bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye41
- caz dinleyen erkek8
- nervio24
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız8
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı6
- yazarların akşama dair planları8
- van gogh kulağını neden kesti3
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- sapık yaşlı4
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- zamanda yolculukla gençlik zamanına gitmek3
- sözlük yazarlarının gençlikleri4
- recep tayyip erdoğan27
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- fiziği güzel sözlük kızları47
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir2
- sadece yaşça büyük kadınlara yürümeye karar vermek2
- benzine zam7
- facebook sayfam nasıl3
- leonidas8
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- ormanda cinselliğin doruklarına çıkmak5
- bıyık bırakan erkek karizması6
- pforzheim belediye başkanı3
- andropoz amca3
- fon mağduriyetini ancak ak parti çözer4
- avrupa13
- ilk konuşmada cinsellik konuşan erkek3
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- uzak durulması gereken erkek tipleri3
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı4
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı6
- eksi oy veren yazar yoğunluğundan dolayı çıkıyorum3
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı2
- testere müziği2
- vexillarius the slayer6
- kürtlerin atlantis ten gelme ihtimali4
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması5
- sibel kekilli6
- ibne11
- çirkin erkeği çekici yapan şeyler2
- türbanlı kamuya giremezken cezaevine giremez oldu3
- hayat3
- ups boobs'un yeni nicki7
- akp denince akla ilk gelenler6
- memeleri kafam kadar kız21
- türbanlı erkeklerin çok itici olması3
- abdülhamid han'ın zarif bir kişi olması3
entry'ler (153)
Biz de istemezdik her zaman en iyisi olalım ama napalım yani Allah da bizi öyle yaratmış.
Sağcıların, sağcı gazetelerin yaptığı yalan haberi yalan olduğunu fark edemeyecek kadar kolay kabul edilmesi.
Ped kullanıyorsa ufak sızıntılar sorun olmaz.
Yarım saatlik susurluk molası.
Kesin çözüm için beyzbol sopasıyla diz kapaklarının arka tarafına vurun.
Benim için geçerli değil ama şöyle bi grup olabilir;
(bkz: kürdüm ama pkk lı değilim)
(bkz: kürdüm ama pkk lı değilim)
Diş ipini ne olarak kullandığına göre ılıma derecesi tespit edilebilir.
Gayet doğal. Kızınız baba otobüsle gelmek çok zor diye naz yapıyorsa kıyamayıp arabayla onu almaya gidebilirsiniz. Ya da başka şehirde okuyorsa onunla buluşmaya ziyarete gidebilirsiniz.
Önünde biri düştüyse yapılacak en doğal şeyi yaptığı için plaket bile alabilir.
(bkz: düşene gülmeyen insanın samimiyetsiz olması)
(bkz: düşene gülmeyen insanın samimiyetsiz olması)
Bi de şey var ben aslında kısa değilmişim. O nasıl oluyo öyle amk? Küçükken uzunmuş sonra uzamamış. Eee? Küçükkün kısa değildim ben diye tatmin olan kısa kızlar gördüm çok yüklenmeyin iyice dağıtıyolar sonra
@1 i ancak yarısına kadar okuyabildim o yüzden bu söylediklerimden zaten söylemiş olduğunu varsa kusura bakmasın.
Şimdi avrupa onu bunu sömürdü de güçlü oldu diyorsak biz neden yapmadık sorusunu soralım. Biz kimseyi sömürmedik çünkü biz adamın dibiyiz ya.. mı cevap? Hayır. Biz istesek de sömüremezdik zaten. Demek ki avrupa sömürebiliyorsa adamlar bir şeyler yapmış çalışmış didinmişler de sömürebilmişler. Sömürmeleri hoş mu? Değil. Ama en azından sömürebilecek kadar gelişmişler.
Peki biz ne yapıyoruz? Yan gelip yatıyoruz. Neden? Çünkü sömürebilecek kadar güçlenirsek falan bi gazla sömürürüz ayıp olur diye. Yani istesek süper güç oluruz da fakiri kim koruyacak bu sefer?
Şimdi avrupa onu bunu sömürdü de güçlü oldu diyorsak biz neden yapmadık sorusunu soralım. Biz kimseyi sömürmedik çünkü biz adamın dibiyiz ya.. mı cevap? Hayır. Biz istesek de sömüremezdik zaten. Demek ki avrupa sömürebiliyorsa adamlar bir şeyler yapmış çalışmış didinmişler de sömürebilmişler. Sömürmeleri hoş mu? Değil. Ama en azından sömürebilecek kadar gelişmişler.
Peki biz ne yapıyoruz? Yan gelip yatıyoruz. Neden? Çünkü sömürebilecek kadar güçlenirsek falan bi gazla sömürürüz ayıp olur diye. Yani istesek süper güç oluruz da fakiri kim koruyacak bu sefer?
Liste yapıp ekle butonuna bastım ama karşıma film kültürünüz yoktur lütfen biraz kültürlenin sayın amına kodumun kültürsünüzü yazısı çıktı.
(bkz: teşekkürler uludağ sözlük)
(bkz: teşekkürler uludağ sözlük)
Film güzel ama gereğinden fazla iyimser ve her şey fazla rast gidiyor. Mantık hataları dolu bi film mesela bu en son kendini gemiye gitmek için yaptıklarındaki şeylerle gemiye gitmesi ile 1 metre önündeki adama ateş eden birinin vuramaması aynı şey. Ama işte ikisi de oluyor filmlerde. Çok kadmadan mantığa falan girmeden izlenirse gayet güzel. Çok kasmayın.
Türkiyedeki en risksiz iş sektörü. Tek yapmanız gereken binayı inşa ederken yıkmayın -inşaat bittikten sonra yıkılabilir- bi de inşaatta işçi ölmesin. Bu ikisi olmadığı sürece sırtınız yere gelmez. He bir de sermayeniz olacak tabi, inşaat haricinde teşvik primi olarak. Bunlar varsa arkanıza yaslanop internetten para sayma makinesi sipariş edebilirsiniz.
'Uyudun galiba'. Bildirimlerde duruyor bi kaç saattir.
Google'a yazmak yerine sık kullanılanlardan giriyorlar. Neden eklemesinler ki sık kullanılana? Onların babaları sizinkiler gibi odalarına baskın yapar gibi girip bilgisayarlarını kurcalamıyorlar. Hatta çok sık izliyorsa arşiv yapmış internete ihtiyaç duymuyor bile olabilirler.
Bi şehrin tek iyi özelliği diğer şehirlere yakın olması olabilir mi amk? Evet oluyor, bu önümüzdeki bir kaç yıl sakaryadayız.
Bu nasıl bi başlık amk. istanbulu tanıtan bi filmin fragmanı değil ki bu. Film festivalinin tanıtımı. istanbulla tek bağı festivalin istanbulda olması.
(bkz: ne salak salak başlıklar bunlar)
(bkz: kaç yaşındasın sen)
(bkz: ne salak salak başlıklar bunlar)
(bkz: kaç yaşındasın sen)
Çok iyi dizi. Netflixten satın almadan önce finalde patlama yaşanmıyodu ve bu da bazı izleyenler için kötü final gözüyle bakılıyodu. Ki bence gayet olması gereken bir finaldi. Netflixten sonra finaller daha sert yapılmaya başlandı ve izleyicinin aklını sikme durumu hard core'a çevrildi.