bugün
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- mal mıyım sorunsalı13
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı10
- sözlük yazarlarının saatleri8
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz8
- nev4
- tansağ türk4
- sözlük kızlarının meme savaşı4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- küt saçlı hatun10
- mandalina8
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak3
- sözlük kavgaları5
- youtube da kim beni bulacak diyen ateist3
- yatamıyorum4
- ben bu yaz nerdeydim3
- kiraz cicegi kolonyasi41
- 2026 yazı5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- internette saklanabileceğine inanmak2
- geceye bir tespit bırak3
- hüküm giymişim4
- istanbul trafiği7
- 0 0 714
- ismail kartal34
- deve sidiği eksperliği4
- savaş ay2
- usame bin ladin ve onun islamcı ütopyası7
- sözlük kızlarının kekleri5
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek6
- azer bülbül'ün sanki biraz tom hardy'e benzemesi3
- çok sevişmenin zararları2
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- deve sidiği3
- göte sürülen sabunu başa süren erkek 1042
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası20
- tütün eksperliği3
- sensiz kutladım2
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan3
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması6
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- nihoş2
- iskender10
sevdiği entry'ler
ilgi için her şeyi yapar
ilgi için sözlüğe yazıyor
ilgi istiyor
ilgi bağımlısı
ilgi bekliyor herkesten
ilgi arsızı
ilgikolik
ilgi meraklısı biri
ilgi için şekilden şekle giriyor
ilgi için foto atıyor
ilgi alamaya çalışıyor
ilgi üzerine dönüyor hayatı.
ilgi için sözlüğe yazıyor
ilgi istiyor
ilgi bağımlısı
ilgi bekliyor herkesten
ilgi arsızı
ilgikolik
ilgi meraklısı biri
ilgi için şekilden şekle giriyor
ilgi için foto atıyor
ilgi alamaya çalışıyor
ilgi üzerine dönüyor hayatı.
Çoğu kişinin ilkinde mariyya vardır bence.
Gocu'nun muhabbeti sarar, true da keyiflendirir sözlüğü. Enayimiknatisi abim, monytontana kral.
Nervio'nun bazı çıkışlarına bitiyorum velvet bazen trollemenin suyunu çıkarsa da sarıyor. Ya daha saysam baya gider queen feristah'ın kızların da yeraltı edebiyatı var dediği yerde yarılmıştım mesela. Günün belirli saatlerinde sözlük okumak iyi geliyor genel olarak. Keşke daha fazla yazılsa çizilse ama hepimizin işi gücü var yine de burada toplanıp içimizden geldiğince konuşmak çok güzel bir şans. Teşekkürler sözlük.
Gocu'nun muhabbeti sarar, true da keyiflendirir sözlüğü. Enayimiknatisi abim, monytontana kral.
Nervio'nun bazı çıkışlarına bitiyorum velvet bazen trollemenin suyunu çıkarsa da sarıyor. Ya daha saysam baya gider queen feristah'ın kızların da yeraltı edebiyatı var dediği yerde yarılmıştım mesela. Günün belirli saatlerinde sözlük okumak iyi geliyor genel olarak. Keşke daha fazla yazılsa çizilse ama hepimizin işi gücü var yine de burada toplanıp içimizden geldiğince konuşmak çok güzel bir şans. Teşekkürler sözlük.
2002-2013 arası cehape iktidar olsaydı zaten ne feto gibi bir sorun olurdu ne de 15 temmuz yaşanırdı.
haa onlar da ülkenin başına başka belalar sararlardı orası ayrı.
haa onlar da ülkenin başına başka belalar sararlardı orası ayrı.
Şeyh Şamil, Rus Çarlığında esir kaldığı zamanlarda Rus Çarı, Şeyh Şamili yemeğe davet eder. Şeyh Şamil`in iştahlı bir şekilde yemek yediğini gören Rus Çarı yanındaki adamlara:"Bu adam bizi de yer." dedi. Bunu duyan Şeyh Şamil ise şöyle dedi:"Bizim dinimizde domuz eti yemek haramdır!"
Kilian Angels Share iz bırakır mesela.
belki bu yorumumdan dolayı linçleneceğim ama fikrimi de söylemek istiyorum.
bu tarz adamları seçip bunlardan dayak yiyen kadınlar için bazen hiç üzülesim gelmiyor. sonuçta bu erkekleri onlar seçiyor. kimse demiyor ona git keko seç diye.
bu tarz adamları seçip bunlardan dayak yiyen kadınlar için bazen hiç üzülesim gelmiyor. sonuçta bu erkekleri onlar seçiyor. kimse demiyor ona git keko seç diye.
emile durkheim’in sosyoloji alanına kattığı terimidir. (bkz: kolektif bilinçaltı) ise bunun psikoloji’deki karşılığıdır, o da carl jung tarafından bulunmuştur.
Gullac seviyor.
Sen bize sabır ver, Allah'ım , Hepsinin abisi mafya .
hayatın şifresini tek nefeste çözdüğünü iddia edip iş formülü vermeye gelince ''gelin enerjimizi senkronize edelim dostlar'' ayağına, 64655 bin lira workshop parası kilitlemeye çalışan azmış kudurmuştan beterlerdir.
bence celal Şengöre asperger dediği için tutuklandı.
onların allah karşısındaki çaresizliklerini gör. mutlak olan, her şeyin allah karşısındaki çaresizliğidir.
Ezik kompleksi, kendi hiçliğini hazmedemeyen cücelerin sığınağıdır Kendini var edememiş her zavallı benim gibi bir zirveye bakıp ezilmek yerine başkalarını aşağılayarak paçayı kurtarmaya çalışır
Bu sözlük tam olarak bu eziklerin lağım çukuru. Hayatları boyunca tek bir vizyon üretememiş benim entelektüel seviyemin yanından bile geçemeyecek tipler, klavye arkasından dünyaya nizam vermeye çalışıyor.
Kendi yetersizliklerini başkalarına kusarak tatmin olan bu asalak sürüsü, kibirleriyle sadece kendi zihinsel cüceliklerini haykırıyor
Nietzsche görse bu hınç kültürüne tükürürdü ben ise sadece tepeden bakıp gülüyorum. Ortada ne bir eserleri var ne de bir çapları.... Kendilerini büyütemedikleri için her şeyi küçültmeye çalışan bu zavallı kalabalık, benim dünyamda sadece birer istatistikten ibaret. yani üretemeyen,ezik kalan ve buralarda havlayan koca bir hiçlik ordusu.
Bu sözlük tam olarak bu eziklerin lağım çukuru. Hayatları boyunca tek bir vizyon üretememiş benim entelektüel seviyemin yanından bile geçemeyecek tipler, klavye arkasından dünyaya nizam vermeye çalışıyor.
Kendi yetersizliklerini başkalarına kusarak tatmin olan bu asalak sürüsü, kibirleriyle sadece kendi zihinsel cüceliklerini haykırıyor
Nietzsche görse bu hınç kültürüne tükürürdü ben ise sadece tepeden bakıp gülüyorum. Ortada ne bir eserleri var ne de bir çapları.... Kendilerini büyütemedikleri için her şeyi küçültmeye çalışan bu zavallı kalabalık, benim dünyamda sadece birer istatistikten ibaret. yani üretemeyen,ezik kalan ve buralarda havlayan koca bir hiçlik ordusu.
Sözlük sözlük üstüne olur ama sözlük Uludağ'ın üstüne olmaz" düsturunu çiğnemiş hain yazardır.
Diğer tarafta nick'inin yanına turuncu tik almış, “toplumun ahlaki çöküşü ve dijital flörtün sığlığı” üzerine makale tadında entry girer, buraya gelince de (bkz: kizlar cinsellikten bahsedenlere veriyorlarmis) efsanesine inanıp sol frame'de takla atarlar.
Orada "Sözlüğün entelektüel seviyesi yerlerde" diye başlık açıp buradaki sol frame kaosunda moderatörlere söverek deşarj olan bu yanar döner tipleme, bir gece ansızın format rehberiyle çarpılacaktır.
Diğer tarafta nick'inin yanına turuncu tik almış, “toplumun ahlaki çöküşü ve dijital flörtün sığlığı” üzerine makale tadında entry girer, buraya gelince de (bkz: kizlar cinsellikten bahsedenlere veriyorlarmis) efsanesine inanıp sol frame'de takla atarlar.
Orada "Sözlüğün entelektüel seviyesi yerlerde" diye başlık açıp buradaki sol frame kaosunda moderatörlere söverek deşarj olan bu yanar döner tipleme, bir gece ansızın format rehberiyle çarpılacaktır.
Elinde çiçekle gelen bir erkeğe yapılıyorsa, ince bir davranıştır. Geri kalanlar için boş uğraştır.
Nganasanlar, Rusya'nın kuzeyindeki Taymır Yarımadası'nda yaşayan yerli bir Samoyed halkıdır ve Ural dil ailesine bağlı Nganasan dilini konuşurlar. Arktik çevreye uyum sağlamış geleneksel yaşam biçimleri ve zengin sözlü kültürleriyle tanınırlar; günümüzde ise nüfusları oldukça azalmış olup kültürel ve dilsel miraslarını koruma çabaları sürmektedir.
Nganasan dili, Ural dil ailesinin Kuzey Samoyed koluna aittir ve Nenets ile Enets dilleriyle akrabadır. Dil, uzun süre yalnızca sözlü olarak aktarılmış; yazı sistemi ve eğitim materyalleri ancak yakın dönemde geliştirilmeye başlanmıştır.
Nganasanların geleneksel inanç sistemi şamanizm merkezlidir. Güneş, Ay, Toprak, Su ve Ateş gibi doğa unsurlarına yönelik kutsallık anlayışı önemli bir yer tutmuştur. 20. yüzyılda Sovyet politikaları şamanik uygulamaları büyük ölçüde sona erdirmiş olsa da, destanlar, kişisel ezgiler, kürk işlemeciliği ve bazı törensel gelenekler kültürel mirasın parçası olarak yaşamaya devam etmektedir.
görsel
Nganasan dili, Ural dil ailesinin Kuzey Samoyed koluna aittir ve Nenets ile Enets dilleriyle akrabadır. Dil, uzun süre yalnızca sözlü olarak aktarılmış; yazı sistemi ve eğitim materyalleri ancak yakın dönemde geliştirilmeye başlanmıştır.
Nganasanların geleneksel inanç sistemi şamanizm merkezlidir. Güneş, Ay, Toprak, Su ve Ateş gibi doğa unsurlarına yönelik kutsallık anlayışı önemli bir yer tutmuştur. 20. yüzyılda Sovyet politikaları şamanik uygulamaları büyük ölçüde sona erdirmiş olsa da, destanlar, kişisel ezgiler, kürk işlemeciliği ve bazı törensel gelenekler kültürel mirasın parçası olarak yaşamaya devam etmektedir.
görsel