır. yuzde yüz güveniyorum denildiğinde bile bir ihtimal zihin altında durur ki olası bir durum karşısında teselli ikramiyesi gibi bir ben biliyordum olsun elinde.
Mabadımdan Uydurduklarım külliyatıma bir giriş niteliğinde ilk paylaşacağım teorimdir. Özetle içinde yani özünde ne isen o olmaya her fırsatta döneceğin varsayımıdır. Özellikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayında müslümanlar arasında çokça gerçekleşen bir durumdur. Ramazanda tüm yada en azından büyük bir çoğunluğu terkedilen olumsuz davranışlar ramazan sonrası ilk fırsatta tekrar edilecektir. Bu teorinin en mizahi yanı ise bu döngüyü içinde olan her bireyin bilmesi ama inkar etmesidir. Kendisi ile barışmak isteyenler için bu teoriyi kabul etmek, döngü dışına çıkabilmek için atılacak ilk adım olacaktır.
Whatsapp tan kaçanların buluşma noktası. Bir sonraki metro ile döndüklerini duydum.