bugün

sevdiği entry'ler

sözlükte flörtleşmek

Merhaba. Hayatın koşturmacası içinde, zamanını ve enerjisini doğru insanla paylaşmak isteyen, ne istediğini bilen biriyim. Günübirlik heyecanlar yerine, karşılıklı saygı ve güvene dayalı, seviyeli bir ilişki arıyorum. Olgun, dürüst, yalansız ve açık iletişime inanan bir yapıya sahibim. Boş polemiklerden ve dramalardan uzak dururum. sırdaşım.

Kendine bakan, hijyenine ve temizliğine yüksek derecede önem veren, her ortamda tarzına dikkat eden biriyim. Aynı özeni karşı taraftan da beklerim.

ayrıca taş gibi yakışıklıyım.

görsel

bakın buna rağmen bir flörtüm yok. siz kim köpekler flört bekliyorsunuz.

sözlük tipsizlerinin fotoğrafları

Sellam yaaa. . .

görsel

sözlükte flörtleşmek

açıklamaya gerek yok mony tontana. yakışıklılığın bana göre değil demek bu. sadece cinsiyet üzerinden sen saldırınca öyle yazdım. buradaki yazarlar fake profillerden çok çekmiş bu belli. yani takdir edersin ki yazışınca anlaşılmıyor bazı şeyler. ya da ima olarak kalıyor. merak etmeyin kimsenin ne yaşadığını ne çektiğini bilmeden kişilik saldırısı yapmam burda.

sözlükte flörtleşmek

Erkek erkeğe flörtleşiyorlar.

normal sozluk

yönetimsel hatalar sebebiyle yok olma yolunda.
hem de uludağ sözlük gibi bir platformu geçmişken bu halde.

en son yönetimsel hata olarak sözlük yöneticisi ortaya çıkıp "öyle olmaz böyle hata olur." diyerek sözlüğü intihara sürükledi.

sözlükte dertleşme

Dertleşmek isteyen kaslı 186 beyler dm.

sözlükte flörtleşmek

bir çeşit flörttür.
ileri gideceğini pek düşünmüyorum.
sonu iyi bitmez diyorlar.
beğeni üzerinden yürüyor olabilir.

sözlükte flörtleşmek

bedavadır.
ileri gitmesi önemli değildir.
iki kişinin kendini iyi hissetmesi adına sanal sevgililik oynanabilir.
dm üzerinden iletişime geçilmektedir.

sözlükte flörtleşmek

Bir sözlük flörtüm bile yok anlıyorsun değil mi..

(8tane var)

türk müsün

görsel

sözlükteki sapık başlıkların amacı

freud’un dediği bilinçaltı yansımasıdır.

pandela

Hakkında neden bu kadar entry girildiğini anlamadığım yazar.

pandela

Kendisine saldıranlara bakın…

Eki ayrı yazar, bağlacı birleşik yazar, anlatım bozukluğu atar, akar akar akar. Bir de “narsist” diye bir kelime var zanneder.

Milliyetçiliğini yaptıkları milletin dilini bile kullanmaktan acizler.

Yazık…

büyük aşklar kavgayla başlar saçmalığı

toksik insanların, toksik ilişkilerini meşrulaştırmak için uydurduğu bir kılıf bu.

millet oturup türk dizileri izliyor, diziler de bu durumu ''işte gerçek tutku, gerçek ağğşşk'' diye yediriyor. iş gerçek hayata gelince, bunun aslında bir ego savaşı olduğunu herkes çok geç fark ediyor. ilişkinin temeli güvendir, saygıdır, huzurdur olm; sürekli kendini savunmaya çalışıp, kuduz gibi sağa sola saldırmak değildir.

zincir çeken kezo

Tığ tutmayı yeni ögrenip her ilmekte 'aşkım bence çok güzel olmuyor mu?' diye darlayan kız ısrarıdır. Oğlan süveteri giydiğinde sol kolu dizine kadar inmiş, yakası da bogazını sıkmaktan çocuğu morartmıştır ama sırf triko terörü esmesin diye 'ellerine sağlık aşkım, tam kışlık' demek zorundadır ki der de zaten."

kezodan kurtulma yolları

işten atıldım, param malım yok deyin kezo kendisi gider. gitmezse demekki kezo değil ve sakın bırakmayın.

kadın bir yazarın entry girmesi

herkesin kendine çeki düzen vermesine sebep olur. bir anda herkes istanbul beyefendisi tribine giriyor. ulan az önce sövüyordunuz birbirinize çakallar!

true yu cihangir de linç edilirken görmek

zaten çıkamıyom amk kına yak.

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

Kulağa hoş gelen bir nicke sahip yazar.

kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması

Ya olabilir takılmayın böyle basit şeylere amaaaannn. *
© copyright 2005 - 2026