bugün

sevdiği entry'ler

duşa girmeye üşeniyorum tavsiye verir misiniz

cevabı '' git muson yağmurlarında yıkan '' olan soru.

sözlüğü forumla karıştırmak

ne forumu kanalizasyon borularıyla karıştırdılar.

onlar kendilerine bağladılar forumu kendilerine bağladılar...

mcqueenbuguncokuzgun

Genel kültür düzeyi yüksek olgun bi yuzırdır şüphesiz.. Nickini McQueen Bugün çok mutlu diye değiştirmesi gerek..

şunu fark ettim ki

herşey ne kadar iyi olursa olursa,insan oğlu herzaman kötüyü görmeye meğillidir.(türkiye harici)

40000 tl den düşük maaş alanlar sözlükten gitsin

insanları ekonomik özellikleriyle değerlendirmek gibi yanlış bir istekte bulunan cümle. Bir insanın ekonomik özelliklerinin yeterli olmaması ruhunun zengin olmadığı anlamına gelmiyor. Lütfen unutmayın.

şunu fark ettim ki

Eskilerin yazmış oldukları kitapları okuyunca Bizden yıllar önce yaşamış insanlar pek çok konuda bize benziyor. Şikayet ettikleri birçok konu neredeyse aynı. Selçuklu döneminde yaşayan maverdi, gençliğin ahlakının bozulduğundan şikayet ediyor eserinde. Samuray Yamamoto Tsunetomo da "hagakure" adlı kitabında gençlerin sadece para ve cinsel ilişki ile ilgilendiğinden, dejenere olduğundan yakınıyor. Aristoteles, gençliğin saygısızlığına atıfta bulunuyor. Sokrates, zamanının gençlerinin aileleri üzerinde adeta bir tiran olup her istediklerini onlara yaptırmalarına kızıyor. Hesiodos ise gençleri duyarsız ve sabırsız olmakla suçluyor ve "bize, büyüklere saygı duymamız öğretilmişti oysa" diyerek "gençlik bitmiş" kervanına o da katılıyor, evet.

ümit özdağ'dan lgbti yorumu

yani diyorki kadın kadınla evlensin erkek erkekle. buna sorsan müslümanım der ama en ufak vecibelerini bilmez islamın şartını imanın şartını sor o ne der diye sorar. müslüman birey ibneler için bu şekil konuşur mu aq.

şunu fark ettim ki

nasıl doğduysam öyle öleceğim.

Ben mutsuz bir robotum hiçbir işe yaramıyorum psikolojisinde.

oğuz sasi ile iron man arasında bir kişiliğim var gibi.

ikimizde oyunlarda sinir krizi geçirirdik aynı yerde tekrar tekrar tek canda ölürdük..

Ama benim tansiyonum düşmezdi.

Kendimden sıkılıyorum bazen işte.

Bugün inanılmaz çabuk bitti daha kahvaltıdaydım tuvalete gittim elimi yıkadım hızlıca.

üstelik öğlen bilmem kaçta uyanıyorum mecburen.

Tembel üşengecim alarm kurmaya üşenirim.

Kimse bizi sabahın erken saatlerinde kaldırmaz.

Bir nedeni yok belkide bilmiyorum.

Ya zaten sürekli sıkılıyorum da neyse.

Koskoca ağustos nasıl bitebilir.

birinin yanağında kesik açmak

dexter dizisinde dexter morgan’ ın kötü adamı öldürmeden önce hatıra alma amacıyla gerçekleştirdiği aktivite.

dexter

Yeni bir spin off’ u çıkacak olan, karanlıktan aydınlığa çıkmaya kötü adamları avlayarak çıkmaya çalışan bir seri katilin maceralarının anlatıldığı başarılı dizi.
Yeni spin off’ ta dexter’ ın çocukluk ve ilk gençliği ele alınacakmış.

telefonundan yüksek sesle video izleyen insan

kendi evinde ya da ıssız bir yerde yapıyorsa hatası yoktur.
ancak kalabalık bir ortamda ya da toplu taşımada yapıyorsa hem saygısız hem görgüsüz biridir.
gerekirse uyarılıp azarlanmalıdır.

sözlüğün en kezban kadın yazarı

biri var da nick verip yorucu ve sonuçlanmayacak bir polemik oluşturma niyetinde değilim. ama var yani. eminim.

rahmetli atatürk

bedenler sona erip fikirler sonsuz olduğundan yanlış bir nitelemedir.

mcqueenbuguncokuzgun

ilk kez zıt fikirde olsak da sözlüğe renk kattığını düşündüğüm değerli yazar. saygılar...

enflasyonu vatandaşın hayatından çıkaracağız

20 sene süren Cuhape zihniyetinden ve yönetiminden daha yeni kurtuldu memleketimiz şu seçimlerde Allah’ın izniyle sayın cumhurbaşkanımız ve arkadaşları ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak. *

enflasyonu vatandaşın hayatından çıkaracağız

türk dil kurumuna kesin emir var.

utanmadan marketten dondurma alan kadın

dondurma yiyen bir kadını görünce aklınıza direkt size sakso çeken bir kadın geliyorsa tebrikler, sapık ve kanı bozuk bir kahpe evladısınız demektir.
© copyright 2005 - 2026