bugün
- tememda kenka nalaka10
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek6
- istanbul un çok pahalı olması4
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- truenun yetkili olması7
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı55
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin5
- 15 mayıs gecesi3
- true nickli namussuz kadın düşkünü6
- gammazlık8
- zamanbaba mokv dir4
- artı oy artışı2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- dhalsim9
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti3
- true nickli yazar16
- muslettin amca3
- biraderler uludağ sözlüğün beka sorunudur2
- kasiyer kızdan hoşlanmak6
- odyssey3
- sektörel ve bölgesel asgari ücret modeli2
- trafik açılınca şoförlerin deli gibi araç sürmesi3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir3
- true'nun yetkili olmayınca sözlüğe küsmesi3
- slavko vincic5
- anın görüntüsü13
- gammazlık yetkim alınırsa sözlüğü terk ederim3
- kih kih birader2
- chatgptye penis fotoğrafını atmak20
- iremge nerede2
- gocu27
- kafakoparan emmi2
- rafting2
- sword art online3
- arjantin18
- seri gizli artı oy veren melek5
- yazar kızdırmak4
- oğuzhan uğur10
- ispanya18
- haluk levent21
- 90 lar da hayat güzeldi yavşaklığı2
- 2026 dünya kupası23
- hiç düzgün insanla tanışmamak2
- entry si silinen yazarın salya sümük ağlaması3
- futbol13
- devrim muhafızları abd üssü vuruldu2
- lionel messi12
- dünya18
entry'ler (22)
öncelikle erik; görsel
bundan sonra pazarlarda tek bir erik bile bulamayacaksınız. nedenini anlatayım.
arkadaşlar merhaba. ben bir botanik bilimciyim. işim meyveler ve bitkiler. onların rahatsızlıkları ile ilgileniyorum. hbyrid meyve üzerine ilaçlar üretiyorum. geçen hafta bir meyve geldi. türü erik. bildiğin papaz eriği.
bana geldiğinde ayaktan karşıladım. ilk yaptığım şey, dna'sını kontrol edip, çaprazlamaya uygun olup olmadığını belirlemekti. ancak şu var ki papaz eriğine daha önce bıçak değmemişti. bunun ne gibi sıkıntılar doğuracağını biliyorum. ama 30 yıllık tecrübeme güvendim. en büyük hatam bu tecrübeme güvenmekle başladı.
eriği şeftali ile çaprazlama yaparak bu crossing işlemiyle hybrid bir erik-şeftali türü ortaya çıkartmaya çalışacaktım. arkadaşlar bilim yanılmalardan ve tekrarlardan oluşur. ancak ben bir türün sonunu getireceğimi bilemezdim.
eriği şeftali ile çaprazlamaya çalıştığımda bir komplikasyon gerçekleşti. eriğin ilk endikasyonları senkop ve vertigo olarak kendini gösterdi. daha sonraki günlerde başlangıç derecesinde parkinson ile karşılaştım. tekrar ameliyata aldığımda, aşağıdaki resimde görülen yara oluştu;
görsel
30 yıllık botanikçiyim, böyle erik görmedim. çaresiz kaldım. bunu nasıl tedavi edebileceğimi hiç bilmiyorum.
buradaki makale size hybrid meyveler hakkında ufak bir fikir verebilir. beraber çalışabiliriz. acele edin, onu kaybetmeme çok az kaldı;
http://www.thedailybeast....rets-of-hybrid-fruit.html
bundan sonra pazarlarda tek bir erik bile bulamayacaksınız. nedenini anlatayım.
arkadaşlar merhaba. ben bir botanik bilimciyim. işim meyveler ve bitkiler. onların rahatsızlıkları ile ilgileniyorum. hbyrid meyve üzerine ilaçlar üretiyorum. geçen hafta bir meyve geldi. türü erik. bildiğin papaz eriği.
bana geldiğinde ayaktan karşıladım. ilk yaptığım şey, dna'sını kontrol edip, çaprazlamaya uygun olup olmadığını belirlemekti. ancak şu var ki papaz eriğine daha önce bıçak değmemişti. bunun ne gibi sıkıntılar doğuracağını biliyorum. ama 30 yıllık tecrübeme güvendim. en büyük hatam bu tecrübeme güvenmekle başladı.
eriği şeftali ile çaprazlama yaparak bu crossing işlemiyle hybrid bir erik-şeftali türü ortaya çıkartmaya çalışacaktım. arkadaşlar bilim yanılmalardan ve tekrarlardan oluşur. ancak ben bir türün sonunu getireceğimi bilemezdim.
eriği şeftali ile çaprazlamaya çalıştığımda bir komplikasyon gerçekleşti. eriğin ilk endikasyonları senkop ve vertigo olarak kendini gösterdi. daha sonraki günlerde başlangıç derecesinde parkinson ile karşılaştım. tekrar ameliyata aldığımda, aşağıdaki resimde görülen yara oluştu;
görsel
30 yıllık botanikçiyim, böyle erik görmedim. çaresiz kaldım. bunu nasıl tedavi edebileceğimi hiç bilmiyorum.
buradaki makale size hybrid meyveler hakkında ufak bir fikir verebilir. beraber çalışabiliriz. acele edin, onu kaybetmeme çok az kaldı;
http://www.thedailybeast....rets-of-hybrid-fruit.html
candır, canandır.
sabri nin ıslak rüyası.
bir doğan çataloğlu romanı. tanrı, varoluş ve psikoloji hakkında sürükleyici bir roman geliyor. şubat 2017'de raflarda diyor tanıtım fragmanında. Yalnız garibime giden olay bir kitabın ilk defa fragmanının yapılması;
https://www.youtube.com/watch?v=wPh0ZVw1bnM
https://www.youtube.com/watch?v=wPh0ZVw1bnM
msn dönemlerindeki tadı vermiyor artık.
tanım: türkiye'nin en büyük haber ve yaşam portalı.
tanım: türkiye'nin en büyük haber ve yaşam portalı.
o kadar ağı neresinde sakladığını merak ettiğim şov menden hallice bir adam.
fıkıh ilmi konularına hakim, hitabet yeteneği yüksek bir hocamız. tabi bunlar sürekli ezelden beri söylenegelen şeyler. Ancak vizyonu maalesef zayıf.
"ahlaki eylemlerde bulunurken insan özgür müdür", " ahlaki eylemlerin amacı nedir", " evrensel ahlak yasası var mıdır", "ahlak yasasını belirleyen özellikler nelerdir", "ahlaki yargıların özellikleri nelerdir", “ahlaki eylemin kaynağı nedir”, “bir ahlaki önerme emir, ödev, istenç arasındaki ilişki bakımından nasıl temellendirilir” gibi sorular üzerine kurulmuş olan felsefe dalı.
bu dili öğrenmek isteyenlere tavsiyem; Türkiye'de en iyi eğitimi italyan kültür derneği veriyor. 4 kur boyunca haftanın 2 günü taksimdeki merkezine gidip geldim. Ancak şunu söylemeden geçemem ki kur fiyatları şu an level atlamış. 2012 yılındaki fiyatları ile şimdiki fiyatlar mukayese dahi edilemez. Öyle bir pahalılık. Ancak profesyonel eğitmenleri ve öğretme sisteminden dolayı bence o paraları kazanmayı hak ediyorlar.
Bu yıl ikinci üniversite kapsamında son sınıfına geçtiğim okulum. Bana kalırsa istanbul üniversitesi'nin açıköğretim programına 10 basar. Bunun sebebi ciddi olarak bu adamların açıköğretme sistemini bilmeleri. Verdikleri kitaplar, yayınladıkları testler ve programlar incelediğim auzef pdf lerinden kat be kat daha faydalı.
3. dünya savaşının başlamamasının yegane nedenidir. şu an süren savaşlar hep atom bombası olanın olmayana saldırması şeklindedir.
ortalama iki paket tüketiyorum. 40-45 arası değişmekte.
amd ekran kartlarında kasan oyun. amd radeon hd 6790 ekran kartına sahibim, minimum ayarlarda bile oyun akmıyor. aynı seviyede nvidia ekran kartı olan arkadaşımda ise oyun bal kaymak gibi. sözlük yazarlarından yardım beklemekteyim.
2 mayıs 1519 da hayata gözlerini yummuş kendisi. ölümünün 494. yılında da üstadı anıyoruz.
saygılar.
saygılar.
önümüzdeki 10/20/50 yılın planını yaptığı iddia edilen ancak eylül 2011'den sonrası için bütçe planı olmayan ülke.
Sarı rengi bana göre özlemi anlatan bir renk. Onun varoluşundaki solukluk...
sistem olarak tarih; jose ortega y gasset.
george orwell'in 1945'te yazdığı ve günümüzde okunduğunda ürkütücü olan romanıdır.
70 yıl öncesine göre değişmeyen ne çok şey varmış.
70 yıl öncesine göre değişmeyen ne çok şey varmış.
samimi ama şanssız şarkıcı.
twitter hesabının bio bölümünde "quality makes difference.." yazıyor.
twitter hesabının bio bölümünde "quality makes difference.." yazıyor.