bugün
- günlük tutan erkek19
- gammazlığı elinden alınan yazar5
- halk başkanlık sistemini istiyor6
- her yerde sümkürebilen insan5
- merhabalarr5
- wc'ye telefonsuz girmek2
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- merfulu6
- çok su içmek2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde5
- kötü biri olduğunu fark etmek2
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- gratisin içini merak etmek7
- kendini fazla ciddiye almak2
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- kendinden sıkılmak2
- mekke anlaşması14
- arda güler2
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- spor olsun diye her yere yürüyen insan2
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri6
- arkadaşlar nasılsınız11
- iyi parti'nin çerçeve yasaya muhalefet şerhi3
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- kavalali mehmet ali pasa4
- 40 hadis3
- cansever18
- simko317
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- futbol24
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam5
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- türkiye'ye en uygun yönetim şekli islami komünizm3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- kendine bir soru sor5
- insan sevmemek6
- hewal ebo9
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- sözlüğün kırbacı5
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- sarapci koala7
- anın görüntüsü10
- victor osimhen9
- ümit özdağ6
- tavuk pilav4
- tai lung16
entry'ler (17)
Bir kuzey egeli olarak annemden hayatım boyunca duyduğum ve anlamını metinden çıkardığım ifade. Özetle bir işi sallana sallana,oyalanarak yapmak. Örneğin," bakkala git,iki ekmek al,oyurtlanmadan gel!". Dip not; TDK'da baktım,yok böyle bir kelime * .
Bu konuda başlık yoktur diye düşünüyordum çünkü bu kelimeyi totomdan uydurdugumu saniyordum ki öyle olmadığını görünce pek bir mutlu oldum. Anladığım kadarıyla özellikle kadınlar için kullanılan bu kelime iriyarı,kemikli, nahoş anlamında kullanılıyor.
Bu aralar ilgimi çeken konulardan. Karanlık madde de tanrının sinir sistemi olabilir.
zarar verilmeden doğaya birakildiysa sorun olmayan yilandir. Bırakın da yaşayalım. Bknz. Orhan Gencebay.
Çok teşekkür ediyorum,o zaman italya'da tombala milli spor diyebilir miyiz * .
Tombala oyununu hepimiz biliriz. Oyun içinde yatay bir satır tamamlandığında çinko denmesinin sebebi ne çok merak ediyorum. Yani neden çinko,o bir maden değil mi, tombala ile ne alakası var. Tombala kelimesinin kendisini ayrıca merak ediyorum ama çinko ne iş. Bu düşünce derste öğrencilerime ingilizce tombala yani bingo oynatirken geldi aklıma. Bir fikri yada bilgisi olan paylaşsın. Kafamda deli sorular.
Yazar olmak isteyen özel mesajlar kadar masumdurlar.
Akli anlamda son noktaya ulaşmıştır. Oradaki yalnızlığı ile ona mutluluklar. Helal olsun. Yalnız ama rahattır.
Kadınların vajina kaslarını sıkıp gevşetmesi suretiyle yaptığını lise yıllarında öğrendiğim bir bilgi. Her tarafta da kizlar vardı. Ne geyik yapmıştık be.
Sırasıyla hareket ediyordur. Zoruna gidiyorsa birinci olacağın parkurlara alalım seni.
Çıkma incir ağacına yersin gamını mamını,ordan aşağı düşersen bulursun .... Anladın sen onu.
O zaman gelsin nefes almam Efes alırım. Evet başka markalar da olur ama nefes almam yani orası kesin.
Sözlüğe her girişimde bir sürü bildirim görmek istiyorum. entrylerime cevaplar, mesaj kutumda mesajlar görmek istiyorum ama olmuyor. Zorlu bir yolsun sözlük. Yollusun sözlük.
Yemek lazım ki fikir beyan edelim. Buzdolabında kalmış baklava ile bir farkı vardır illa.
En ilkel duygulardandir güvenmemek. O duygu sayesinde hayatta kalır tüm canlılar milyonlarca yıldır. yuzde yüz güveniyorum denildiğinde bile bir ihtimal zihin altında durur ki olası bir durum karşısında teselli ikramiyesi gibi bir ben biliyordum olsun elinde.
Mabadımdan Uydurduklarım külliyatıma bir giriş niteliğinde ilk paylaşacağım teorimdir. Özetle içinde yani özünde ne isen o olmaya her fırsatta döneceğin varsayımıdır. Özellikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayında müslümanlar arasında çokça gerçekleşen bir durumdur. Ramazanda tüm yada en azından büyük bir çoğunluğu terkedilen olumsuz davranışlar ramazan sonrası ilk fırsatta tekrar edilecektir. Bu teorinin en mizahi yanı ise bu döngüyü içinde olan her bireyin bilmesi ama inkar etmesidir. Kendisi ile barışmak isteyenler için bu teoriyi kabul etmek, döngü dışına çıkabilmek için atılacak ilk adım olacaktır.
Whatsapp tan kaçanların buluşma noktası. Bir sonraki metro ile döndüklerini duydum.