entry'ler (1840)

alevilerin yemeği yenir mi sorunsalı

ben yedim, rakilarini da ictim, turkulerini de dinledim. bir sey olmadi bana.

şu an online olan 85 kişi

uludag sozluk hala kullaniliyor mu diye merak ettirmis yazarlardir.

15bin tl maaş almayan erkek yazarlar bana yazmasın

ben usd olarak aliyorum tl karsiligini hesaplayamadim, ben neden yazayim sen yaz dedigim yazar soylentisi.

homeland

kurtlar vadisinin amerikan versiyonu, carrie polat saul aslan bey.

ben tipe değil cüzdana bakarım diyen kız

(bkz: golddigger)

üstteki yazarın sorusunu cevapla

yaraq gibi. sen nasıl hissediyorsun?

üstteki yazarın sorusunu cevapla

yeşil.

(bkz: forum chat tarzı entry ler silinir)

antalya

Her seviyede özel ingilizce dersi verdiğim şehir. YDS, TOEFL, ielts dahil.

sözlük yazarlarının şiirleri

Does it always happen this way?
And hurt a little bit on the way?
Maybe this is not the way.
Like there is no way...
Anyways I want a way.

I hate these ways...

Look that is another way
On the way,sun is there
Voilà! Roses too there
Eternal happiness there.

You can join me there.
Or shall I go elsewhere?
Unlike my hapy self...

damla

Does it always happen this way?
And hurt a little bit on the way?
Maybe this is not the way.
Like there is no way...
Anyways I want a way.

I hate these ways...

Look that is another way
On the way,sun is there
Voilà! Roses too there
Eternal happiness there.

You can join me there.
Or shall I go elsewhere?
Unlike my hapy self...

iyi parti nin ingilizce karşılığı

disco disco partizani'dir.

hollanda nın suriyelilere tuvalet temizletmesi

gayet yerinde bir uygulama. 20 yuro bırakıyorsun kaporo, sonra tuvaleti buldugun gibi bırakıp, anahtarı teslim edip geri alıyorsun. insanlıktır bu normal bir şey yahu.

iyi parti

seçim şarkısını oldukça beğendiğim parti.

--spoiler--
Gözleri Yıldız gibi Kaşları Hilal Sanki Mustafa Kemal Bizim Çocuklar
--spoiler--

https://www.youtube.com/watch?v=ETKIeAjnsAM

(bkz: make türkiye iyi again)

26 ağustos 2018 genel seçimleri

bahçelinin iyi partinin anket oranlarını görüp tutuştuğunun göstergesidir.

devlet ellerinde nasıl bir koz var da seni böyle kullanıyorlar be kardeşim? düş şu ülkenin yakasından artık.

seks kadınların gücüdür

tartismasiz tum dunyayi yoneten guclerden, biridir. net.

yaralayan diyaloglar

+seni seviyorum hedegul.
-sen sevme hedecan.
+neden?
-cunku sen guzel sevmiyorsun.
+yalnizca is arkadaslarim bana nobleturkish der.

sometimes it is just meant to be

bazen bir seyin sadece oyle olmasi gerekir. degistiremezsin, anlamina gelen, ingilizce bir soz obegi.

damla

damla. adini soylemeyi seviyorum. adini duymak bile heyecanlandiriyor beni.

yalniz mutsuzum cok mutsuz. ve damla da her insanoglu gibi uzak tutmak istedi beni kendinden, mutsuz bir insani kim tutmak ister ki cevresinde. kim ister biliyor musunuz, sizi yalniz ve yalnizca varolusunuzdan dolayi seven kisiler, mesela anne ve babaniz.

ama bazen sevmek yetmiyor, hakikaten yetmiyor. kimsenin elinde olmayan sebepler vardir bazen, sadece oyle olmasi gerekir. ve bunu ne sevgi degistirir, ne de baska bir sey. sanirim kader bu. bazi insanlar bazi seylere maruz kalmalidir.

komurler yakilmali, meyveler koparilmali, acilar cekilmelidir, bu doganin kuralidir.

(bkz: sometimes it is just meant to be)

damla

Damla bana tırnak uçlarıma kadar mutsuz olmak nasıl bir duygu onu tattırmıştı, damla gibi kadınlar ulaşılmazdı zira her yani tel örgülerle kapalıydı. Dokununca elin ayağın kanıyordu. Bense hiçbir zaman zili çalıp nazikçe izin isteme konumunda değildim.

Çünkü o zil çoktan akordan çıkmıştı, dokunsam hem beni elektrik çarpıyor hem damlaya kulaklarını kanatırcasına gürültü veriyordu. Bense ne o zile basmaktan vazgeçiyordum, ne bu tel örgülerde her yanımı paramparça etmekten. her yanım yara izi olmuştu.

Hangisi daha acısız olurdu zile basıp kaçarken şehirli bir çocuk gibi yitip gitmek mi, tel örgülerde köylü bir çocuk gibi sevdiği meyveye ulaşmaya çalışırken yitip gitmek mi? hangisi? Damlanin hiç mi suçu yoktu? Neden tel örgü çekmişti ki? Ama olmuştu, biz sevdiğimiz meyveye ulaşmak isterken çocuklar gelin alın istediğiniz kadar zaten çürüyüp gidiyor bunlar dalında, diyen insanlar. Ulan hem kim kırmıştı ki bu zili? Ben kırmadım, o kırdı, hayır o kırdı, hayır o kırdı, o kırdı… kim kırdı ulan?

Sen de amma meraklıymışsın yasak meyveye, yok mu anan baban senin? Alsındı sana bi’ kilo elma, armut her neyse. Hem öğrenmedin mi sen ailenden başkalarının bahçesine izinsiz girmeye çalışmamayı? Aptal siktir git, rahatsız etme, rahat bırak insanları…

atatürk tişörtüyle meclise girememek

dün yaşanan olay, bir vatandaşın Atatürk'ün kalpaklı resmi bulunan, “Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' yazılı tişörtle meclise girmesinin engellenmesi ve daha sonra bir milletvekilinin müdahale etmesiyle tişörtün geri alınması ile sonuçlanmıştır.

sözcü gece haber yapmış, bu sabah diğer ajanslara da düşmeye başladı. yazıklar olsundur.

https://www.sozcu.com.tr/...ydi-meclise-giremedi-2314
--spoiler--

Fazla geldiyse size
Hürriyet cumhuriyet
Özlemini çekiyorsanız
Saltanatın sultanın
Hala önemini anlayamadıysanız
Millet olmanın
Kul olun
Ümmet kalın
Fetvasını bekleyin şeyhülislamın
Unutun tüm dediklerimi